Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Transfery
Isak chce oficjalnie odejść, w sumie nic nowego ale jednak otwarcie o tym w końcu mówi, a klub blokuje.
https://www.reddit.com/media?url=https% ... d8ed660448
https://www.reddit.com/media?url=https% ... d8ed660448
- bloodyhell
looks like musze to odszczekać, bo już tier1 (Ornstein) podają o tym, że Sesko o krok od MU
- Cz4rny1337
- Moderator
to jackson do Newcastle - szkoda, united chyba by bylo latwiej wydoić. Z drugiej strony Newcastle zdesperowane
a w ogole to lubie Nico i szkoda jak pójdzie, no ale ehh mial swoje szanse
a w ogole to lubie Nico i szkoda jak pójdzie, no ale ehh mial swoje szanse

nawet dobre warunki, podobno 15% od następnej sprzedaży, w końcu jakis dobry transfer out, szkoda tylko ze tak pozno, bo nadal duzo lamusow do wypchniecia + niezbedny CB, RB do podstawy, backup na LB, jakies skrzydlo
Angielskie gazety piszą, że już zostały tylko formalności. Oby, bo będę wkurwiony jak nic z tego nie wyjdzie.bloodyhell pisze: ↑06 sie 2025, 9:12 looks like musze to odszczekać, bo już tier1 (Ornstein) podają o tym, że Sesko o krok od MU
Jako kibic MU podoba mi się ten transfer, wreszcie jakiś prawdziwy, rosły napastnik, bo od czasów RVP to tylko Ibra i czasem Lukaku się tam nadawali. A jak odpali i strzeli chociaż 15 bramek, będę zadowolony. Rasmus może se zostać jako zmiennik, niezły pierwszy sezon, chujowy drugi, ale wierzę w niego, enutzjazm ma, być może za bardzo chce i dlatego mu nie idzie, choć to raczej taki sytuacyjny grajek jak Krzysio Piątek.
Darwin w AlHilal za 53 mln euro plus bonusy. Teraz już chyba pójdą w Liverpoolu na grubo po tego Isaka
za to w obronie może być wesoło;
- Van Djik 34 lata
- Ibuo póki nie chce podpisać nowego kontraktu i ploty o odejściu zdarma do Realu za rok
- Gomez dla odmiany połamany
- Quansah w Leverkusen
Rhys Williams compilation danza kuduro remix znowu, czy pójdą na zakupy po jakichś dwóch obrońców jak po browary do Lidla w promocji 8 za 4?
Mówi się o Guehim w okolicach 40 baniek
- Van Djik 34 lata
- Ibuo póki nie chce podpisać nowego kontraktu i ploty o odejściu zdarma do Realu za rok
- Gomez dla odmiany połamany
- Quansah w Leverkusen
Rhys Williams compilation danza kuduro remix znowu, czy pójdą na zakupy po jakichś dwóch obrońców jak po browary do Lidla w promocji 8 za 4?
Mówi się o Guehim w okolicach 40 baniek
fajnie że Sesko do United
wolałem Gyokeresa do Arsenalu i jednocześnie chętnie go zobacze w PL
wolałem Gyokeresa do Arsenalu i jednocześnie chętnie go zobacze w PL
witamy w realu konate za rok
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
zajebiscie byłoby zobaczyć ziela w pl
sesko hwg
Dodano po 19 minutach 45 sekundach:
i pewnie niebawem donnarumma, bo chevalier w psg
sesko hwg
Spoiler
i pewnie niebawem donnarumma, bo chevalier w psg
- rozklad_gaussa
bramka przeciwko arsenalowi w debiucie ligowym incoming
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Chevalier zajebisty bramkarz, zazdro dla PSG. A następny ma tam iść Zabarnyi. Bournemouth też chce powalczyć o spadek chyba jak w jedno okienko wypada im Kepa, Huijsen, Kerkez w teraz Ukrainiec czyli niemal cała defensywa od nowa do budowania. A z drugiej strony jak się takie kluby zgłaszają to co mają zrobić.
W ogóle ten Sesko chyba spowoduje, że pójdzie domino czyli teraz Garnacho do Chelsea, już intensyfikują działania, wtedy Jackson do Newcastle a Isak do Liverpoolu, będę zdziwiony jak się skończy inaczej.
W ogóle ten Sesko chyba spowoduje, że pójdzie domino czyli teraz Garnacho do Chelsea, już intensyfikują działania, wtedy Jackson do Newcastle a Isak do Liverpoolu, będę zdziwiony jak się skończy inaczej.
ile dacie za Garnka, z 50 mln chociaz?
No o takiej kwocie się mówi mniej więcej, że tyle chcecie. A pewnie Chelsea będzie zbijać
Ale po co on w Chelsea, jest Sterling, jest Mudryk, skrzydła obsadzone