Adi Nowak

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kapper1

Re: Adi Nowak

Post autor: kapper1 »

sb łakija dalej celuje w target czwartoklasistów
MillValley

Post autor: MillValley »

https://www.youtube.com/watch?v=vwYObqi-iaU

Odszedł z SB i zaczął walić mefedron, ale taki nawet ten wałek
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

Wiem, że naiwne, ale dla mnie ładne mimo wszystko. Szkoda tego Adiego, bo pisał lub być może nadal pisze lub potrafił pisać; świetne teksty.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Mocny kawałek, szanuje
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Post autor: Karko_Nape »

Ale kurwa tryhard. Niech już sobie odpuści i zajmie się czymś bardziej stabilnym niż kariera muzyczna, jakiś rzecznik prasowy wolnych konopii czy coś.
Adi Nowak mi przypomina takiego typowego studenckiego dziwaka-cwaniaka co mimo kiepskiego wyglądu rwał alternatywki na imprezach techno i zawsze miał dobrą bajere, tylko że teraz nie ma juz 20 lat tylko 28 i wprasza sie na imprezy pierwszoroczniaków z zaślinionym ryjem i wyjebanym gałami od kryształu podbijając do nastolatek.
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Brakuje mi emocji w rapie, ale jak słyszę tak podane to jednak nie.
Popi.jaku
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

ale kurwa gówno
talerz

Post autor: talerz »

Karko_Nape pisze: 10 paź 2024, 15:32 Ale kurwa tryhard. Niech już sobie odpuści i zajmie się czymś bardziej stabilnym niż kariera muzyczna, jakiś rzecznik prasowy wolnych konopii czy coś.
Adi Nowak mi przypomina takiego typowego studenckiego dziwaka-cwaniaka co mimo kiepskiego wyglądu rwał alternatywki na imprezach techno i zawsze miał dobrą bajere, tylko że teraz nie ma juz 20 lat tylko 28 i wprasza sie na imprezy pierwszoroczniaków z zaślinionym ryjem i wyjebanym gałami od kryształu podbijając do nastolatek.
:bowdown: :bowdown: nareszcie ktoś idealnie opisał moje odczucia względem tego koleżki

wysrywu muzycznego to nawet mi się nie chce komentować, podbiję tylko przedszkolanka
moody

Post autor: moody »

przerost formy nad trescia, ale linijek sporo dobrych, zreszta ogolnie no pisac to on umial zawsze, tylko nie wiedzial jak to zjadliwie podac, lepetyna wykrecona od cpania z tych wyborach zapewnie nie pomagala. szkoda w jaka strone to poszlo, mial duzy potencjal, a teraz apel Karko_Nape chyba zostanie spelniony i da se spokoj z rapem, bo juz pare miechow temu widzialem ze to zapowiadal
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

błyskotliwy i wkurwiający, ale wkurwiający na tyle, że nie czerpiesz nic przyjemnego z błyskotliwości
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
RATATATA

Post autor: RATATATA »

Kozacki numer, w koncu jakies emocje w tym nudnym rapie. NIgdy wielkim fanem nie byłem ale kibicuje zeby pykło tą płytą
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
edenmar

Post autor: edenmar »

kurwa, 13 minut jakiegoś ćpuńskiego lamentu, ja wysiadam
Awatar użytkownika
guzi

Post autor: guzi »

13 minut drogi przez mękę, nuda wchuj
Awatar użytkownika
k4ve

Post autor: k4ve »

jak na to ile te narkotyki mu złego wyrządziły to wyszło jakieś cukierkowe gówno. być może to tylko zły dotyk Pawbeatsa. w tej drugiej części może dałbym radę wytrzymać dłużej niż pierwsze 16 wersów gdyby wszystko nie było nawinięte tak samo. wiadomo zawsze miał tą swoją troche zjebaną manierę w głosie ale tutaj to jest poracha po całości

generalnie ten track mi się bardzo kojarzy z czymś co już słyszałem - pewnie było więcej rzeczy na patencie 'jedna długa zwrotka na lowkey emocjonalnym bicie gdzie rozliczam się z życiem, szczególnie o ćpaniu', ale przychodzi mi jedynie do głowy Vic Mensa - There's Alot Going On i szczerze mówiąc myślałem że to zrzyna z tego przez cały czas xD
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Pomijając już ten emocjonalny wysryw, to rozjebała mnie cenzura na wersie o Maliku na yt, gdzie na spotify jest normalnie bez cenzury XDDDD
zakatarzony chyba dostał telefon od malisia, żeby kasował to z internetu i grzecznie to zrobił, niezłe kurwa klauny :lol: :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

nie wsłuchiwałem się niewiadomo jak, ale nie kojarzę żeby była ta cenzura wcześniej, dorzucili później czy mi sie pojebało cos?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Tak, po kilku godzinach :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

:lol:

gdzie ta SB Mafija, Solar/Białas? :lol:
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Post autor: Karko_Nape »

jAg pisze: 20 paź 2024, 0:20 zakatarzony chyba dostał telefon od malisia, żeby kasował to z internetu i grzecznie to zrobił, niezłe kurwa klauny
Nie rozumiem jakim cudem po takim czasie, kiedy już każdy powinien się poznać że białas to jebany pet co strzela tekstami z dupy i zaliczył kilka konkretnych kompromitacji cwela dalej jest przez niektórych poważany.
ODPOWIEDZ