Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

2do5

Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!

Post autor: 2do5 »

no ale co masz na myśli pisząc "do ligi"? ja mówię o pewnej tendencji, gdzie tzw ulica czyli niemały i jednocześnie najbardziej radykalny odłam kibicowskiej społeczności ma przecież całkiem spore przełożenie na ogólne nastroje
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Ja tylko dałem przykład tego, że dobrze mieć po prostu mecze ze swoją kosą.

Za to niestety Lechia wczoraj na plus... no i nie każdemu podoba się "niezależność" Kotwicy i dość mocne odbicie w stronę Słupska
MalinowyJogurt 2
2do5

spoko, jestem podobnego zdania, po prostu w niektórych miejscach ciężko liczyć na to, że jedna strona będzie życzyć drugiej przysłowiowego "powodzenia" bo potencjalny mecz derbowy, raczej niech się wiedzie jak najgorzej pod każdym względem
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Przede wszystkim czym innym jest derbowy rywal a czym innym kosa, nawet bliska, ale jednak wciąż funkcjonująca w ramach jakiejś geograficznej enklawy bez większych szans na wyjście poza nią. Dla przykładowego Śląska krety nigdy nie będą problemem u nich na miejscu (Tak, wiem, studenci, ale to jednak nie to samo). Potencjalny rozwój Polonii stwarza Legionistom ryzyko, że będą mieli problem u siebie na miejscu, a nie 50km od siebie.

I czy naprawdę Legia potrzebuje dodatkowych kos w lidze do mobilizacji? Akurat dla nich większość meczów jest na ciśnieniu z jakiegostam powodu
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

taka o ciekawostka
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

Czemu Crveny tak mało w Poznaniu? "Za moich czasów" się postrzegalo Crvene jako jakaś super ekipę, ale może żyje jakimś mitem albo przeszłością. I jak ich relacje z Lechem?
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Obie ekipy mają kontakty ze spartakiem, ale chyba wczoraj leciało "jazda z kurwami" więc relacje są "to skomplikowane".

A czemu tak mało to nie wiem ale tez chętnie się dowiem
Awatar użytkownika
CL500

Przecież te bałkańskie świry (nie mówię tylko o crvenie) zawsze są mocne u siebie mając pod ręką wszystko czym można przyjebać, a jak trzeba jechać do Polski to nagle nie ma tylu chętnych. Do pewnego momentu derby Belgradu to było najlepsze wydarzenie kibicowskie w Europie, ale przez korupcje, konflikty z zarządem sporo kibiców odpuściło i na ich meczach jest o wiele gorsza frekwencja.

Mnie tylko śmieszy to Kosovo je srbija, kurwa ile im można wchodzić w dupę. Kilkanaście lat temu na trybunach pojawiły się te hasła i każdy małolat po max podstawówce chodził i darł ryja, że Kosowo jest serbskie nie wiedząc nawet gdzie leży Kosowo i o co z tym wszystkim chodzi :lol: i nie mówię, że nagle mają pisać, że Kosowo jest albanskie, ale po prostu mieć na to już wyjebane, ale no nie, zawsze trzeba się podlizywać tym mitycznym potężnym serbom.

Zobaczycie, że mimo tego paktu o nieagresji jak Kolejorz pojedzie do Belgradu to te dzikusy na bank się zbiorą i ktoś po głowie dostanie jak się odłączy od grupy.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Jak scena ocenia kontakty Lecha z ruskimi śmieciami i ich dziwkami z serbii (ta cała nieagresja, która oczywiście jak CL500 pisze obowiązywać będzie tylko u nas)?
nic na potem
2do5

CL500 pisze: 07 sie 2025, 8:42 Przecież te bałkańskie świry (nie mówię tylko o crvenie) zawsze są mocne u siebie mając pod ręką wszystko czym można przyjebać, a jak trzeba jechać do Polski to nagle nie ma tylu chętnych.
casus Legii i BBB w Zagrzebiu, gdzie skurwysynki chwila moment postawili pół miasta na nogi ;) btw gdybyś miał albo ktoś inny podlinkować jakiś artykuł/dyskusję internetową/cokolwiek ciekawego na temat obecnych konfliktów na Crvenej czy nawet ogólnie aktualnej belgradzkiej scenie kibicowskiej to byłbym wdzięczny
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Bisclavret pisze: 07 sie 2025, 8:08 Obie ekipy mają kontakty ze spartakiem, ale chyba wczoraj leciało "jazda z kurwami" więc relacje są "to skomplikowane".

nic nie leciało, sektor gości traktowany jak nieistniejący wczoraj

Balkaniarze po prostu średnio jeżdżą po Europie, swego czasu sarajewskie horde zla też wpadło w liczbach średnio imponujących
kr0pka pisze: 07 sie 2025, 8:45 Jak scena ocenia kontakty Lecha z ruskimi śmieciami i ich dziwkami z serbii (ta cała nieagresja, która oczywiście jak CL500 pisze obowiązywać będzie tylko u nas)?
flaga Kosove je Srbija wisialaby na dosłownie każdym stadionie w Polsce, ewentualnie by odpowiednią przyśpiewka była (jak to Jaga zrobiła z Novim Pazarem choćby), specyfika środowiska

@CL500 jak najbardziej będzie ganianie, ale pewnie z Partizanem
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Nie chodzi mi o flagę, tylko o zgodę/pakt/zwał jak zwał ze Spartakiem. W sensie no na ile honorowe i prawilne jest trzymanie z ruSSkimi i jak reszta kraju na to patrzy?
nic na potem
Awatar użytkownika
mql
Moderator

chyba wszyscy poza kumatymi patrzą na to krzywo, co oczywiście kumatych nie obchodzi
Awatar użytkownika
CL500

mql pisze: 07 sie 2025, 11:14 flaga Kosove je Srbija wisialaby na dosłownie każdym stadionie w Polsce, ewentualnie by odpowiednią przyśpiewka była (jak to Jaga zrobiła z Novim Pazarem choćby), specyfika środowiska
Wiadoma sprawa, przecież tak jest od "X" lat - ja jednak dążę do tego, że ile można, szczególnie biorąc pod uwagę, że jakby Serbom powiedzieć "Polacy to kurwy najgorsze, zajebać ich" to by się nawet nie musieli dwa razy zastanawiać. Sami wiecie jak te młyny często wyglądają +30 stopni, ale stoi taki Maciek z Matim w długim dresie z groźną grafiką i będą nawijać, że Kosowo jest serbskie nie wiedząc nawet gdzie ono leży, no ale to specyfika tego środowiska.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
mql
Moderator

no nie udawajmy, że dresy maćki-póldebile mają jakąkolwiek władzę i cokolwiek wieszają
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

mql pisze: 07 sie 2025, 11:14
Bisclavret pisze: 07 sie 2025, 8:08 Obie ekipy mają kontakty ze spartakiem, ale chyba wczoraj leciało "jazda z kurwami" więc relacje są "to skomplikowane".

Balkaniarze po prostu średnio jeżdżą po Europie, swego czasu sarajewskie horde zla też wpadło w liczbach średnio imponujących
kr0pka pisze: 07 sie 2025, 8:45 Jak scena ocenia kontakty Lecha z ruskimi śmieciami i ich dziwkami z serbii (ta cała nieagresja, która oczywiście jak CL500 pisze obowiązywać będzie tylko u nas)?
flaga Kosove je Srbija wisialaby na dosłownie każdym stadionie w Polsce, ewentualnie by odpowiednią przyśpiewka była (jak to Jaga zrobiła z Novim Pazarem choćby), specyfika środowiska

jak najbardziej będzie ganianie, ale pewnie z Partizanem
No i tak to wyglądała reakcja Crveny i pakty o nieagresji
Spoiler
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

:lol: :lol: a ci jeszcze im loda zrobili z kosovo je srbija tydzień temu hahahaha
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Bartuz

Post autor: Bartuz »

kapec pisze: 13 sie 2025, 21:28
mql pisze: 07 sie 2025, 11:14

jak najbardziej będzie ganianie, ale pewnie z Partizanem
No i tak to wyglądała reakcja Crveny i pakty o nieagresji
Spoiler
Ale wiesz o tym, że zaproponowali im wyjście na gołe łapy, nie?
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Pytanie do chorzowiakow, to sie tam normalnie toleruje? :lol: Do wislakow w sumie tez
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
2do5

żadna nowość, sam byłem uczestnikiem wydarzenia sportowego jakieś osiem lat temu kiedy to ruch wygwizdał hymn narodowy albo leciał z przyśpiewką chuj z waszym polskim, jesteśmy narodem śląskim

najbardziej antypolska oraz jednocześnie prośląska ekipa w kraju, choć i tak pewnie tendencja jest CIUT bardziej narodowa u poszczególnych, pojedynczych jednostek niż miało to miejsce kiedyś, no ale ogólnie ziobro zdziwienia, oni tak mają
ODPOWIEDZ