tak, polecam całą twórczość ogólnieHaczapurjan pisze: ↑28 paź 2025, 15:58 Ten Michalczewski to "dziennikarskiego" szlifu nabierał w TV Republika czy na Czerskiej?
Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
Re: Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
- Haczapurjan
Wywiad trwał około godziny, bo pozostałe 50 minut, to po prostu puszczane nutki.Haczapurjan pisze: ↑28 paź 2025, 14:50 https://podcasty.polskieradio.pl/trojka ... orka,11543
Najnowszy wywiad z Mesem (28.10.2025), zaczęli po północy. Fajny format i jest klimacik
W sumie poza flexowaniem się jakich Mes brzmień to nie lubi i jak wyglądała produkcja płyty, konkretnych kawałków, współpracy z różnymi bandami, to nic szczególnie ciekawego tam nie było.
Z takich smaczków to Mes się odpalił w którejś tam minucie, że Jacek Graniecki zarzuca mu odklejenie i jakiś jego redaktor i że proszę mu pokazać to odklejenie, bo on nic np. o chemtrailsach nie mówi xD. A no i że nagrał jakiś kawałek specjalnie dla Joanny Opozdy (tej aktorki), bo to jego kumpela i ogólnie to wszystko wina jej męża
- gods bidness
Poza tym morda mu się nie zamykała, wpierdalał się w zdanie redaktorowi jak Tede Staszkowi i pachniało chrzanem jak w windzie. Ale posłuchałem tylko z 15 minut.
- marmolad_k2
Trzy dni na ślizgawkę nie wchodził i takie są efekty.Haczapurjan pisze: ↑28 paź 2025, 15:58 Ten Michalczewski to "dziennikarskiego" szlifu nabierał w TV Republika czy na Czerskiej? Dawno nie czytałem tak pasywno-agresywnych, nienawistnych artykulików xD
https://glamrap.pl/nowa-plyta-mesa-wywo ... sluchaczy/
![]()
bo Królikowski to cwel jebany tak samo jak Rzeźniczak
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Ja na miejscu Mesa po przeczytaniu artykułu już dawno bym stał pod budynkiem redakcji Glamrap i napierdalał pięścią domofon.
Dość innowacyjny i niełatwy album, ale z kapitalnymi bitami, bardzo dobry produkt, świetne instrumentarium w "Jeszcze Wiele Walk"
Gdyby nie ta zjebana prywata w Filmowcy, to byłby jeden z lepszych numerów na płycie
Jak sobie ostatnio wróciłem do Kandydatów na szaleńców i Zapiski Typa to mi się nie podobało tak jak to. Może odejmować fakt, że sprawdzałem w robocie, ale fajnie ta nowa płyta na głośnikach wchodzi. Jakby wyjebać te niektóre chujowe zabiegi z nawijką Mesa i wszystkie fsst bufonizmy to mógłbym tego słuchać nawet częściej.
Mimo wszystko Mes daje vibe gościa, który za 10 lat ogłosi hucznie na social media, że palenie też było błędem, a w ogóle to od 5 lat jest czzysty, nagrali płyte z Knapem, robią życiowe metoringi dla hiphopowców po 40, a Mes zaczął studiować lekarski, w planach ma prychiatrię i bycie Rutkowskim 2.0
Mimo wszystko Mes daje vibe gościa, który za 10 lat ogłosi hucznie na social media, że palenie też było błędem, a w ogóle to od 5 lat jest czzysty, nagrali płyte z Knapem, robią życiowe metoringi dla hiphopowców po 40, a Mes zaczął studiować lekarski, w planach ma prychiatrię i bycie Rutkowskim 2.0
Mi się wydaje, że on skończy jednak jak ten typ ze skitów co grał jazz, jest najebany, oszczany i dostał wpierdol od dzieciaków, ale przynajmniej zrobi to po swojemu jak sinatra - z dumą z bycia rzempolakiem artystą do końca
To sobie zaśpiewa przynajmniej pod nosem
ooooo los nie chciał inaczej....
ooooo los nie chciał inaczej....
Ciekawe, że tyle chodzi na terapię, nawija, że nie jest w wyparciu ale wini los, ludzi (akurat nie winiego), a siebie tylko za dobór ludzi
Mówił u Nosowskiej, że się obudował przez to w pancerz, a to nie brzmi jak przepracowanie tematu i wyciągnięcie wniosków
Wiadomo, że łatwo oceniać, ale u mnie na terapii to inaczej wygląda, a jest w chuj podobieństw w sytuacji
Mówił u Nosowskiej, że się obudował przez to w pancerz, a to nie brzmi jak przepracowanie tematu i wyciągnięcie wniosków
Wiadomo, że łatwo oceniać, ale u mnie na terapii to inaczej wygląda, a jest w chuj podobieństw w sytuacji
Nie byłem na terapii, nie powinni mu tam wyjebać lekkiego kopa na morde za kwestie jarania zielska? Przecież on się na płycie podnieca tym, że przerzucił się z chlania.
No nie wiem, nie leczyłem nigdy alkoholizmu, tak mi się wydawało ale ktoś tu wnosił, że czasem podobno pozwalają na taką zamianę w ostrym przypadku
Nie kumam tego za bardzo, no ale jak pisałem, łatwo jest oceniać
Pomijając bekę to życzę mu dobrze, a wg mnie dobrze jest jak się żyje całkowicie bez alko i dragów, inaczej zawsze coś jest nie tak (jak wcześniej się nie kontrolowało melanżu)
Nie kumam tego za bardzo, no ale jak pisałem, łatwo jest oceniać
Pomijając bekę to życzę mu dobrze, a wg mnie dobrze jest jak się żyje całkowicie bez alko i dragów, inaczej zawsze coś jest nie tak (jak wcześniej się nie kontrolowało melanżu)
rozmowa na ten temat toczyła się na 564 stronie beefu tede - ten typ mes...
Tam to się toczyła nawet rozmowa o elicie 2 Rzeczpospolitej…
Zapomniałeś o świecącej płycie i klipie 360 stopni obrót spektakularny powrót
A o tym że pije piwo z puszki duszkiem to zapomniałeś?
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Przecież to stary kawałek, nagrał go jeszcze w tamtym roku gdzieś a niby nie pije od początku tego
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle