Pezet
Re: Pezet
Ja nie powiedziałem, że mi to jakkolwiek przeszkadza co on odjebał, widuję takie sytuacje czasem wyobraź sobie. Przyczepiłem się tylko do argumentu, że miałaby to być jakkolwiek akcja promocyjna z jego strony, w co po prostu nie wierzę i jestem przekonany, że zupełnie nie panował nad tym co tam się odpierdala. To Ty już pociągnąłeś temat dalej. pZDR EOT
- przedszkolanek
ale kolego drmz, ja przecież nigdzie nie pisałem, że to jest jakaś świadoma strategia marketingowa, tylko że świetny ruch, bo w ten sposób skontrował wizerunkowo swoje wchodzenie w obieg mainstreamowy (co jest z jego wizerunkiem nie do pogodzenia za bardzo), jednocześnie jeszcze mocniej wchodząc w mainstream (przynajmniej newsowy i w krótkiej perspektywie, w dłuższej może go przez takie coś, zwłaszcza jak się będzie powtarzać, mainstream go wypluje)
na ile on to robi świadomie (też wątpie) a na ile mu to wychodzi tak przypadkiem to już inna sprawa, tego że na tej linie tańcuje całkiem sprawnie nie można mu odmówić
a tak btw jeżeli coś jest geniuszem w krystalicznie czystej formie, to właśnie postępowanie typa, któremu się wszystko udaje (przynajmniej przez jakiś czas) mimo że jest skończonym debilem
na ile on to robi świadomie (też wątpie) a na ile mu to wychodzi tak przypadkiem to już inna sprawa, tego że na tej linie tańcuje całkiem sprawnie nie można mu odmówić
a tak btw jeżeli coś jest geniuszem w krystalicznie czystej formie, to właśnie postępowanie typa, któremu się wszystko udaje (przynajmniej przez jakiś czas) mimo że jest skończonym debilem
- mlodyperkez
sluchajac sobie dzisiaj beastie boys, jutub podrzucil mi wystep na zywo u lettermana i odrazu mi sie skojarzyla slizgawkowa dyskusja o 'punkowym' wystepie osy. rozumiem ze wg niektorych chlopaki powinni wyjsc, rozjebac pol studia po czym zagrac 30 sek utworu i spierdolic ze sceny bo to by bylo zgodne z ich wizerunkiem (nawet utwor ma przeciez tytul sabotage!)? tak moi kochani wyglada punk rock a to co zrobil tamten lak w torwarze to imo zwykla zenada i brak szacunku do kogokolwiek.
Spoiler
- przedszkolanek
sorki Ablazir ale ja w tej dyskusji zrobiłem już eot, żeby nie robić większego offtopu, wszystko co chciałem to już powiedziałem
-
szymon0791
Przy całym szacunku i uwielbieniu dla muzyki Pezeta nie podoba mi się jego ostatnia zagrywka z koncertami.
Grudniowy koncert na Torwarze był promowany jako jedyny, wyjątkowy, koncert promujący Muzykę Współczesną. Udało mi się kupić bilet za 80 zł, koncert rzeczywiście zajebisty.
Ale tu nagle info że będą jeszcze 4 koncerty z tą płytą w tym roku...
Myślałem żeby jeszcze raz wybrać się na Torwar, patrzę ceny biletów i po 110 zł na płytę kosztuje. Za tyle to pierdolę iść drugi raz na "jedyny" koncert z nową płytą.
Grudniowy koncert na Torwarze był promowany jako jedyny, wyjątkowy, koncert promujący Muzykę Współczesną. Udało mi się kupić bilet za 80 zł, koncert rzeczywiście zajebisty.
Ale tu nagle info że będą jeszcze 4 koncerty z tą płytą w tym roku...
Myślałem żeby jeszcze raz wybrać się na Torwar, patrzę ceny biletów i po 110 zł na płytę kosztuje. Za tyle to pierdolę iść drugi raz na "jedyny" koncert z nową płytą.
- gods bidness
Mogę się mylić, ale się nie zdziwię, jak podniecony sukcesem "jedynego koncertu" Pezet poszedł za ciosem, zorganizował kolejnych kilka i podniósł cenę, a ostatecznie się przeliczy. Bo łatwiej sprzedać Torwar, wracając po latach i organizując pierwszy i ostatni koncert, promując to jako wielkie wydarzenie niż to potem 5 razy powtórzyć. Może nie być tego efektu, zwłaszcza, że parę miesięcy minęło, a płyta się jakimś wielkim hitem nie okazała. Ale życzę jak najlepiej, lepiej jak raper zarabia na koncertach niż instagramach.
A ja mu życzę (muzycznie) źle, wydał chujową płytę robioną na kolanie bo mu się nie chciało jej robić i tylko pierdolo było przez lata, że robi. Miał być jeden koncert to sie połasił na więcej to chuj mu w dupę. Niech z siedem osób przyjdzie na ten koncerty a pezet niech wróci do robienia kawałków za hajs bo były lepsze niż ten nowy wysryw różowy.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
TAKA KURWA PRAWDABolo pisze: ↑14 sty 2020, 20:13 A ja mu życzę (muzycznie) źle, wydał chujową płytę robioną na kolanie bo mu się nie chciało jej robić i tylko pierdolo było przez lata, że robi. Miał być jeden koncert to sie połasił na więcej to chuj mu w dupę. Niech z siedem osób przyjdzie na ten koncerty a pezet niech wróci do robienia kawałków za hajs bo były lepsze niż ten nowy wysryw różowy.
Pezet jak to czytasz to chuj ci na cyce parobasie, kiedyś cię kochałem
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
A ja uważam, że koncerty sprzedadzą się dobrze, a fani, którzy nie mogli przyjechać do warszawy raczej się ucieszyli i przyjadą do innych miast, do których mają bliżej. W sensie, że podstawiłem sobie w głowie zamaist pezeta jakiegoś artystę, którego szanuję i lubię i raczej nie miałbym do niego żalu, że ostatni koncert nie był ostatnim koncertem 
- przedszkolanek
prawda taka, że głupi byłby jakby czegoś takiego nie zrobił
propsy pezet, pierwszy raz w tym temacie xD
propsy pezet, pierwszy raz w tym temacie xD
- zemsta1kadluba
Bolo pisze: ↑14 sty 2020, 20:13 A ja mu życzę (muzycznie) źle, wydał chujową płytę robioną na kolanie bo mu się nie chciało jej robić i tylko pierdolo było przez lata, że robi. Miał być jeden koncert to sie połasił na więcej to chuj mu w dupę. Niech z siedem osób przyjdzie na ten koncerty a pezet niech wróci do robienia kawałków za hajs bo były lepsze niż ten nowy wysryw różowy.
mołpy są kozackie
Mam na ignorze, ale aż musiałem zacytować.Bolo pisze: ↑14 sty 2020, 20:13 A ja mu życzę (muzycznie) źle, wydał chujową płytę robioną na kolanie bo mu się nie chciało jej robić i tylko pierdolo było przez lata, że robi. Miał być jeden koncert to sie połasił na więcej to chuj mu w dupę. Niech z siedem osób przyjdzie na ten koncerty a pezet niech wróci do robienia kawałków za hajs bo były lepsze niż ten nowy wysryw różowy.
Bolo pisze: ↑14 sty 2020, 20:13 A ja mu życzę (muzycznie) źle, wydał chujową płytę robioną na kolanie bo mu się nie chciało jej robić i tylko pierdolo było przez lata, że robi. Miał być jeden koncert to sie połasił na więcej to chuj mu w dupę. Niech z siedem osób przyjdzie na ten koncerty a pezet niech wróci do robienia kawałków za hajs bo były lepsze niż ten nowy wysryw różowy.
No ale z tym pisaniem płyty to fakt. Tyle lat a on się ledwo wyrobił? To bardzo słabe. Nawet dla zajawki nic nie pisał do szuflady przez te lata, że musiał robić fuszere. Zresztą zbyt duża ilość singli też nie pomogła. Pół płyty znane przed premierą