Rap wygenerowany przez AI
Rap wygenerowany przez AI
Zakładam temat, bo już powstaje tego sporo, a będzie coraz więcej. Wrzucajcie najciekawsze covery AI tudzież nowe kawałki polskich raperów, które powstały bez ich udziału. Do tej pory pojawiły się m.in.
Ostatnio zmieniony 01 gru 2023, 9:25 przez edenmar, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Rap wygenerowany przez AI
Że są niby programy które to generują? To jest fejk jakiś
trenujesz model przez RVC AI na google collab (wokale acapella dzisiaj zdobyć to pikuś), a potem nagrywasz coś w stylu Oskara czy Belmondziaka i robisz w innej zakładce syntezę swojego wokalu na wokal danego rapera. fajna zabawa to jest, ale trza mieć czas na trenowanie modeli
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Ten Belmondziak 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Spoiler

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
przerażające to gówno, idę se poema faktu teledysk z Vivy odpalić
cztery żubry i dwie kurwy
-
BouncedDuck5106
To by wyjaśniało ostatnie płyty sentino, tylko model chujowo wytrenowany
narazie z tego co tak rzucam okiem to rafonix jest niekwestionowanym krolem jesli chodzi o te trackulce ai, kurwa, niezle ktos musial wyszkolic jego model, ze tak sie odnajduje xD z ciekawszych tak na szybko co mi wpadlo
tu akurat troche pozjadalo polskie znaki
xD to jest igielka
i huj nie chce mi sie wiecej szukac, jak cos mi sie przypomni to dorzuce, w ogole z tego co slysze to narazie jest jakis problem z polskimi znakami
rafonixa wiecej nie wrzucam, bo tego jest od zajebania a raczej nie o to tutaj chodzi xD
Dodano po 26 minutach 21 sekundach:
i tutajogolnie to o czym jaayu pisal jakby ktos byl ciekawy co to za czary
Future - WYJE WYJE BANE
Rafonix - Nawijam i smaze
Rafonix ft. Jasper - Trener Szewczyk
Kaz Balagane x Belmondo - Rapp Snitch Knishes
Kapitan Bomba - Moj czlowiek iphone
i huj nie chce mi sie wiecej szukac, jak cos mi sie przypomni to dorzuce, w ogole z tego co slysze to narazie jest jakis problem z polskimi znakami
rafonixa wiecej nie wrzucam, bo tego jest od zajebania a raczej nie o to tutaj chodzi xD
Dodano po 26 minutach 21 sekundach:
i tutajogolnie to o czym jaayu pisal jakby ktos byl ciekawy co to za czary
co to za wojtek sokół XD
Ten kawałek Problemu też mocny. Steez i Oskar mogliby tak płyty wydawać xDD
no ciekawe który pierwszy wpadnie na pykanie płyt używając ai, aż się prosi o łatwy zarobek na polskim słuchaczu, który w większości nie znajdzie różnicy
- scam_sakawa
Na miejscu Belmondo ja już miałbym z 3 płyty w szufladzie gotowe
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ale wy nie rozumiecie że to fake i to nie jest legit? oni tych piosenek nie nagrali
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
to nie jest możliwe żeby technologia do tego doprowadziła,to jest fake
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
to nie jest możliwe żeby technologia do tego doprowadziła,to jest fake
To w końcu ich nie nagrali, czy niemożliwe żeby ai wygenerowała więc musieli sami to nagrać?
nagrali i zmienili glos modelem
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
no nagrali ale to jest fake, w sensie to nie postało tylko zostało z-fejkowane, to nie jest prawdziwe nagranie Belmondo tylko spreparowane czyli fake. Jakby to nie był fejk to byłoby to nagranie Belmondo ale on tego nie nagrał tylko sfejkował to ktoś, ale i tak props bo wycinać z tracków belmondo jak rapuje po literce a potem to skleić w taki kawałek to props
Dobra, moja wina, dyskutowanie z prowem