Adi Nowak
Re: Adi Nowak
sb łakija dalej celuje w target czwartoklasistów
-
MillValley
https://www.youtube.com/watch?v=vwYObqi-iaU
Odszedł z SB i zaczął walić mefedron, ale taki nawet ten wałek
Odszedł z SB i zaczął walić mefedron, ale taki nawet ten wałek
Wiem, że naiwne, ale dla mnie ładne mimo wszystko. Szkoda tego Adiego, bo pisał lub być może nadal pisze lub potrafił pisać; świetne teksty.
- the badman
- Artysta
Mocny kawałek, szanuje
- Karko_Nape
Ale kurwa tryhard. Niech już sobie odpuści i zajmie się czymś bardziej stabilnym niż kariera muzyczna, jakiś rzecznik prasowy wolnych konopii czy coś.
Adi Nowak mi przypomina takiego typowego studenckiego dziwaka-cwaniaka co mimo kiepskiego wyglądu rwał alternatywki na imprezach techno i zawsze miał dobrą bajere, tylko że teraz nie ma juz 20 lat tylko 28 i wprasza sie na imprezy pierwszoroczniaków z zaślinionym ryjem i wyjebanym gałami od kryształu podbijając do nastolatek.
Adi Nowak mi przypomina takiego typowego studenckiego dziwaka-cwaniaka co mimo kiepskiego wyglądu rwał alternatywki na imprezach techno i zawsze miał dobrą bajere, tylko że teraz nie ma juz 20 lat tylko 28 i wprasza sie na imprezy pierwszoroczniaków z zaślinionym ryjem i wyjebanym gałami od kryształu podbijając do nastolatek.
Karko_Nape pisze: ↑10 paź 2024, 15:32 Ale kurwa tryhard. Niech już sobie odpuści i zajmie się czymś bardziej stabilnym niż kariera muzyczna, jakiś rzecznik prasowy wolnych konopii czy coś.
wysrywu muzycznego to nawet mi się nie chce komentować, podbiję tylko przedszkolanka
przerost formy nad trescia, ale linijek sporo dobrych, zreszta ogolnie no pisac to on umial zawsze, tylko nie wiedzial jak to zjadliwie podac, lepetyna wykrecona od cpania z tych wyborach zapewnie nie pomagala. szkoda w jaka strone to poszlo, mial duzy potencjal, a teraz apel Karko_Nape chyba zostanie spelniony i da se spokoj z rapem, bo juz pare miechow temu widzialem ze to zapowiadal
błyskotliwy i wkurwiający, ale wkurwiający na tyle, że nie czerpiesz nic przyjemnego z błyskotliwości
cztery żubry i dwie kurwy
Kozacki numer, w koncu jakies emocje w tym nudnym rapie. NIgdy wielkim fanem nie byłem ale kibicuje zeby pykło tą płytą
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
kurwa, 13 minut jakiegoś ćpuńskiego lamentu, ja wysiadam
13 minut drogi przez mękę, nuda wchuj
jak na to ile te narkotyki mu złego wyrządziły to wyszło jakieś cukierkowe gówno. być może to tylko zły dotyk Pawbeatsa. w tej drugiej części może dałbym radę wytrzymać dłużej niż pierwsze 16 wersów gdyby wszystko nie było nawinięte tak samo. wiadomo zawsze miał tą swoją troche zjebaną manierę w głosie ale tutaj to jest poracha po całości
generalnie ten track mi się bardzo kojarzy z czymś co już słyszałem - pewnie było więcej rzeczy na patencie 'jedna długa zwrotka na lowkey emocjonalnym bicie gdzie rozliczam się z życiem, szczególnie o ćpaniu', ale przychodzi mi jedynie do głowy Vic Mensa - There's Alot Going On i szczerze mówiąc myślałem że to zrzyna z tego przez cały czas xD
generalnie ten track mi się bardzo kojarzy z czymś co już słyszałem - pewnie było więcej rzeczy na patencie 'jedna długa zwrotka na lowkey emocjonalnym bicie gdzie rozliczam się z życiem, szczególnie o ćpaniu', ale przychodzi mi jedynie do głowy Vic Mensa - There's Alot Going On i szczerze mówiąc myślałem że to zrzyna z tego przez cały czas xD
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Pomijając już ten emocjonalny wysryw, to rozjebała mnie cenzura na wersie o Maliku na yt, gdzie na spotify jest normalnie bez cenzury XDDDD
zakatarzony chyba dostał telefon od malisia, żeby kasował to z internetu i grzecznie to zrobił, niezłe kurwa klauny

zakatarzony chyba dostał telefon od malisia, żeby kasował to z internetu i grzecznie to zrobił, niezłe kurwa klauny
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
nie wsłuchiwałem się niewiadomo jak, ale nie kojarzę żeby była ta cenzura wcześniej, dorzucili później czy mi sie pojebało cos?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Tak, po kilku godzinach 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
gdzie ta SB Mafija, Solar/Białas?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Karko_Nape
Nie rozumiem jakim cudem po takim czasie, kiedy już każdy powinien się poznać że białas to jebany pet co strzela tekstami z dupy i zaliczył kilka konkretnych kompromitacji cwela dalej jest przez niektórych poważany.