Talib Kweli & Madlib - Liberation 2 (2023)
Talib Kweli & Madlib - Liberation 2 (2023)
premiera znów na tej zajebanej apce do podcastów
featuringi podobno Q-Tip, Westside Gunn, Roc Marciano & Mac Miller + jego dzieciaki Amani i Diani
gdzieś tam pisał w "ogłoszeniu prasowym" że numery były nagrywane na przestrzeni 10 lat
featuringi podobno Q-Tip, Westside Gunn, Roc Marciano & Mac Miller + jego dzieciaki Amani i Diani
gdzieś tam pisał w "ogłoszeniu prasowym" że numery były nagrywane na przestrzeni 10 lat
Re: Talib Kweli & Madlib - Liberation 2 (06/03/2023)
Czy oni naprawdę mają takich oddanych fanów? Przecież wydanie tego jako exclusiv na tej apce to strzał w stopę imho.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
oni tam prowadzą swój podcast (w sensie Talib i Yasiin) więc pewnie dostają jakieś sianko dodatkowe po prostu
pewnie im się to opłaca bo te spotifaje to i tak gówno płacą jak nie masz grubych milionów odtworzeń i personalnego dealu
dziwniejsze dla mnie że nie puszczają na fizyku i bandcampie dodatkowo skoro ludzie i tak to zripują bez problemu
pewnie im się to opłaca bo te spotifaje to i tak gówno płacą jak nie masz grubych milionów odtworzeń i personalnego dealu
dziwniejsze dla mnie że nie puszczają na fizyku i bandcampie dodatkowo skoro ludzie i tak to zripują bez problemu
Kurwa, ale muzycznie jest ciepełko dla mojego serduszka.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Re: Talib Kweli & Madlib - Liberation 2 (2023)
https://luminarypodcasts.com/listen/tal ... country=US
1. After These Messages (feat. Amani)
2. Assata's Code (feat. Diani)
3. Best Year Ever
4. Air Quotes (feat. Diani)
5. Nat Turner (feat. Casper Nyoveset & Seun Kuti)
6. One For Biz (feat. Wildchild & Q-Tip)
7. Loop Digga's Revenge (feat. Goapele)
8. Ad Vice (feat. Diani & Pink Siifu)
9. Wild Sweet Love (feat. Moonbyrd & Jessica Care Moore)
10. Wild Beauty (feat. Moonbyrd)
11. The Right To Love Us (feat. Mac Miller)
12. Richies Part Two (feat. Roc Marciano & Westside Gunn)
13. Marathon Through Babylon (feat. Meshell Ndegeocello)
14. Something Special (feat. Roy Ayers)
15. Assata's Reprise (feat. Jamie Branch)
Jaki kocioł. Jamie jest nawet life after... ja pikole...
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Dodano po 43 minutach 58 sekundach:
Madlib puszczał ten track z Mac Millerem na jakimś secie 4 lata temu w wersji bez Taliba
https://krakenfiles.com/view/D2Y5k1eTa7/file.html a tu cały album przegrany z apki
Można znaleźć już na YT, aż nie poznaję Madliba 
Piękna sprawa. Mam nadzieje, ze za jakis czas wpadnie to normalnie na Spotify, szkoda takiego albumu i ograniczonych zasiegow
Fajna płytka, muzycznie zdecydowanie. Talib i goście trochę śmieszą swoimi tekstami Black power i teoriami spiskowymi, ale w sumie odsłuch udany. Madlib - należą się oklaski anyway. No i Maca fajnie usłyszeć.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
@clockers tutaj piekny link. Wciskasz play i caly album leci, u mnie na ripicie dzisiaj
instinkt pisze: ↑06 mar 2023, 22:18 https://krakenfiles.com/view/D2Y5k1eTa7/file.html a tu cały album przegrany z apki