Kotolga
Re: Kotolga
Domagamy się oficjalnego stanowiska redakcji Rap Matters w sprawie wywiadu z Kotolgą. Prosimy o informację czy taki wywiad jest rozważany przez redaktorów albo czy już zostały poczynione jakieś przygotowania do niego.
- scam_sakawa
Kotolga słabo, a ten Ozzy chujowy absolutnie, nawet w kategorii mumble rapu jest słaby.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Ej, no, nieprawda, były kobiety normalnie wywiadowane, nawet był cykl, który nie przetrwał zbyt długo, bo kilka osób odmówiło/nie odpisało. Kontynuowałem też zapraszanie kobiet np. do cyklu "Dlaczego Hip-Hop?" na BrakKultury, ale ogólnie podobna historia - relatywnie sporo opcji "o, zajebiście, robimy", a potem cisza, a ja się nie lubię po 10x przypominać.marmolad_k2 pisze: ↑02 paź 2026, 22:58 No właśnie, czemu na kanale same chłopy? Wy z kolegami, a ja z koleżankami.
Wykonałem ruch.
Aczkolwiek nie sądzę, że się zgodzi.
- marmolad_k2
Kotolga, nie przejmuj się tym co inni o tobie myślą, nawet jeżeli powiedziałabyś w wywiadzie jakąś głupotę (co się nie stanie), to będą ci o niej przypominać tylko internetowe awatary, pieniacze którzy nie mają żadnego przełożenia na irl serwer.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- marmolad_k2
Mnie to najbardziej mnie ciekawią jej inspiracje muzyczne.
- SieKurwaNieInteresuj
Zwarcie we wzmacniaczu