Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

RIVALDO111
Zbanowany

Re: Transfery

Post autor: RIVALDO111 »

Mitrovic kolejny który idzie podbijać Arabię.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

wujot pisze: 07 cze 2023, 11:09 wcale się nie zdziwię jak jakaś drużyna od arabów zagra za kilka lat w europejskiej lidze mistrzów
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Lukaku jest niesamowity, teraz nagle romansuje z Juventusem kiedy Inter już się niemal dogadał z Chelsea. A Juve musi najpierw sprzedać Vlaho.

A na Aube podobno Marsylia chętna
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
elkacpero

Post autor: elkacpero »

myślałem, że to tylko jakieś gierki agenta i wciąż tak myśle, choć po lukaku można się spodziewać wszystkiego. piłkarsko imo top, głowa totalnie nie dojeżdża

nie będę żałował jeśli Inter go odpuści i te pieniądze (30-35mln) przeznaczy na kogoś innego, tymbardziej, że wbił już thuram. lukaku już młodszy nie będzie a wydanie takiej kwoty, w przypadku Interu, to spory wydatek a do tego w tym wypadku ryzykowny
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Już pisałem wcześniej że nie wierzę w ten Juventus bo nie ma to sensu głównie z punktu widzenia Juventusu, o ile można sobie założyć że Inter ma zawodnika sprawdzonego w swoim systemie gry i ogólnie u siebie to dla Juve to jest absolutny kot w worku i nie wiadomo w ogóle czy dźwignie mentalnie sam fakt przejścia do największego rywala swoje ex klubu bo przecież on się regularnie wykrzacza psychicznie będąc pod presją (na przykład transfer do Chelsea i jego wspaniały powrót do domu xD). No kompletnie debilny transfer byłby to z ich perspektywy.

Ciągle myślę że to urwanie kontaktu to jakieś nieporozumienie, a może nawet gierka ustalona z Marottą żeby na pokaz wycofać się z transferu z winy zawodnika i zacząć za chwilę negocjacje od nowa,'ale już z hasłem "sami widzicie co on odpierdala możemy go wziąć ale nie za tyle" w tle. Jeśli jednak serio on coś kombinuje przy tym transferze to jest kretynem xD
RIVALDO111
Zbanowany

Fabinho odchodzi. Nie jedzie na zgrupowanie do Niemiec.

Araby idą jak burza.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Graf

Post autor: Graf »

Wrak piłkarza jak coś
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Nikt po nim nie będzie płakać.
RIVALDO111
Zbanowany

A na lfc.pl nawet sporo płaczu.
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

zaliczył mocny zjazd pod względem fizycznym z którego już chyba nie odbije, taka oferta się nie powtórzy, ale nieszczególnie przychylnie widzi mi się zastąpienie go z miejsca 19 letnim Lavią, nie jest na to gotowy, zobaczmy co Schmadtke z Klompem ugotują

szkoda że tak to się kończy bo w peaku formy absolutnie jeden z najlepszych dmów na świecie, zdecydowanie za szybko zaliczył ten zjazd

te araby co po Hendersona się zgłosiły też niezłe ananasy, zaoferowali mu 700 tysięcy tygodniówki, ale sam transfer za darmo chcieliby przeprowadzić, później rzucili 10 mln funtów, LFC chcę dwa razy tyle
RIVALDO111
Zbanowany

No i wg Romano Juventus lub Arabia to będzie nowy dom Lukaku.

Jedziemy dalej szejki.

Dodano po 3 godzinach 14 minutach 3 sekundach:
Oficjalnie

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Di marzio twierdzi, ze Lukaku rozmawiał z Juve już przed finałem LM xDD

Jego kariera kieruje chyba Otylia
Obrazek
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Jeśli tak to to jest po prostu kretyn :lol: już transfer do Chelsea był mega głupi i kiedy wydawało się że lakaka zrozumiał że w tym wieku już trzeba poruszać się po względnie sprawdzonym gruncie nagle jeb, wymyślił se Juventus :lol: najlepiej jakby sprzedaż Vlahovica trwała do połowy sierpnia a Lukaku do tego czasu klub kokosa i +5kg nadwagi. To byłby wspaniały transfer, taki w sam raz na 40baniek :lol:

Najlepsze że po ściągnięciu Thurama wydawało się że to bardziej Lukaku potrzebuje Interu niż Inter Lukaku, no ale może.przez jego tryby to nie przeszło
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

No pewnie klub kokosa w Chelsea a jak się nie stawi to kara

Dusan Tadic w Fenerbahce więc Sebek chyba na dyszce to nie pogra tam.
Plus Livakovic do bramki.

Mahrez do Arabów też done deal
Ostatnio zmieniony 16 lip 2023, 0:42 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
elkacpero

Post autor: elkacpero »

no rzeczywiście wygląda na to, że te plotki z lukaku się potwierdzają :lol: nie wiem czy go nawet można kretynem nazwać, tu chyba dwubiegunówka wjeżdża na pełnej
yaneq

Post autor: yaneq »

Co za gość :lol:
RIVALDO111
Zbanowany

Onana here we go

Dean Henderson nadal olewka.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

I git, przydałaby się jeszcze 9
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Ta kurwa cuadrado podobno w interze
#freefromage

GVMBLER