Mata - Młody Matczak (2021)
Re: Mata - Młody Matczak (2021)
W sumie poza drogimi aktorami, drogą ekipą techniczną i wynajęciem drogiego światła to nie wiem, co w tym teledysku takiego poruszającego - tradycyjnie efekt glow dosrany na 180% i super głębia poetycka, na jaką stać dynamiczny oskariat, polonistka byłaby dumna z tych follow upów xD
- filipthekiddo
ale anja odpicowana, wygląda jak jego rówieśniczka :-)
+1
Ogarnąłem, że to ona dopiero jak zaglądnąłem w creditsy.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

To nic odkrywczego i wprawdzie wizerunek zawsze łączy się w mniejszym lub większym stopniu z muzyką napędzając lub wręcz przeciwnie popularność, ale Mata i Quebo to chyba dwa najbardziej wyraziste przykłady raperów na naszej rodzimej scenie, gdzie pewnie z 80% słuchaczy nie popatrzyłoby w ich stronę znając tylko samą muzykę, a przykładowo próba zachęcenia do słuchania randomowej koleżanki zakończyłaby się tekstem ''no niezbyt, daj coś innego''.
Córki Dancingu to genialny, niedoceniony, film. To jeśli chodzi o kinematograficzne rzeczypospolite syreny.
Teledysk Maty to takie syreny w innym medium. Wiadomo, że videoclip do ruchania i ćpania nigdy nie będzie tak ambitny, ale to też można flexować inaczej, niż generator wideo z ekipy TVNu. Mi się podoba, ale bez przesady. Podoba mi się dokładnie tak - generycznie, choć na poziomie. Można coś uszczknąć.
Teledysk Maty to takie syreny w innym medium. Wiadomo, że videoclip do ruchania i ćpania nigdy nie będzie tak ambitny, ale to też można flexować inaczej, niż generator wideo z ekipy TVNu. Mi się podoba, ale bez przesady. Podoba mi się dokładnie tak - generycznie, choć na poziomie. Można coś uszczknąć.
I czy nawijałby o długości pytonga gdyby Bedoes nie nawinął o pieprzyku nad swoimMoltisanti pisze: ↑11 paź 2021, 15:47Najbardziej ciekawi mnie czy gdyby Bedoes się nigdy nie urodził to czy dzisiaj raper Mata miałby potrzebę mówić na jednej płycie że rucha ale jednak nie rucha a w ogóle to się zakochał bardzo, ps zaraz wpada Zuzia a jutro Basia.
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
Wyczuwam u Maty mocną inspirację Thuggerem, i momentami naprawdę dobrze mu to wychodzi, Young Igi tak dobrze nie umi 
Numery z Gombao33 i Popkiem super są
Myślicie, że ta płyta będzie diamentowa?
SB Maffija mogłaby rzec, że ma w swoich szeregach prawdziwy diament 
- benzoabuser
- Zbanowany
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
JAKBY KTOŚ JESZCZE NIE WIEDZIAŁ TO MATA BĘDZIE MIAŁ ZESTAW W MCDONALDZIE!!!111
Spoiler
Nie nawiązuję tu do posta wyżej, tylko kurwa 500 postów na ten temat na FB
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Moltisanti
Liczę na bananowego szejka
Bardziej zestaw happy meal 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Niestety nie bedzie, za to vanilla matcha latte, i zestaw kurczakow/frytek nazwany matczaczki xxMoltisanti pisze:Liczę na bananowego szejka
no i to jest hiphop, serce rośnie, że typ, który tak nawija, jest najbardziej znanym raperem w kraju i umie w komercję, brawo
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
- yungXpaproch
no fajnie sie patrzy jak gosciu testuje jak duzy moze byc w poldonie
- lostintheldz
trudno sobie wyobrazić jak będzie mógł jeszcze rozrosnąć swoją popularność
Kanye East - Honda
please drop
please drop