Kotolga

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

wujot
ave

Re: Kotolga

Post autor: wujot »

dawać ten wywiad
Awatar użytkownika
Sionek

Post autor: Sionek »

Domagamy się oficjalnego stanowiska redakcji Rap Matters w sprawie wywiadu z Kotolgą. Prosimy o informację czy taki wywiad jest rozważany przez redaktorów albo czy już zostały poczynione jakieś przygotowania do niego.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Kotolga słabo, a ten Ozzy chujowy absolutnie, nawet w kategorii mumble rapu jest słaby.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

marmolad_k2 pisze: ↑02 paź 2026, 22:58 No właśnie, czemu na kanale same chłopy? Wy z kolegami, a ja z koleżankami.
Ej, no, nieprawda, były kobiety normalnie wywiadowane, nawet był cykl, który nie przetrwał zbyt długo, bo kilka osób odmówiło/nie odpisało. Kontynuowałem też zapraszanie kobiet np. do cyklu "Dlaczego Hip-Hop?" na BrakKultury, ale ogólnie podobna historia - relatywnie sporo opcji "o, zajebiście, robimy", a potem cisza, a ja się nie lubię po 10x przypominać. :dunno:
Sionek pisze: ↑03 paź 2026, 10:24 Domagamy się oficjalnego stanowiska redakcji Rap Matters w sprawie wywiadu z Kotolgą. Prosimy o informację czy taki wywiad jest rozważany przez redaktorów albo czy już zostały poczynione jakieś przygotowania do niego.
Wykonałem ruch. 🫡
Aczkolwiek nie sądzę, że się zgodzi.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

:bowdown:
olga zgódź się, prosimy :oops:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Kotolga, nie przejmuj się tym co inni o tobie myślą, nawet jeżeli powiedziałabyś w wywiadzie jakąś głupotę (co się nie stanie), to będą ci o niej przypominać tylko internetowe awatary, pieniacze którzy nie mają żadnego przełożenia na irl serwer.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Mnie to najbardziej mnie ciekawią jej inspiracje muzyczne.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Zwarcie we wzmacniaczu
ODPOWIEDZ