Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
moze nie najlepszy ale nie rozumiem skąd tyle hejtu na bizi witą
- zemsta1kadluba
ten diss to ziew, dobrze że trwa tylko minutę bo bym zasnął
mołpy są kozackie
Przejebał z Peerzetem, przejebał z Deysem, przejebał ze Śliwą ten drugi
- KillerCroc
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- zemsta1kadluba
Dla równowagi też się zgadzam że Białas przejebał ten drugi ze Śliwą
swoja drogą włączyłem sobie przez ten temat po latach Rok Star i w sumie trochę śmiesznie się wspomina duet Solar&Białas zaczepiający każdego kogo się da, jakieś odwołania do ulicy itp.
Pewnie gdyby duet Solar&Białas z tamtych lat przenieść w czasie to sami by zdisowali Bedoesa
swoja drogą włączyłem sobie przez ten temat po latach Rok Star i w sumie trochę śmiesznie się wspomina duet Solar&Białas zaczepiający każdego kogo się da, jakieś odwołania do ulicy itp.
Pewnie gdyby duet Solar&Białas z tamtych lat przenieść w czasie to sami by zdisowali Bedoesa
mołpy są kozackie
Pamiętam jak zaczepiali Hucza jak byli bodajże razem w Prosto, a każdy lovesong Hucza był lepszy niż to gówno co wyszło od synalka Białasazemsta1kadluba pisze: ↑30 paź 2019, 15:33 Dla równowagi też się zgadzam że Białas przejebał ten drugi ze Śliwą
- zemsta1kadluba
No nawet w tym dissie Rok Star na Peerzeta była linijka
Jesteś większą pizdą niż Huczu- jednak to możliwe
Jesteś większą pizdą niż Huczu- jednak to możliwe
mołpy są kozackie
Białas przecież jedyny beef jaki wygrał to z aspiratio Xd
a hejt imo bierze sie z tego, ze jak byl w podziemiu to byl taki sztywniutki, a jak tylko poczuł troche zainteresowania w mejnstrimie to całkowicie zmienil swoje podejście, pierdolnal wszystkie ideały i zaczął robic wszystko pod wyświetlenia
a hejt imo bierze sie z tego, ze jak byl w podziemiu to byl taki sztywniutki, a jak tylko poczuł troche zainteresowania w mejnstrimie to całkowicie zmienil swoje podejście, pierdolnal wszystkie ideały i zaczął robic wszystko pod wyświetlenia
cztery żubry i dwie kurwy
- mlodyperkez
^ kurwa za to mam do niego najwiekszy zal. na pierwszych nielegalach czy na bitwach bylo widac ta zajawe i szczerosc. ile ja sie nasluchalem pierwszych h8me czy epki z kazamem to kurwa nie zlicze a dzisiaj nie jestem w stanie go sluchac bo tak bardzo zmienil stylowe idac mainstreamowym nurtem. jak widze tlumy skaczace do intercontinental to mi niedobrze. prawda jest taka ze undergroundowy bialas z 2007 by dissowal jak kurwe bialasa z 2019.
bo on zawsze robil dla fejmu tylko kiedys truskul mu dawal taka mozliwosc
- oKulTywowany
Lekko odbijając ,to Filipek przewidział przyszłość białego i młodego Bedoesa .
,,Rap gra cię wykastruje''
,,Rap gra cię wykastruje''
This page is no longer available.
1. Najbardziej kompletnym raperem w tym kraju był Jimson.
2. Mam na imię Aleksander dobrze poprowadzony miał szansę na osiągnięcie więcej niż jego wuja Bisz.
3. Troom robił najlepsze refreny w pl hhopie i jako jeden z nielicznych młodych miał więcej niż 20iq.
4. Astek jest lepszym raperem niż Rado.
5. Gdyby radio pezet wyszło 6 lat później byłoby klasykiem.
6. Szpaki i bedoesy to bezcharakterne pizdy, które myślą, że jak pokrzyczą to mają charyzmę + są chujowymi raperami.
7. Ejmatt ma lepsze flow niż wuja Laik.
8. Miuosh jest lepszym raperem niż Eripe.
9. Pas oriona to nie jest najlepsza forma Planeta, bity były po prostu magiczne.
10. Płomień rozjebał Tede w beefie.
11. True man show to najlepszy diss w polskim rapie.
12. Sb mafija to wytwórnia najchujowszych raperów w PL
13. Wena nawet ze swoimi ograniczeniami jest naprawdę dobrym graczem.
2. Mam na imię Aleksander dobrze poprowadzony miał szansę na osiągnięcie więcej niż jego wuja Bisz.
3. Troom robił najlepsze refreny w pl hhopie i jako jeden z nielicznych młodych miał więcej niż 20iq.
6. Szpaki i bedoesy to bezcharakterne pizdy, które myślą, że jak pokrzyczą to mają charyzmę + są chujowymi raperami.
9. Pas oriona to nie jest najlepsza forma Planeta, bity były po prostu magiczne.
- mlodyperkez
ja wciaz wierze ze jak juz sie dorobi w opor to pierdolnie taka tru skulowa plytke prosto z serca dla takich smetnych zgredow jak ja. cos w tym klimacie ale bym sie jaral jak mlody
e: wylaczcie przed zwrota Queby
Spoiler
- oKulTywowany
Nigdy się nie znudzi ,jedna z lepszych bragga w polszy .Niestety dziś hipokryzją wali.
This page is no longer available.
-
frontkick
Użytkowniku kapper1 no już nie pierdol bo i Bonson i Quebo są w tym numerze asłuchalni, rozumiem być uprzedzonym no ale kurwa
Głosy że Śliwa wygrał drugi beef to jakieś nieporozumienie, przecież w jego drugim dissie każdy argument odbijał na zasadzie "wcale nie, a ty jesteś głupi" vide wers Białasa żeby się pochwalił sprzedażą płyty.
W ogóle Białas to spoko bitewny raper ale średnio umie robić muzykę, na H8M4 jakieś przebłyski i gdyby Bedi nie wydawał zaraz potem swojego pierwszego legalu to pewnie SB nie udałoby sie utrzymać inicjatywy i nie byłoby tego co jest dzisiaj
Chciałbym też dodać że duet Łona/Webber zaczął robić dobrą muzykę dopiero od płyty Insert EP, wszystkie poprzednie opowiastki okrutnie się zestarzały, dla mnie te wszystkie intelektualne alegorie brzmią dzisiaj infantylnie
Głosy że Śliwa wygrał drugi beef to jakieś nieporozumienie, przecież w jego drugim dissie każdy argument odbijał na zasadzie "wcale nie, a ty jesteś głupi" vide wers Białasa żeby się pochwalił sprzedażą płyty.
W ogóle Białas to spoko bitewny raper ale średnio umie robić muzykę, na H8M4 jakieś przebłyski i gdyby Bedi nie wydawał zaraz potem swojego pierwszego legalu to pewnie SB nie udałoby sie utrzymać inicjatywy i nie byłoby tego co jest dzisiaj
Chciałbym też dodać że duet Łona/Webber zaczął robić dobrą muzykę dopiero od płyty Insert EP, wszystkie poprzednie opowiastki okrutnie się zestarzały, dla mnie te wszystkie intelektualne alegorie brzmią dzisiaj infantylnie
kompletnie z niczym się tutaj nie zgadzam
cztery żubry i dwie kurwy
- KillerCroc
Bonson i Quebo w tym numerze nie są asłuchali, można dywagować czy Quebo zarzucił dobrą zwrotkę (moim zdaniem nic specjalnego w porównani do kolegów ale od razu że asłuchalny?) no ale Bonson poleciał naprawdę dobrze. Rozumiem że to jest temat z kontrowersyjnymi opiniami ale fajnie jakby były czymś poparte oprócz zarzucenia komuś że są uprzedzeni do czegoś bo tak to ludzie mogliby tutaj przerzucać się cały czas opiniami z dwóch przeciwnych biegunów i za bardzo nawet dyskusji nikt nie wywiąże 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
1.Najbardziej kompletnym raperem w tym kraju jest Quebo,Białas lub Kaz Bałaganekapper1 pisze: ↑30 paź 2019, 15:56 1. Najbardziej kompletnym raperem w tym kraju był Jimson.
2.Ktokolwiek dobrze poprowadzony ma szanse na osiągnięcie więcej niż Bisz, nawet Pomidor z Firmy
3.Najlepsze refreny w pl hhopie robił Danny
4.Potrafię wymienić 20 raperów lepszych niż Rado, może nawet więcej
5.Radio Pezet to najbardziej dopracowana płyta Pezeta
6.Szpaku i Bedoes to bardzo dobrzy raperzy, którzy pomimo swojego młodego wieku są w stanie rozjebać większość weteranów
7.Laik jest wybitnym raperem z kilku względów, ale flow nie jest żadnym z nich
8.Miuosh nie jest lepszym raperem niż Eripe
9.Nie istnieje coś takiego jak najlepsza forma Planeta ponieważ gość jest chujowy, jakiej formy by nie przybrał
10.Tede rozpierdolił płomień jak najgorszą dziwkę...
11....a 3korony to najlepszy diss w polskim rapie
12.SB Mafija jest najpotężniejszą wytwórnią w kraju, która pod każdym względem wyprzedziła swojego największego konkurenta -QQuality
13. Wena potrafi nagrać fajny kawałek, ale bardzo daleko mu do "dobrego gracza"
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
-
frontkick
[mention]KillerCroc[/mention], no przecież Bonson w tym numerze rzucił standardową zwrotkę z generatora jego tekstów z 2016-2017 czyt. wyjebane mam na rap, rap jest chujowy i w ogóle wszystko chujnia, propsy jeśli chce ci się słuchać takiego truskulowego smęcenia, ja nie mogę. A Quebo meh przeciętnie po prostu, Białas jest bezkonkurencyjny w tym numerze