*nie dotyczy premier netflixa i innych spotkań warszawskiej bohemy
Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
Re: Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
Ogólnie jeśli to prawda że mimo konfliktu to mama Rysia, skoczyłbym za nią w ogień i dzisiaj to props za dojrzałe podejście
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
wiadomix skoczy w ogień tylko najpierw musi jeszcze dać kolejny wywiad gdzie zrobi z niej wariatkę, która ponosi pełną winę za rozjebany związek/rodzinę i nagrać 20tą zwroteczkę gdzie wyrzyga na nią swoje życiowe frustracje
- scam_sakawa
ano, takie wielkie deklaracje zazwyczaj pochodzą od osób, które nigdy nie spełnią deklaracji
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ale mes mówi że jest słowny bo mówi że jak mówi że coś będzie to mówi będzie
ahahah chciałem coś podobnego napisać jak przeczytałem tego posta, dzięki za wyręczenie, ten skok w ogień to pewnie po to żeby zobaczyć czy się kurwa na pewno do końca wypaliła, zresztą linijki rzucone tylko po to żeby królikowskiego zaatakować
- Haczapurjan
Z kanału nadawczego:
wiadomość do Kuby Więcka, real talk
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
Tchnienie syntetyczności lat 80 /90 w takim trochę nowym wydaniu i to całkiem udanym, więc mimo wszytko podciągnąłbym to pod innowacje, choć nie ukrywam, iż liczyłem na powtórkę „Białego Tunelu” który zawiesił wysoko jakościową poprzeczkę.
chciałem się nawet do tego odnieść w jakiś sposób ale jak uważasz, że biały tunel zawiesił wysoko poprzeczkę w jakiejkolwiek kwestii to myślę, że nie ma sensu brnąć dalej w dyskusję
Spoiler
przez ciebie umarłem, trupa przycina barber
a jeszcze niedawno na tobie się kładłem, byłem jebadłem
a jeszcze niedawno na tobie się kładłem, byłem jebadłem
7. Marynuję się (skit)
8. Los nie chciał inaczej
9. Chciałbym zakochać się
Dobry run kawałków, reszta słaba lub bardzo słaba
8. Los nie chciał inaczej
9. Chciałbym zakochać się
Dobry run kawałków, reszta słaba lub bardzo słaba
To jest akurat fakt i nie ma tu nic do rzeczy czy Ci się ten produkt podobał czy nie -na palcach można policzyć tak dobrze wymasterowane płyty w rapie, jakość top, która powinna być autorytetem dla innych jak mają brzmieć albumy, no chyba, że słuchasz na głośniku z telefonu to rzeczywiście bez różnicy i nie mamy o czym rozmawiać.

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Co do obrazka, który jest prześmiewczy to wytłaczanki z jajek nie są skutecznym produktem akustycznym, nie nadają się do rozpraszania ( jest to efekt,wręcz minimalny, praktycznie niezauważalny) a tym bardziej nie tłumią dźwięku, nie wiem skąd ten ciągły mit o wytłaczankach, które są nieakceptowalne do zabiegów związanych z adaptacją pomieszczenia.
Przecież chodzi o audiofilskie wytłaczanki
Złych wytłaczanek używałeś
Złych wytłaczanek używałeś
- gods bidness
No ale jednak słuchać z laptopa to jak oglądać film w zegarku.
Niektórzy właśnie tak słuchają i oczywiście nie ma w tym nic złego tylko później często zdarza się, iż tacy mają najwięcej do napisania w kwestii oceny brzmienia.
No ale jest chujowa plyta. A bukowski jest prześwietną i jest dyskusyjnie, eufemistycznie mowiac, zmasterowany i zmixowany (sluchane na moim hi fi z poziomem szumu + thd ponizej progu slyszalnosci)SiNi pisze: ↑30 paź 2025, 19:46To jest akurat fakt i nie ma tu nic do rzeczy czy Ci się ten produkt podobał czy nie -na palcach można policzyć tak dobrze wymasterowane płyty w rapie, jakość top, która powinna być autorytetem dla innych jak mają brzmieć albumy, no chyba, że słuchasz na głośniku z telefonu to rzeczywiście bez różnicy i nie mamy o czym rozmawiać.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
argument za słuchaniem płyty bo jest dobrze zmasterowany to jest już jakiś szczyt absurdów. Mam dwa komplety monitorów studyjnych tak dla pewności, że nie słucham z telefonu bo wiadomo takie dzieło jak biały tunel to jedynie na zestawach audiofilskich nabiera rumieńców a wtedy dopiero poniższe wersy z mega chujowych robią się super kozackie
Spoiler
Jak to czy wypraszasz pupila z sypialni
Kiedy jest akcyjka
Wypraszasz?
Czy pozwalasz mu zostać?
Macha ogonem?
Czy kuli się w kącie?
Kiedy jest akcyjka
Wypraszasz?
Czy pozwalasz mu zostać?
Macha ogonem?
Czy kuli się w kącie?