[seria] Prince Of Persia
Moderator: con shonery
[seria] Prince Of Persia
Ktoś grał we wszystkie gry serii?
Warto coś sprawdzić oprócz pierwszej części?
Warto coś sprawdzić oprócz pierwszej części?
Re: [seria] Prince Of Persia
PoP z 2008 roku, najlepsza część, zajebiste comba, śliczna grafika oraz sensowna fabuła, niestesty znienawidzona przez fanatyków trylogii, odpuszczono kontynuacje.
Z trylogii ograłem tylko warrior within i polecam, zwlaszcza ze względu na warstwę muzyczną. Trzeciej czesci nigdy nawet na oczy chyba nie widzialem.
Z trylogii ograłem tylko warrior within i polecam, zwlaszcza ze względu na warstwę muzyczną. Trzeciej czesci nigdy nawet na oczy chyba nie widzialem.
dusza wojownika najlepsza zdecydowanie. piaski czasu to jeszcze nie to, a z kolei dwa trony przekombinowane i robione pod gimbaze.
jasny wracaj na forum
Warrior Within zajebiste, z kolei reboot z 2008 z perspektywy był całkiem wizjonerski i dużo rozwiązań zwłaszcza pod względem poziomu trudności/nienapierdalania w gracza ekranami Game Over po każdym upadku w przepaść weszły mocno do standardu branżowego a po wyjściu gry były mocno krytykowane. Grafika i klimat też były świetne, chociaż pamiętam, że mnie nużyła potężnie pod koniec ta gra już.
- piernikowyskoczek
PoP 2008 ograłem ostatnio, nie zestarzał się zbytnio dzięki tej cel-shade'owej grafice
polecam gorąco
polecam gorąco
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Warrior Within przechuj gierka, zdecydowanie top
A no i
Spoiler
wodny miecz Ty kurwo jebana
Spoiler
do kaileeny sprzęgło puszczone nie raz
Klasyka 2D przeszedłem
Sands of Time najlepszy z 3D (pierwszy), był super, a książe nie był jakimś berserkerem Khalem Drogo tylko normalnym spoko ziomkiem
Stringi Shahdee, pamiętamy
Sands of Time najlepszy z 3D (pierwszy), był super, a książe nie był jakimś berserkerem Khalem Drogo tylko normalnym spoko ziomkiem
Stringi Shahdee, pamiętamy
Spoiler

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sands of time mial jedna ogromna wade. Trzeba bylo wszystkich zapierdolic (a spawnowali sie do wyrzygania) zeby przejsc dalej. I jeszcze pamietac zeby ich dobic tym sztyletem
Ktoś planuje sprawdzić Prince Of Persia The Lost Crown? I na jakiej konsoli?
Z tego co widzę recenzje pieją z zachwytu.
Z tego co widzę recenzje pieją z zachwytu.
Ech, faktycznie tak było. Niektóre komnaty przechodziłem pół dnia, tym bardziej że nigdy nie chce mi się uczyć combosów i waliłem z podstawowych ciosów + dobijanie sztyletem. Potem odkryłem że można rozpaczliwie podpijać ze źródełek w trakcie walki i jakoś poszło
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Ja już ogrywam demo na PS5. Zajebista metroidvania z ciekawymi rozwiązaniami. Gra się bardzo przyjemnie.
Ale chyba nie kupię na premierę. Podejrzewam, że cena będzie szybko spadać. Nadal mam spory backlog.
Na pewno wadą jest grafika rodem z gier mobilnych (choć 4K/120 fps)
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers