Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
no ale co masz na myśli pisząc "do ligi"? ja mówię o pewnej tendencji, gdzie tzw ulica czyli niemały i jednocześnie najbardziej radykalny odłam kibicowskiej społeczności ma przecież całkiem spore przełożenie na ogólne nastroje
Ja tylko dałem przykład tego, że dobrze mieć po prostu mecze ze swoją kosą.
Za to niestety Lechia wczoraj na plus... no i nie każdemu podoba się "niezależność" Kotwicy i dość mocne odbicie w stronę Słupska
Za to niestety Lechia wczoraj na plus... no i nie każdemu podoba się "niezależność" Kotwicy i dość mocne odbicie w stronę Słupska
MalinowyJogurt 2
spoko, jestem podobnego zdania, po prostu w niektórych miejscach ciężko liczyć na to, że jedna strona będzie życzyć drugiej przysłowiowego "powodzenia" bo potencjalny mecz derbowy, raczej niech się wiedzie jak najgorzej pod każdym względem
-
Bisclavret
Przede wszystkim czym innym jest derbowy rywal a czym innym kosa, nawet bliska, ale jednak wciąż funkcjonująca w ramach jakiejś geograficznej enklawy bez większych szans na wyjście poza nią. Dla przykładowego Śląska krety nigdy nie będą problemem u nich na miejscu (Tak, wiem, studenci, ale to jednak nie to samo). Potencjalny rozwój Polonii stwarza Legionistom ryzyko, że będą mieli problem u siebie na miejscu, a nie 50km od siebie.
I czy naprawdę Legia potrzebuje dodatkowych kos w lidze do mobilizacji? Akurat dla nich większość meczów jest na ciśnieniu z jakiegostam powodu
I czy naprawdę Legia potrzebuje dodatkowych kos w lidze do mobilizacji? Akurat dla nich większość meczów jest na ciśnieniu z jakiegostam powodu
taka o ciekawostka
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Czemu Crveny tak mało w Poznaniu? "Za moich czasów" się postrzegalo Crvene jako jakaś super ekipę, ale może żyje jakimś mitem albo przeszłością. I jak ich relacje z Lechem?
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
-
Bisclavret
Obie ekipy mają kontakty ze spartakiem, ale chyba wczoraj leciało "jazda z kurwami" więc relacje są "to skomplikowane".
A czemu tak mało to nie wiem ale tez chętnie się dowiem
Przecież te bałkańskie świry (nie mówię tylko o crvenie) zawsze są mocne u siebie mając pod ręką wszystko czym można przyjebać, a jak trzeba jechać do Polski to nagle nie ma tylu chętnych. Do pewnego momentu derby Belgradu to było najlepsze wydarzenie kibicowskie w Europie, ale przez korupcje, konflikty z zarządem sporo kibiców odpuściło i na ich meczach jest o wiele gorsza frekwencja.
Mnie tylko śmieszy to Kosovo je srbija, kurwa ile im można wchodzić w dupę. Kilkanaście lat temu na trybunach pojawiły się te hasła i każdy małolat po max podstawówce chodził i darł ryja, że Kosowo jest serbskie nie wiedząc nawet gdzie leży Kosowo i o co z tym wszystkim chodzi
i nie mówię, że nagle mają pisać, że Kosowo jest albanskie, ale po prostu mieć na to już wyjebane, ale no nie, zawsze trzeba się podlizywać tym mitycznym potężnym serbom.
Zobaczycie, że mimo tego paktu o nieagresji jak Kolejorz pojedzie do Belgradu to te dzikusy na bank się zbiorą i ktoś po głowie dostanie jak się odłączy od grupy.
Mnie tylko śmieszy to Kosovo je srbija, kurwa ile im można wchodzić w dupę. Kilkanaście lat temu na trybunach pojawiły się te hasła i każdy małolat po max podstawówce chodził i darł ryja, że Kosowo jest serbskie nie wiedząc nawet gdzie leży Kosowo i o co z tym wszystkim chodzi
Zobaczycie, że mimo tego paktu o nieagresji jak Kolejorz pojedzie do Belgradu to te dzikusy na bank się zbiorą i ktoś po głowie dostanie jak się odłączy od grupy.
MalinowyJogurt 2
Jak scena ocenia kontakty Lecha z ruskimi śmieciami i ich dziwkami z serbii (ta cała nieagresja, która oczywiście jak CL500 pisze obowiązywać będzie tylko u nas)?
nic na potem
casus Legii i BBB w Zagrzebiu, gdzie skurwysynki chwila moment postawili pół miasta na nogi
nic nie leciało, sektor gości traktowany jak nieistniejący wczorajBisclavret pisze: ↑07 sie 2025, 8:08 Obie ekipy mają kontakty ze spartakiem, ale chyba wczoraj leciało "jazda z kurwami" więc relacje są "to skomplikowane".
Balkaniarze po prostu średnio jeżdżą po Europie, swego czasu sarajewskie horde zla też wpadło w liczbach średnio imponujących
flaga Kosove je Srbija wisialaby na dosłownie każdym stadionie w Polsce, ewentualnie by odpowiednią przyśpiewka była (jak to Jaga zrobiła z Novim Pazarem choćby), specyfika środowiska
@CL500 jak najbardziej będzie ganianie, ale pewnie z Partizanem
Nie chodzi mi o flagę, tylko o zgodę/pakt/zwał jak zwał ze Spartakiem. W sensie no na ile honorowe i prawilne jest trzymanie z ruSSkimi i jak reszta kraju na to patrzy?
nic na potem
chyba wszyscy poza kumatymi patrzą na to krzywo, co oczywiście kumatych nie obchodzi
Wiadoma sprawa, przecież tak jest od "X" lat - ja jednak dążę do tego, że ile można, szczególnie biorąc pod uwagę, że jakby Serbom powiedzieć "Polacy to kurwy najgorsze, zajebać ich" to by się nawet nie musieli dwa razy zastanawiać. Sami wiecie jak te młyny często wyglądają +30 stopni, ale stoi taki Maciek z Matim w długim dresie z groźną grafiką i będą nawijać, że Kosowo jest serbskie nie wiedząc nawet gdzie ono leży, no ale to specyfika tego środowiska.
MalinowyJogurt 2
no nie udawajmy, że dresy maćki-póldebile mają jakąkolwiek władzę i cokolwiek wieszają
No i tak to wyglądała reakcja Crveny i pakty o nieagresjimql pisze: ↑07 sie 2025, 11:14nic nie leciało, sektor gości traktowany jak nieistniejący wczorajBisclavret pisze: ↑07 sie 2025, 8:08 Obie ekipy mają kontakty ze spartakiem, ale chyba wczoraj leciało "jazda z kurwami" więc relacje są "to skomplikowane".
Balkaniarze po prostu średnio jeżdżą po Europie, swego czasu sarajewskie horde zla też wpadło w liczbach średnio imponujących
flaga Kosove je Srbija wisialaby na dosłownie każdym stadionie w Polsce, ewentualnie by odpowiednią przyśpiewka była (jak to Jaga zrobiła z Novim Pazarem choćby), specyfika środowiska
jak najbardziej będzie ganianie, ale pewnie z Partizanem
Spoiler
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Ale wiesz o tym, że zaproponowali im wyjście na gołe łapy, nie?kapec pisze: ↑13 sie 2025, 21:28No i tak to wyglądała reakcja Crveny i pakty o nieagresjimql pisze: ↑07 sie 2025, 11:14nic nie leciało, sektor gości traktowany jak nieistniejący wczorajBisclavret pisze: ↑07 sie 2025, 8:08 Obie ekipy mają kontakty ze spartakiem, ale chyba wczoraj leciało "jazda z kurwami" więc relacje są "to skomplikowane".
jak najbardziej będzie ganianie, ale pewnie z Partizanem
Spoiler
Pytanie do chorzowiakow, to sie tam normalnie toleruje?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
żadna nowość, sam byłem uczestnikiem wydarzenia sportowego jakieś osiem lat temu kiedy to ruch wygwizdał hymn narodowy albo leciał z przyśpiewką chuj z waszym polskim, jesteśmy narodem śląskim
najbardziej antypolska oraz jednocześnie prośląska ekipa w kraju, choć i tak pewnie tendencja jest CIUT bardziej narodowa u poszczególnych, pojedynczych jednostek niż miało to miejsce kiedyś, no ale ogólnie ziobro zdziwienia, oni tak mają
najbardziej antypolska oraz jednocześnie prośląska ekipa w kraju, choć i tak pewnie tendencja jest CIUT bardziej narodowa u poszczególnych, pojedynczych jednostek niż miało to miejsce kiedyś, no ale ogólnie ziobro zdziwienia, oni tak mają