klasyk no. co prawda brzmieniowo jest mocno zaśniedziała ta płyta, ale rapowo nadal słuchalna. Leszek już wtedy wchodził sobie z buta na bity i potrafił przykuć uwagę swoimi przemyśleniami. ogromny sentyment i masa wspomnień. Połamany Ludzik, Plaża
Zarabiasz w ojrosach, na allegro za mniej niż 3 stówy jest.
Bardzo lubię płytę ale bardzo mi się nie podoba reedycja okładka chujowa i wydana na odpierdol a ja jednak oczekuje od takich klasyków, że nie bedą byle jak wydane.
2rzyn weź zmień okladkę na prawilne 1 wydanie a nie jakaś tam druga reedycja
Klasyk z imo najlepszego okresu dla polskiego rapu. Z dyskografii Uszatka właśnie do Eternii wracam najczęściej i oprócz tytułowego numeru wszystko regularnie lata na ripicie.
[mention]Bolo[/mention] 3 stówy? to wolałbym już szukać czegoś innego...
a z tego linku to spoko cena, ale nie lubię "nie pytaj o nią" , chi było słabe prócz dwóch numerów a zapiski ostatnio odsłuchałem i niestety się odbiłem po latach
[mention]taka[/mention] haha właśnie wchodząc w temat o tym pomyślałem, dodam po prostu obok
fajnie jakby w tematach o płytach pojawiały się okładki każdego wydania
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
zdecydowanie eternia>>światła miasta, zawsze te albumy były porównywane jako najlepsze wydawnictwa eldoki ale jednak eternia zajebiście się starzeje i po 17(!) latach wciąż jest z przyjemnością słuchalna, prawdziwy klasyk
Dzisiaj sobie odświeżyłem i wciąż mam dylemat czy Eternia czy 27 to najlepsze albumy Eldoki. Faktem jest, że Eternia pięknie się starzeje i dobrze się słucha w przeciwieństwie do Świateł, gdzie dla mnie już słychać bardzo ten upływ czasu.