jajca pisze: ↑dzisiaj, 11:54
czy ludzie broniący zachowania belmondo na wczorajszym live są teraz w pokoju z tobą albo jacusiem? a to ze ludzie będą bronic dorobku artystycznego wybitnego artysty to chyba nie jest takie szokujące?
nikt nie broni bezpośrednio targania baby za włosy po podłodze ale zawsze w wątkach tych akcji jest pierwiastek pasty o Riedlu.
[...]Raz wbiłem na jakąś grupę na FB dla fanów Dżemu. Wstawiłem post, w którym skrytykowałem menelstwo i ćpuństwo Ryśka. To jakaś baba zaczęła go usprawiedliwiać, że on nie wiedział, co brał. Nie znał skutków tego.
Tłumaczyła mi, co on konkretnie sobie wstrzykiwał. Jakiś, kurwa, mak z dodatkiem czegoś czy chuj wie co. xD Nawet nie pamiętam. I twierdziła, że nie znali skutków brania. xD
No tak, na pewno nie wiedział, co bierze. Na pewno nie znał skutków. Zwłaszcza jak widział, jak jego koledzy po tym zdychają. xD[...]
kurwa ostatnio miałem nadrobić jego nagrywki przed HAU, ale straciłem chęci po tym gównie
póki ruchał tudzież był ruchany przez transa to było jeszcze śmieszne, teraz karygodne
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
idziesz sobie na spacer z psem a tu nagle wjeżdża ojcze nasz i ratunku z okien
to jest peak schiz w karierze Belmondo jeszcze w tle Tusk czy tam Kierwinski