MalinowyJogurt pisze: ↑29 paź 2019, 21:53
Zespół muzyczny Problem jest przehajpowany i nie podoba mi się to sylabowanie Oskara
ogólnie jak ktos używa słowa przehajpowany to wale takiej jednostce liścia na odmuł i zwyczajnie odchodze bo to żenujące, ale rozmawiamy o hyphopie to troche sie pochyle nad nędzą twojej wypowiedzi. przehajpowany czyli właściwie co? to znaczy że jest niesłusznie popularny bo nie wpasowuje sie w twoje wyrafinowane gusta? to frazes jak stąd do kambodży ale fakty takie że każdy ma swoje upodobania i próba sprowadzenia całego rynku muzycznego do oczekiwać jednej osoby to po pierwsze niemożliwa sprawa, po drugie głupota nawet w teorii. jakbyś napisał tylko "nie podoba mi sie sylabizowanie oskara" to bym nawet szanował bo sie zgadzam, ale za ta pierwsza czesc dostajesz ode mnie czerwona kartke oraz klapsa w posladki
borygo mówił gdzieś na socialach, a poza tym do tytułu każdego tracka na YT doszedł "(trailer)"
przynajmniej w wersji płytowej będzie to dłuższe, ale skoro tak to na streamingi pewnie też wrzucą wersje albumowe
jak chcesz szczegóły to się pytaj kolegi
daveyo pisze: ↑27 paź 2019, 11:28
Borixon mówił na instagramie, że będzie gierka, której przejście umożliwi zakup pierwszego dropu albumu i ponadto te wszystkie kawałki co wyszły będą rozszerzone o nowe zwrotki stąd nazwa trailer przy każdej z nich. Co sądzicie o takiej promocji?
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
W sumie podbijam użytkownika rakietarakieta, myślę że Tytus ma teraz spore szanse zostac kolejnym z szacownego grona raperów wydawanych przez wytwórnię muzyczną Agora
Białas to aktualnie najlepszy raper w Polsce i jedyny który nie przegrał żadnego beefu
Przyśpieszenia nie imponują mi ani trochę.
Belmondo to żart który przestał bawić jakoś chwile po tym jak przestał współpracować z Kaz Bałagane