[reality show] Farma

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

CobraBOY

[reality show] Farma

Post autor: CobraBOY »

Oglądacie? Też macie wrażenie, że to jakaś ustawka pod tę toksyczną babę? Ten sezon wywołuje we mnie pełno złości widząc niesprawiedliwość, faworyzowanie Amendy i Leszcza tobiego, odpadają same spoko ryje, a te najbardziej nieznośne twarze pędzą do finału.

Byłem za Sewerynem, ale po tym jak go frajersko odpalili, liczę, że Pablo Escobar w końcu dokona zemsty i ta fałszywa podziarana rura zrobi salto.

Kto tu teraz został?
Amanda lafirynda
Marta jej przydupas
Maciuś też dwulicowa pała
Andżelika kolejna chorągiewka
Renia akurat dominatorka
Marcin bezrobotny bananowy ryjek chcący pomścić poległych przyjaciół
Ennie też jest jeszcze ok
Margot feministka, props za pojedynki, jakby wygrała bym nie płakał

A farbowany lis vel leszcz wyjebał się na całe szczęście na głupi ryj, ile on przeżywał wybór Marcina, nóż w plecy, zdrada, to miala być przyjaźń na zawsze, braci się nie traci, no odkleiło srogo cieplarnego ważona, jeszcze przy nominacji rozkminiał żeby nominować Marcina, najgorszy typ.
Macius taki przydupas Amandy tez się zrobił, jak ona to robi że wzbudza we wszystkich taką antypatię, a ma za sobą większość graczy.
Awatar użytkownika
yaml

Re: Farma(Reality show)

Post autor: yaml »

Napisz coś o Tobiaszu, chodziłem z nim do gimnazjum
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
k4ve

Post autor: k4ve »

tobiasz cwel najgorszy zgadzam sie. akurat w zeszly piatek nie pokazali kto odpada skurwysyny a potem wrocilem do siebie i nie mam tu polskiej telewizji, ale wnioskuje ze tobiasz/seweryn. tobiasz to pizda placzaca jebana ofiara losu narrrrra.
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
CobraBOY

Post autor: CobraBOY »

yaml pisze: 16 lut 2024, 0:48 Napisz coś o Tobiaszu, chodziłem z nim do gimnazjum
Fałszywy, obłudny, śliski, tchórzliwy typ. Poznałem kiedyś jednego gejzera, przez znajomą, wprosił się na picie, bo dawno się nie widzieli. Jak się chłop rozkręcił z alkoholem to zaczął nam opowiadać swoje historie jak np. Kłócił się ostro że swoim chłopakiem, to robili sparing i dawali sobie po mordzie :lol: pod koniec jak już mowa połowniczo była bełkotem, zaczął nam opowiadać, że kocha rimming, lizanie dupy jest takie ekstra, ale on może być tylko pasywny, nigdy aktyw.

Tak właśnie widzę picie wódki z Tobim, wkurwia mnie ryjem, sposobem bycia, bycia (nieświadomym!) Dwulicową pałą.
Escobar powinien go utopić, a ten jeszcze walczy o jego względy, gdzie jawnie rozważa nominacje Marcina.

I ta spina do Margo :lol: jaki nieziemski ból dupy, nie lubi Cie bądź lubi najmniej, nie ma co dyskutować, a ten ryczy jak pizda, jeszcze znowu wspominał Marcinowi nie przekazanie amuletu :lol:

A wystarczyło się po prostu określić czy stoisz po stronie Marcina czy Amandy, a nie chłop zbywa Marcina, mówiąc że nie zagłosuje na Amandę, po czym biegnie bodajże do Maćka? Nakręcając go przeciw Amandzie.

No i mógł z nim o tym po prostu pogadać, zapytać, a zamiast tego latał za Amandą i Martą, chcąc być bezpieczny i trzymać sojusz że wszystkimi

Dodano po 4 minutach 23 sekundach:
No wkurwia mnie nieziemsko ten sezon, odpadła fajna dziołcha Daria, odesłali kwaśnego Pietrka, wojowniczkę Magdę, a ta kurwa z tatuażami dymi, pruje się do wszystkich, do zarządzania Reni czy Marcina, a sama jak rozpoczęła farmowanie?
Proszę mi przygotować kąpiel.
Nie została rozliczona z zadania.
Możliwość nominacji 6 osób, gdzie 3 odpadają? Wtf co to miało być

Ten talent show też jakiś z pizdy ustawiony, jak to wygrali niebiescy, tańcem Amandy? Standupem Marcina?
ODPOWIEDZ