Daily Grind
Re: Daily Grind
Przyszło 150 osób, a policzy ktoś ilu raperów?
- Oportunistycznyebaka
Kurwa co tam robi Natalia Przybysz 
- Oportunistycznyebaka
Aż musiałem sobie wrzucić na głośnik debiut i sprawdzić czy aby ja dobrze pamiętam, no i tak jak myślałem, przyjemne rnb początku lat 00. A, chyba że kierowano sie tym, że za album dziewczyny zgarnęły Fryderyka w kategorii album HH o czym się dowiedziałem teraz.
Masakra jakimi wy jesteście frustratami i ignorantami. Wprawdzie Pat faktycznie mógł to puścić wcześniej, nie wiem co konkretnie zaważyło o takim a nie innym terminie, ale samo zdjęcie jest zajebiste i ikoniczne choćby za sam fakt że powstało i że się organizacja udała. Widać dzieciaczki że niewiele w życiu widzieliście. Polecam zgłębić wiedzę na temat fotografii a dopiero potem wymądrzać się w necie, bo jedyne co w życiu zorganizowaliście to najebke z kumplem a zdjęcie samojebke.
Brawo Pat, super inicjatywa, świetne zdjęcie. Zapisałeś się na kartach historii polskiego hip hopu. 5!
Brawo Pat, super inicjatywa, świetne zdjęcie. Zapisałeś się na kartach historii polskiego hip hopu. 5!
Pat, przeloguj.
Elegancko, jak pan fotograf w 3 podstawówce, który zbiera całą klasę, robi foto i dwadzieścia Zeta od sztuki. Też miesiące pierodlenia się z tym xd
Wjebać tam atomówkę, to straty wyniosą z 30 dobrych kawałków rapowych
Wjebać tam atomówkę, to straty wyniosą z 30 dobrych kawałków rapowych
cztery żubry i dwie kurwy
Inicjatywa spoko ale kurwa, to wykonanie xD
Przecież na tym zdjęciu to obsrany magazyn zajmuje 50% powierzchni
Przecież na tym zdjęciu to obsrany magazyn zajmuje 50% powierzchni
Ten magazyn dodaje 30% uroku i zajebiste światło.
Wytrzeźwiej.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Serio to jest w chuj krzywdzące ktoś poświęca swój hajs czas i zaangażowanie a potem komentarze z dupy.
bardzo randomowa pozycja, ale moim faworytem i tak jest jędker czyli zawodnik numer 34, którego specjalnie teleportowali prosto (hehe) z lat dziewięćdziesiątych żeby tylko mógł się tu znaleźć, ale zaraz wraca do pisania tekstów na masz i pomyśl - legenda
akurat można o tym zdjęciu napisać wszystko, a wybrałeś komentarz typu stary dziad z fejsbuka
po tym komentarzu byłbym w stanie uwierzyć naprawdę, że to Pat xD
hehe no nie, są producenci przecież, wiem, że to skrót myślowy z tymi raperami, ale pytanko normlane
Co mnie to obchodzi? Mam prawo ocenić efekt finalny. Może gdyby to nie było tak hajpowane przez Daily Grind, to bym podszedł do tego w stylu no fajnie, że udało się zebrać tylu ludzi.
A tak jak się człowiek nasłuchał jakie to będzie wow, fotograf ze Stanów, wielka inicjatywa, trzeba jeszcze poczekać, ale efekt będzie zajebisty - to normalne, że pojawiły się oczekiwania.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no w sumie dobra wybaczcie, reflektuje się
"pat" a może nam napiszesz właśnie jaki wzór obrałeś do obliczenia, że to jest akurat 30%
- Oportunistycznyebaka
Ej Pat, z ciekawości tak się spytam tylko, po co fotograf aż ze Stanów? W sensie w Polsce nikt nie potrafiłby tego ogarnąć czy to takie flexowanie się dla flexowania w stylu „ej mordo ale to hamerykanski photografer”? No offens, normalne pytanie techniczne.