[Beef] Białas vs White 2115
Re: [Beef] Białas vs White 2115
chlop nagral w porzadku odpowiedz i zapowiedzial ze juz nie bedzie odpowiadal z szacunku xD litosci
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Tak, tak, sama California była już na kanale SB, bardziej chodzi mi o to, że jeśli Białas napierdala się teraz z jego wątpliwych umiejętności i tego że trzeba mu było pisać zwrotki, to zakładam że jedynym logicznym argumentem zainwestowania w niego była świadomość potencjału do wykręcenia cyferek. Z czysto biznesowo-menagerskiego punktu widzenia oczywiście props, natomiast tu po raz kolejny wychodzi jak bardzo SB zmieniło się z rzekomo ambitnego, chcącego nieustanie skillcheckować scenę (ciągłe szukanie zaczepek na początku kariery, pogląd że jak ktoś jest najedzonym dinozaurem to ma spierdalać ze sceny i robić miejsce głodnym młodszym, wymaganie że raper musi odpowiadać na linijki itd) duetu w zwykłe youtube'owe korpo. Nie ma w tym oczywiście nic złego i każdy dorosły chłop mający na utrzymaniu rodzinę wybierze postawienie sobie chałupy bez kredytu ponad jakieś umieranie za prawdziwy hip-hop, ale tutaj akurat Łajcior ma pełną rację, że skoro jest taki chujowy i zbędny, to czemu nie śmierdziało im to wcześniej.
Oprócz tego muszę pochwalić, że bardzo celnie z tym 10k na dzieciaki - celebryci zrobili sobie z akcji charytatywnych jakiś fetysz, który automatycznie ma zmywać wszystkie winy i być generatorem darmowych propsów i poprawiania PRu, zresztą nie wierzę że tym samym nie było dla Białasa bieganie za uwięzionym Bonusem, jakieś płyty i zbiórki, a ten ostatecznie i tak go zlał i pali se w studiu gibona z Young Leosią i Januszem Walikończukiem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
bit od producenta kilku piosenek yeataMoltisanti pisze: ↑12 maja 2024, 16:40 Wytłumaczy mi ktoś gdzie w tym jego festynowym rapie jest element syropowego rapu Yeata? Bo któryś raz to słyszę wiec coś w tym musi być ale za chuj nie wiem co![]()
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:54 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moltisanti
No faktycznie ten bit brzmi jak bity u yeata ale no kurwa kto nie ma bitów podobnych do kogoś innego (zwłaszcza że to producent yeata mu robil), jeśli o nawijką chodzi to ni chuja tam yeata nie ma, bardziej zenek
@SWN okej, myślałem że ci chodziło o to że już się robił popularny i dlatego go wzieli, ale tak to się zgadzam ogólnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
.....
Ostatnio zmieniony 12 maja 2024, 21:35 przez saturn, łącznie zmieniany 14 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
- marmolad_k2
Nypel powinien się teraz podpiąć pod beef, kolaboracja Jastrzębia z Łajciorem byłaby piękna 
- LowestQuality
nypel to niech wypierdala, fakt że próbowali z tego cwela zrobić swój produkt mnie przeraża do dzisiaj
moze uznali ze jak z takich ciumciokow juz zrobili produkty to teraz tez sie uda ale sie przejechali
witam lecimy dalej
Dodano po 3 minutach 21 sekundach:
ale gówno, nic więcej się w tym "beefie" nie wydarzy po takim numerze
Dodano po 3 minutach 21 sekundach:
ale gówno, nic więcej się w tym "beefie" nie wydarzy po takim numerze
- Moltisanti
Ja pierdole co za gowno 
Zmieńcie nazwę tematu na [beef] Jeżor vs white2115
Zmieńcie nazwę tematu na [beef] Jeżor vs white2115
Ostatnio zmieniony 13 maja 2024, 1:33 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 1 raz.
wygraną chyba można przypisać wielkiemu 2115 skoro Białas po 23h nagrywa numer typu "kurwa sory, przesadziłem"
ten nypel jednak potrafi coś niecoś zarapować, fajny ten kawałek jego nawed
e: choć bardziej to bit forteca ten numer ratuje
e: choć bardziej to bit forteca ten numer ratuje
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
spoko numer
wyslano z macbooka
wyslano z macbooka
- manymanecki
No to postrzelane. Ehh a mogło być ciekawie. 
Co on mu kurwa tribute nagrał
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:54 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.