[BEEF] Fazi vs Alberto
- Bryx Fenrir
[BEEF] Fazi vs Alberto
Wiadomo od czego się zaczęło, od zaczepek Faziego delikatnie mówiąc, jednak tym razem Spawacz zapowiedział diss na Alberto
'Teraz jest kwestia drugiej strony, czy odpowie i będzie chciał się wdawać w jakieś potyczki. Raczej będzie musiał, bo planuję nagrać dissa i zrobię to niebawem. Czy on odpowie na niego, czy nie, to już jego prywatna sprawa – mówi raper'
'Diss na Alberto pownien pojawić w następnym tygodniu. – Jeżeli chodzi o moich kolegów, z którymi mam mały zatarg, to mogę powiedzieć jedynie, że… czarno to widzę – zażartował na koniec Spawacz'
' – To nie jest tak, że ja coś robię dla fame’u, żeby się wybić. Z czym ja się mam wybić? 30 lat jestem w tej muzyce. To, co miałem zrobić, zrobiłem i zrobię jeszcze więcej. Po prostu robię swoje. Dla mnie to jest hobby i styl życia. Nie lubię, jak jakieś gnoje wmawiają ludziom, że nie znają się na rapie. Można sobie wymyślać różne teorie, że to są afrotrapy, dancehalle. Ja się znam na tych wszystkich gatunkach. Ja tego słucham od 30 lat. Ale to nie są dancehalle. To są żywcem zaj*bane melodie z jakiejś Ibizy. Teksty też są zaj*bane. To jest k*rwa discopolo – powiedział'
'Teraz jest kwestia drugiej strony, czy odpowie i będzie chciał się wdawać w jakieś potyczki. Raczej będzie musiał, bo planuję nagrać dissa i zrobię to niebawem. Czy on odpowie na niego, czy nie, to już jego prywatna sprawa – mówi raper'
'Diss na Alberto pownien pojawić w następnym tygodniu. – Jeżeli chodzi o moich kolegów, z którymi mam mały zatarg, to mogę powiedzieć jedynie, że… czarno to widzę – zażartował na koniec Spawacz'
' – To nie jest tak, że ja coś robię dla fame’u, żeby się wybić. Z czym ja się mam wybić? 30 lat jestem w tej muzyce. To, co miałem zrobić, zrobiłem i zrobię jeszcze więcej. Po prostu robię swoje. Dla mnie to jest hobby i styl życia. Nie lubię, jak jakieś gnoje wmawiają ludziom, że nie znają się na rapie. Można sobie wymyślać różne teorie, że to są afrotrapy, dancehalle. Ja się znam na tych wszystkich gatunkach. Ja tego słucham od 30 lat. Ale to nie są dancehalle. To są żywcem zaj*bane melodie z jakiejś Ibizy. Teksty też są zaj*bane. To jest k*rwa discopolo – powiedział'
Re: [BEEF] Fazi vs Alberto
ta normalnie będzie odpowiadane
- scam_sakawa
Jedziesz Fazi do spodu z tematem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 04 sie 2023, 6:47 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
dobrze, że ktoś wreszcie postanowił wyrazić się o tym wynalazku warszawskim, ale beefu z tego raczej nie będzie
skromny sympatyk kultury gruzińskiej
a siatkówka to jest pedalskie gówno
a siatkówka to jest pedalskie gówno
Jebac angole
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Mamy beef na noże, ja pierdolę co za młodzież
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Muzyka przeciwko rasizmowi.
fazi nakręcony żeby wyjaśnić hipokrytów, w przerwie od jechania z paluchem
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
EJ dobra ale czekajcie Bo ten kubanczyk mowi ze G4 local scammer ft chief Keef to kopia/plagriat dwutakt, to ze kazdy drillowiec brzmi tak samo to jedno Bo utwor loka skama to znam kiedy sie jeszcze ten czarny Pokémon nie pojawil na scenie czy tam jutubie, a to ze sie kopiuje ctrl v c to chyba kazdy wie jak to dziala w music industry, nie ze obraniam orangutan murzaja lub stoje za jego stronom ale porowywnac loka skama z dwutaktwm niezbyt logicznie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
@fromage chociaż z tego tematu wypierdalaj bo pierdolisz wszędzie te swoje kocopały
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
fazi nakręcony żeby wyjaśnić hipokrytów, w przerwie od jechania z paluchem
naturalnie #TeamCzopka, Signore Vagabondo przychodzi, wyjaśnia i potem znowu znika
Nagły Atak Spawacza - 'Anty Alberto' (Rok 2023!!!)
ej kurwa zajebie gnoja, pierdol go, madafaka, siet madafakes, ja łorap, daliśmy im kurwa czadu, pierdolony śmieciu kurwa z angoli, dobra zawijamy z tych sadów
ej kurwa zajebie gnoja, pierdol go, madafaka, siet madafakes, ja łorap, daliśmy im kurwa czadu, pierdolony śmieciu kurwa z angoli, dobra zawijamy z tych sadów
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
Diss ma być w środę, tak wynika z story, na którym w sumie jest też zdjęcie z Gogiem LSO, coś o Somalii i składnaniu pojemnika na kebaba
cztery żubry i dwie kurwy
I o chłopakach z Legii z jednej i drugiej strony
rozumiem dlaczego jebać alberto ale z drugiej strony jak można kibicować odklejonemu żulowi-narkomanowi, który naruchał sobie w życiu x razy więcej przypału nawet niż sam belmondawg. który co chwilę do każdego się spina(z czego notabene zawsze chvj wynika heh) dodatkowo przez internet, co śmiesznie współgra z wizerunkiem zasadowego oldskulowca, na którego się kreuje XD. poza tym oprócz przebłysków w stylu art-brut(nie chodzi mi o płytę problemu) to jest tragicznym raperem, a jego numery są asłuchalne. ok, taki pojedynczy najebany wywiad u pakola, to nawet fajnie sobie zobaczyć ale potem ten cały performens nie jest już nawet śmieszny. prawda jest taka że w prawdziwym życiu nikt z nas nie chciałby mieć żadnej styczności z takim rynsztokiem. kumam że alberto to spierdolina ale tutaj na forum(w drugim temacie) 2 strony propsów dla najebanego farmazoniącego faziego poleciało, chyba że nie kumam że propsy ironicznie XD
Haha te story są za mocne
ofc nieironicznie, fazi ma charyzmę, zajebisty głos, od lat 90
do obecnego zapijaczonego charkotu, jest perkusistą, prawdziwym penerem z rock n rollem jako styl życia, buja się z antifiarskimi ekipami, i co istotne jest w tym wszystkim autentyczny
do obecnego zapijaczonego charkotu, jest perkusistą, prawdziwym penerem z rock n rollem jako styl życia, buja się z antifiarskimi ekipami, i co istotne jest w tym wszystkim autentyczny
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN