Piłka ręczna

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
scam_sakawa

Piłka ręczna

Post autor: scam_sakawa »

Temat poświęcony najlepszemu sportowi zespołowemu. :oops:

Mamy na forum jakichś fanów tej dyscypliny? Ja śledzę ME/MŚ/IO, LM co sezon oraz mecze Industria - Wisła Płock w walce o mistrza Polski.
Pochwalę się przy okazji, że udało się nabyć bilety na Kielce - Magdeburg w najbliższą środę, oby pokazali taką moc jak z GOG w poprzedniej rundzie. :joint:
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Re: Piłka ręczna

Post autor: rozklad_gaussa »

jestem tu

co do magdeburga to ostatnio ich bramkarz wpadl za uzywanie metamfetaminy xd
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-reczn ... amfetaminy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
2do5

Post autor: 2do5 »

W zasadzie sport mojego dzieciństwa poza piłką nożną, w gimnazjum chodziłem do klasy sportowej i graliśmy ligę wojewódzką, później na Partille Cup udało nam się dostać. Przepiękny turniej, chyba dla większości z nas małolatów pierwsze zderzenie z różnymi kulturami i narodowościami, włącznie z latynoskami o ogromnych dupach na mieście, bo przyjeżdżały ekipy nawet z Ameryki Południowej. Ogólnie zajebiste wspomnienia, chociaż na boisku dostaliśmy konkretny wpierdol od drużyn z Islandii i Szwecji, no i jednak boiska trawiaste to nie to samo co hala, ale fajna ciekawostka

Na dzień dzisiejszy nie gram już w ogóle, a śledzę w sumie podobnie co ty @scam_sakawa czyli turnieje międzynarodowe z grubsza
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

scam_sakawa pisze: 18 kwie 2024, 10:45 Temat poświęcony najlepszemu sportowi zespołowemu. :oops:

Mamy na forum jakichś fanów tej dyscypliny? Ja śledzę ME/MŚ/IO, LM co sezon oraz mecze Industria - Wisła Płock w walce o mistrza Polski.
Pochwalę się przy okazji, że udało się nabyć bilety na Kielce - Magdeburg w najbliższą środę, oby pokazali taką moc jak z GOG w poprzedniej rundzie. :joint:
mamy, mamy.

Vive raczej odpadnie imo.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

gdzieś po tych ,,legendarnych" mistrzostwach w Katarze przestałem śledzić, szacun dla vive odwieczny
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

Świetny sport, w sumie żałuję, że nie kontynuowałem gry po podstawówce.. No ale były inne zajawki, a potencjalne zespoły były wypełnione średnio inteligentnymi gośćmi. Również świetnie się ogląda. Chętnie bym pokibicował Polakom :D
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

wielka miłość dla tego Pana
Spoiler
Obrazek
2do5

Wiśniewski zawsze wyglądał na takiego co za kołnierz nie wylewa, jeszcze bardziej nawet niż Przemek Krajewski :) też go lubiłem na kadrze
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Dodam jeszcze Pana Daszka
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Piękne czasy jak podczas oglądania kurwiło się na Jaszke czy młodszego Lijewskiego. :bowdown:
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

mateko pisze: 18 kwie 2024, 14:31 Dodam jeszcze Pana Daszka

pamietam jak wczoraj :oops: :oops:
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

wielka niespełniona drużyna podobnie jak siatkarze, bo jednak brak medalu olimpijskiego trzeba traktować w takich kategoriach, paradoksalnie najbliżej niego było w Rio, kiedy ta ekipa najlepsze lata miała już dawno za sobą
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

halo warszawa halo polska

Dodano po 1 minucie 22 sekundach:
Spoiler
2do5

Pamiętam te mistrzostwa, ciężka przeprawa w grupie, później dobre mecze ze Szwecją i Chorwacją gdzie ni chuj nie byliśmy faworytami, tylko ten półfinał z Katarem :( Francji raczej by nie ograli, ale zawsze to finał. Chociaż 3 miejsce po takiej dramaturgii smakowało i tak
Awatar użytkownika
scam_sakawa

broni Wichaaary
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Wichary chodź na browary
Awatar użytkownika
scam_sakawa

2do5 pisze: 18 kwie 2024, 15:45 Pamiętam te mistrzostwa, ciężka przeprawa w grupie, później dobre mecze ze Szwecją i Chorwacją gdzie ni chuj nie byliśmy faworytami, tylko ten półfinał z Katarem :( Francji raczej by nie ograli, ale zawsze to finał. Chociaż 3 miejsce po takiej dramaturgii smakowało i tak
Ja płakałem mocno po przegranym półfinale IO w Rio, tak jak @sztyc zauważył, nie byliśmy już tam tacy mocni i nikt nie stawiał, że przejdziemy Chorwatów w 1/4, a przegrane minimum srebro po dogrywce. :( Ależ to było granie.
2do5

Prawda, to był ostatni sensowny turniej polskiej reprezentacji
Awatar użytkownika
scam_sakawa

A od kiedy w ogóle zaczęliście śledzić? Ja odkąd się zrobił boom na reprę w 2007 roku jak zdobyli srebro MŚ w Niemczech.
Awatar użytkownika
rbj

Post autor: rbj »

Pierwszy mecz jaki oglądałem to był finał MŚ w 2007 roku i potem wszystkie wielkie turnieje. Ile ta drużyna dawała emocji, ile krzyku :D Moim ulubionym graczem był Mariusz Jurkiewicz. Ulubionym meczem chyba Polska - Hiszpania o 3 miejsce w Katarze i mecz Polska - Szwecja gdzieś w 2012/2013 jak przegrywali chyba dziesięcioma bramkami do połowy, żeby ostatecznie zremisować mecz. Wenta GOAT trener
Mecz klasyk

Spoiler
ODPOWIEDZ