The Diplomats - Diplomatic Immunity (2003)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
Parlae

The Diplomats - Diplomatic Immunity (2003)

Post autor: Parlae »

Obrazek

Dzisiaj mija 20 lat od premiery tego klasyka. Niesamowite jak te produkcje Heatmakerzów (i innych) ani trochę się nie zestarzały. Brzmi to tak samo dobrze jak kilkanaście lat temu, gdy o istnieniu tej płyty się dowiedziałem. Potem katowałem w kółko i wracam do dzisiaj. Dipset Anthem, Who i Am, More Than Music, I'm Ready, I Really Mean It - perełki. Do tego zabawne interlude'y. Ciężko nie lubić tego albumu, bije od niego taka pozytywna energia.
Uwielbiam całym serduszkiem. :oops:
Na spoti niestety ocenzurowana wersja.
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Re: The Diplomats - Diplomatic Immunity (2003)

Post autor: wrubel »

cudowny album, przypomniałeś mi o tym klasyku i zaplanowałem odsłuch ale tej wersji clean na spotify nie da się słuchać :(
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

I Really Mean It jeden z moich ulubionych bitów
ale albumem się jakoś mocno nigdy nie jarałem
Awatar użytkownika
Parlae

wrubel pisze: ↑28 mar 2023, 9:42 cudowny album, przypomniałeś mi o tym klasyku i zaplanowałem odsłuch ale tej wersji clean na spotify nie da się słuchać :(
Mogę Ci wrzucić w mp3 dirty wersję. Jak chcesz to podbij na PW.
Awatar użytkownika
knarku

Post autor: knarku »

to jedna z plyta, ktora o wiele lepiej by sie sprawdzila w bardziej odchudzonej, staranniej wyselekcjonowanej wersji, bo przejebanie dobre, klimatyczne produkcje mieszaja sie z tymi bezplciowymi, do tego te nic nie wnoszace interludy i jest lekki zgrzyt chociaz nie jest to jakis wielki zarzut, bo te chipmunkowo soulowe bity, czy tez te takie triumfalne to jednak co jednak bardzo sobie cenie i przyjemnie mi sie do tego wraca raz na jakis czas zwlaszcza, ze to bardzo kolorowy okres byl te 00' i byc moze troche przycmiony i zapomniany w odniesieniu do 90', ale to moze taka kminka z huja wzieta ;]

zajebista robota heatmakerzow tutej bez kitu dali ogien (who i am, more than music, dipset anthem, purple haze, i'm ready i zajebiste zamkniecie albumu z tym let's get it on marvina gaye xD), real niggas, beautiful noise, hey ma w remixie, i really mean it, the first i bout it bout it (pozdro master p), kurwa, dobrze bylo wrocic
Awatar użytkownika
Parlae

Klasyk w juch. :bowdown: Just Blaze geniusz.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

czy istnieje lepszy dwupłytowy album hh usa? szczerze wątpię, kamień milowy, prekursor jeżeli chodzi o wbijanie chuja w normy w hip-hopie, beka z 9/11 dwa lata po wydarzeniu kiedy ludzie byli wciąż w szoku
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

Burak pisze: ↑04 sie 2025, 12:13 czy istnieje lepszy dwupłytowy album hh usa?
tak, nawet z tego samego roku
ale dla tej duzy props rowniez
co tydzień barber - normalna sprawa

rym| last.fm
ODPOWIEDZ