jajca pisze: ↑wczoraj, 11:54
czy ludzie broniący zachowania belmondo na wczorajszym live są teraz w pokoju z tobą albo jacusiem? a to ze ludzie będą bronic dorobku artystycznego wybitnego artysty to chyba nie jest takie szokujące?
nikt nie broni bezpośrednio targania baby za włosy po podłodze ale zawsze w wątkach tych akcji jest pierwiastek pasty o Riedlu.
[...]Raz wbiłem na jakąś grupę na FB dla fanów Dżemu. Wstawiłem post, w którym skrytykowałem menelstwo i ćpuństwo Ryśka. To jakaś baba zaczęła go usprawiedliwiać, że on nie wiedział, co brał. Nie znał skutków tego.
Tłumaczyła mi, co on konkretnie sobie wstrzykiwał. Jakiś, kurwa, mak z dodatkiem czegoś czy chuj wie co. xD Nawet nie pamiętam. I twierdziła, że nie znali skutków brania. xD
No tak, na pewno nie wiedział, co bierze. Na pewno nie znał skutków. Zwłaszcza jak widział, jak jego koledzy po tym zdychają. xD[...]
kurwa ostatnio miałem nadrobić jego nagrywki przed HAU, ale straciłem chęci po tym gównie
póki ruchał tudzież był ruchany przez transa to było jeszcze śmieszne, teraz karygodne
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
idziesz sobie na spacer z psem a tu nagle wjeżdża ojcze nasz i ratunku z okien
to jest peak schiz w karierze Belmondo jeszcze w tle Tusk czy tam Kierwinski
JoeyJoeJoe pisze: ↑wczoraj, 15:48
kurwa ostatnio miałem nadrobić jego nagrywki przed HAU, ale straciłem chęci po tym gównie
póki ruchał tudzież był ruchany przez transa to było jeszcze śmieszne, teraz karygodne
Kto by pomyślał ze afera wannowa okaze sie byc jednym ze słabszych przypałów w karierze
JoeyJoeJoe pisze: ↑wczoraj, 15:48
jak coś to przed kąpielą w legendarnej wannie było jeszcze chwalenie się scamem ze sprzedażą niestniejących płyt w necie, szantażowanie organizatora koncertów, czy multum historii o wypierdalaniu kolegów na hajs
Ta karetka mogła w tym czasie być u kogoś kto naprawdę potrzebuje pomocy.
Zamknac tego jebanego cpuna w pokoju bez klamek i niech tam zdycha na jakichs psychotropach.
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Jako były benzowrak (poza benzo przewinęła się masa innych specyfików jak gbl czy alkohol) jestem zdania, że Tytus jest bliski dna ale jeszcze w nie nie puka od spodu także perspektywa ogarniecia się imo jest dość daleka. U mnie po 3 letnim sztosie potrzeba było drugie tyle lat w terapii zeby całkowicie podreperować głowę a jestem zdania, że ze stymulantow można wyjść i jest to łatwiejsze niż uzależnienie od depresantow. Jednak nie będę umniejszał bo sposrod kolegów z odwyku ponad połowa dalej nastukana a z nałogu wyszła garstka.
zuperhero pisze: ↑wczoraj, 11:24
a bałagane kontynuując piękne tradycje polskiej kultury hip-hop, od zawsze przypierdala się do słabych, nie mogących mu zagrozić- albo do jakiegoś niestotnego planktonu, albo kogoś kto się stoczył, albo do kogoś wyklętego ze środowiska. sentino też cisnął jak ten został pogoniony z polskich i wydawało się że jego kariera już wygasła, a na ostatniej płytce jak gdyby nigdy nic, dogrywa gościnkę
hahha o kurwa ale kompromitacja cwela, a taki madry byl jak nawijal, ze sentino robi plyte ktora slucha ze stu ludzi
ja myślałem że to o belmondo jest właśnie
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
jajca pisze: ↑wczoraj, 11:54
czy ludzie broniący zachowania belmondo na wczorajszym live są teraz w pokoju z tobą albo jacusiem? a to ze ludzie będą bronic dorobku artystycznego wybitnego artysty to chyba nie jest takie szokujące?
Czy zdanie, w którym gdziekolwiek piszę o ludziach broniących zachowania belmonda są teraz z tobą albo z jacusiem w pokoju?
pizga nieokreslony temat 3-4 dni pod rzad bez spania w taki upal skurwysynski az tryby mu staja deba i klika "transmituj na zywo". wstyd jak huj i jak tu monar nie wkroczy to bedzie tylko gorzej
Chlopa trzeba zamknąć kurwa w zakładzie bo poszło to już mocno za daleko. Chuj w niego, ćpuna, ale cierpią osoby trzecie, glupie, bo cierpią na własne życzenie, ale zawsze. No i do tego zjeba karetki co chwilę wyjeżdżają
Co Wy pierdolicie z tą karetką, to jest chory człowiek i ma prawo do korzystania z publicznej służby zdrowia jak każdy inny. Ten system jest od tego, żeby pomagać ludziom, a nie zastanawiać gdzie kto na tę pomoc zasługuje.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina