Film biograficzny o królu królów Michaelu Jacksonie.
W chuuuuuuj czekam na to.
Premiera: 18.04.2025
Reżyseria: Antoine Fuqua
scenariusz: John Logan
producent: Graham King
Głowna rola - Jaafar Jackson (bratanek Jacksona). Ja pierdolę, to jest strzał w dziesiątkę. Nie dość że podobny, to przy dobrej charakteryzacji będzie idealnie wyglądał jako Jackson z lat poweidzmy Off The Wall - Thriller. Do tego ma bardzo podobny głos więc zapewne część piosenek sam wykona. Ruchy też ma jak Michael
Juliano Krue Valdi zagra Jacksona w latach kiedy zacdzynał karierę muzyczną jeszcze jako dziecko.
Colman Domingo zagra Josepha Jacksona (czyli ojca Michaela)
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Daj im zagrac najpierw. Przeciez na tym video powyzej bratanek wyglada jak jego klon. To przynajmniej sceny z prób, koncertów, teledysków będą top.
Gdyby byl totalnym beztalenciem aktorskim to raczej nie ryzykowaliby z jego wyborem.
Wierzę że król otrzyma najlepszy film z tych wszystkich ostatnich biopiców.
fajnie, czekam bo bardzo go lubię jako muzyka. natomiast mój tato jest psychofanem i nie wierzy w ogóle w to, że michael miał jakikolwiek kontakt z małymi dziećmi (jako argument podaje między innymi to, że cała rodzina jackson płakała jak micheal umarł)
Przeciez to farmazon xD
Uzycie mama se mama sa mama kum sa mozna porownac do samplingu i nie mialoby wplywu na zajebistosc utworu otwierajacego Thriller gdyby sie tam nie znalazlo.
Quincy ma bol dupy ze zostal wyjebany.
Te farmazony o ruchaniu franka sinatre w dupe przez marlona brando tez dobra czopka demencyjna lol
najlepsze bylo jak mowil, ze billie jean jest zajebane ze "state of independence" donny summer, gdzie to, co jest tam podobne to głównie aranż (np jak wjezdza klawisz pod druga zwrotke) a obydwa tracki wlasnie Quincy produkowal xD
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29
jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Albo (nie pamietam juz dokladnie) jak gadal ze podczas tworzenia Thrillera powstalo 800 piosenek. No kurwa ja wiem ze Michael byl w chuj kreatywny ale tyle to nawet 2pac nie najebal w ostatnim momencie kariery gdzie praktycznie spal w studio xD
Nie zrozumiałeś, nie mam nic do MJ ani nie wierzę do końca w te zarzuty, chodziło mi o całą postać i aurę MJ i że akurat szanowny użytkownik 2rzyn jara się takim W NAWIASIE „pedalstwem”. Nie ukrywam troche mnie to zaskoczyło, ot co
Takie rzeczy to jednak na miniserial bardziej. Nie da się rzetelnie upchnąć takiego życiorysu w 2 godzinach. Możliwe, że dlatego większość biografii artystów to słabe filmy.
Maciek bez sensu twoj zarzut. Gosciu ja jestem fanem Jacksona od w chuj lat, winyle az sie pala na chacie jak wjezdzaja pod igle. Co mialoby mnie obchodzic jakies pierdolenie ulomow na temat Jacksona? Pedalstwo nie wystepuje w jego zyciorysie.