Pezet

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Drmz

Re: Pezet

Post autor: Drmz »

Ja nie powiedziałem, że mi to jakkolwiek przeszkadza co on odjebał, widuję takie sytuacje czasem wyobraź sobie. Przyczepiłem się tylko do argumentu, że miałaby to być jakkolwiek akcja promocyjna z jego strony, w co po prostu nie wierzę i jestem przekonany, że zupełnie nie panował nad tym co tam się odpierdala. To Ty już pociągnąłeś temat dalej. pZDR EOT
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
chujkurwa

Post autor: chujkurwa »

....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:52 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

ale kolego drmz, ja przecież nigdzie nie pisałem, że to jest jakaś świadoma strategia marketingowa, tylko że świetny ruch, bo w ten sposób skontrował wizerunkowo swoje wchodzenie w obieg mainstreamowy (co jest z jego wizerunkiem nie do pogodzenia za bardzo), jednocześnie jeszcze mocniej wchodząc w mainstream (przynajmniej newsowy i w krótkiej perspektywie, w dłuższej może go przez takie coś, zwłaszcza jak się będzie powtarzać, mainstream go wypluje)
na ile on to robi świadomie (też wątpie) a na ile mu to wychodzi tak przypadkiem to już inna sprawa, tego że na tej linie tańcuje całkiem sprawnie nie można mu odmówić
a tak btw jeżeli coś jest geniuszem w krystalicznie czystej formie, to właśnie postępowanie typa, któremu się wszystko udaje (przynajmniej przez jakiś czas) mimo że jest skończonym debilem
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

sluchajac sobie dzisiaj beastie boys, jutub podrzucil mi wystep na zywo u lettermana i odrazu mi sie skojarzyla slizgawkowa dyskusja o 'punkowym' wystepie osy. rozumiem ze wg niektorych chlopaki powinni wyjsc, rozjebac pol studia po czym zagrac 30 sek utworu i spierdolic ze sceny bo to by bylo zgodne z ich wizerunkiem (nawet utwor ma przeciez tytul sabotage!)? tak moi kochani wyglada punk rock a to co zrobil tamten lak w torwarze to imo zwykla zenada i brak szacunku do kogokolwiek.
Spoiler
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

no nie kumasz chłopie xd
nie mam czasu dziś się rozpisać, ale może [mention]przedszkolanek[/mention] to zrobi
Obrazek
Johnny

Post autor: Johnny »

Skończcie już to marne prowo
Awatar użytkownika
przedszkolanek

sorki Ablazir ale ja w tej dyskusji zrobiłem już eot, żeby nie robić większego offtopu, wszystko co chciałem to już powiedziałem
szymon0791

Post autor: szymon0791 »

Przy całym szacunku i uwielbieniu dla muzyki Pezeta nie podoba mi się jego ostatnia zagrywka z koncertami.
Grudniowy koncert na Torwarze był promowany jako jedyny, wyjątkowy, koncert promujący Muzykę Współczesną. Udało mi się kupić bilet za 80 zł, koncert rzeczywiście zajebisty.
Ale tu nagle info że będą jeszcze 4 koncerty z tą płytą w tym roku...
Myślałem żeby jeszcze raz wybrać się na Torwar, patrzę ceny biletów i po 110 zł na płytę kosztuje. Za tyle to pierdolę iść drugi raz na "jedyny" koncert z nową płytą.
ocznik

Post autor: ocznik »

wyczuł hajs to idzie za ciosem
Denar

Post autor: Denar »

szymon0791 pisze: 14 sty 2020, 11:38 Przy całym szacunku i uwielbieniu dla muzyki Pezeta nie podoba mi się jego ostatnia zagrywka z koncertami.
...
+
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Mogę się mylić, ale się nie zdziwię, jak podniecony sukcesem "jedynego koncertu" Pezet poszedł za ciosem, zorganizował kolejnych kilka i podniósł cenę, a ostatecznie się przeliczy. Bo łatwiej sprzedać Torwar, wracając po latach i organizując pierwszy i ostatni koncert, promując to jako wielkie wydarzenie niż to potem 5 razy powtórzyć. Może nie być tego efektu, zwłaszcza, że parę miesięcy minęło, a płyta się jakimś wielkim hitem nie okazała. Ale życzę jak najlepiej, lepiej jak raper zarabia na koncertach niż instagramach.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

A ja mu życzę (muzycznie) źle, wydał chujową płytę robioną na kolanie bo mu się nie chciało jej robić i tylko pierdolo było przez lata, że robi. Miał być jeden koncert to sie połasił na więcej to chuj mu w dupę. Niech z siedem osób przyjdzie na ten koncerty a pezet niech wróci do robienia kawałków za hajs bo były lepsze niż ten nowy wysryw różowy.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Bolo pisze: 14 sty 2020, 20:13 A ja mu życzę (muzycznie) źle, wydał chujową płytę robioną na kolanie bo mu się nie chciało jej robić i tylko pierdolo było przez lata, że robi. Miał być jeden koncert to sie połasił na więcej to chuj mu w dupę. Niech z siedem osób przyjdzie na ten koncerty a pezet niech wróci do robienia kawałków za hajs bo były lepsze niż ten nowy wysryw różowy.
TAKA KURWA PRAWDA
Pezet jak to czytasz to chuj ci na cyce parobasie, kiedyś cię kochałem
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

A ja uważam, że koncerty sprzedadzą się dobrze, a fani, którzy nie mogli przyjechać do warszawy raczej się ucieszyli i przyjadą do innych miast, do których mają bliżej. W sensie, że podstawiłem sobie w głowie zamaist pezeta jakiegoś artystę, którego szanuję i lubię i raczej nie miałbym do niego żalu, że ostatni koncert nie był ostatnim koncertem ;)
Awatar użytkownika
przedszkolanek

prawda taka, że głupi byłby jakby czegoś takiego nie zrobił
propsy pezet, pierwszy raz w tym temacie xD
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Bolo pisze: 14 sty 2020, 20:13 A ja mu życzę (muzycznie) źle, wydał chujową płytę robioną na kolanie bo mu się nie chciało jej robić i tylko pierdolo było przez lata, że robi. Miał być jeden koncert to sie połasił na więcej to chuj mu w dupę. Niech z siedem osób przyjdzie na ten koncerty a pezet niech wróci do robienia kawałków za hajs bo były lepsze niż ten nowy wysryw różowy.
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

Mam na ignorze, ale aż musiałem zacytować.
Awatar użytkownika
sZp

Post autor: sZp »

Johnny

Post autor: Johnny »

Bardziej was boli, że (wbrew głupotom tu pisanym) płyta odniosła sukces, czy że wam się jednocześnie nie podoba?
Pora dorosnąć, a że "ostatni koncert" będzie tak samo ostatni jak "Ostatni Track" to było 100% pewne
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

No ale z tym pisaniem płyty to fakt. Tyle lat a on się ledwo wyrobił? To bardzo słabe. Nawet dla zajawki nic nie pisał do szuflady przez te lata, że musiał robić fuszere. Zresztą zbyt duża ilość singli też nie pomogła. Pół płyty znane przed premierą
ODPOWIEDZ