Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: Transfery
rok kontraktu, napoli 27 mln ma dostac
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
Bisclavret
Janek na farcie. Pewnie finalnie dadza im walkę o tymczasowy, bo jednak za dużo było zamieszania ostatnio.
Marketingowo to tylko Alex, nie licząc Prochazki ofc, jest w stanie być mocno rozpoznawalnym mistrzem, ciekawe co Dana zrobi jeśli Janek połamie nogi 3 typkowi z rankingu
Marketingowo to tylko Alex, nie licząc Prochazki ofc, jest w stanie być mocno rozpoznawalnym mistrzem, ciekawe co Dana zrobi jeśli Janek połamie nogi 3 typkowi z rankingu
Też mam nadzieję, że któryś z młodych Polaków w końcu w przyszłym sezonie wybije się w skokach. Fajnie byłoby, gdyby Habdas częściej zaczął punktować.
ehh zobaczyłbym jeszcze Zielińskiego w mocnej zachodniej lidze
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- FruitOffTheWall
na chuj im stary dziod
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Coś duże te odejścia z City się szykują
Gundo, Walker, pewnie Cancelo, coś krąży o Mahrezie do Arabów, może Sliva, Laporte
a z zastępstw na razie chyba tylko dopinają Gvardiola
Gundo, Walker, pewnie Cancelo, coś krąży o Mahrezie do Arabów, może Sliva, Laporte
a z zastępstw na razie chyba tylko dopinają Gvardiola
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- bloodyhell
za gundo przyszedł cova, walker to transfer pod koncepcje pepa, który odchodzi od typowych bocznych obrońców, laporte szklanka, grał głównie w pucharach (i to mało) i przegrywał rywalizacje z akanjim, akem, stonesem czy diazem. mahrez to dobry grajek ale też już młodszy nie będzie, i mam wrażenie że jednak pep wolałby postawić na kogoś innego w końcu tam, a póki szejkowie płacą za niego fajną kase to nie ma co się zastanawiać. z całego grona to tylko bernardo jest warty zatrzymania, ale on sam chyba nie wie czego chce, i chętnie by pewnie poszukał nowych wyzwań w np. barcelonie
A zapomniałem o Mateo, faktycznie.
Ogólnie nie mówię, że to super grajki (chociaż Mahrez moim zdaniem jest, ale nie pod taktyke łysego), ale wąsko się robi
Ogólnie nie mówię, że to super grajki (chociaż Mahrez moim zdaniem jest, ale nie pod taktyke łysego), ale wąsko się robi
man city serio zajebista polityka transferowa- sprzedają graczy którzy przez całe środowisko uznawani są za top ale jednocześnie są o krok przed 'starczym' zjazdem (vide sprzedaż mane przez liverpool). nie dość że koszą grube siano, to jeszcze pozbywają się potencjalnego problemu ze słabym zawodnikiem z gigantyczną pensją na x-letnim kontrakcie. oczywiście zawsze istnieje ryzyko że dany piłkarz okaże się długowieczny i da od siebie z 3-4-5 lat grania na najwyższym poziomie ale moim zdaniem i tak mądrze to ogarniają w tym city.
już rok temu się wydawało wąsko i że nie dadzą rady to sobie trypleta jebnęli
Zresztą pewnie jeszcze ktoś tam wbije do City
Zresztą pewnie jeszcze ktoś tam wbije do City
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- ebismolarek
Mahrez i tak grzeje ławę głównie i rotacja, pewnie głównie żałują odejścia Gundo, no i jeśli Bernardo spierdoli to będzie przypał
widza ze lajba tonie, fartem lm wpadla i drugi raz taka historia sie nie zdarzy ode mnie props
City ma zajebistą politykę pod tym względem że nie trzymają nikogo na siłę. Zresztą praca z Guardiolą dla wielu jest chyba wypalająca
Jak się odpalą z kilkoma transferami jeszcze to jak najbardziej ma sens, zobaczymy
Jak się odpalą z kilkoma transferami jeszcze to jak najbardziej ma sens, zobaczymy
city też ma bardzo dobre zespoły młodzieżowe, że sobie zaraz załatają te luki jakimś harwood-belisem, tommy albo callumem doylem czy innym james mcatee, a rico lewis już w poprzednim sezonie coś pograł
kto w fma grywa ten się w cyrku nie śmieje wiedząc co tam siedzi w młodzieżówkach city
kto w fma grywa ten się w cyrku nie śmieje wiedząc co tam siedzi w młodzieżówkach city
teoretycznie foden lub grealish mogą zagrać na pozycji kdb lub prawym skrzydle, jeśli byłaby taka potrzeba?
+j. alvarez też jest chyba spoko zapchajdziurą na większość pozycji z przodu cnie?
+j. alvarez też jest chyba spoko zapchajdziurą na większość pozycji z przodu cnie?
o chuj Mahrez ma 32 lata, miałem zakodowane w głowie że jakieś 28, 29 max 
- ConeyIsland