Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Re: Transfery

Post autor: zemsta1camzata »

rok kontraktu, napoli 27 mln ma dostac
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

FLoo pisze: 14 lip 2023, 9:09 A mu się kończy kontrakt czy za hajs odchodzi? Jak tak to jaki?
Rok kontraktu i dostał klasyczną neapolitańską propozycję - przedłużasz ale z obniżką wynagrodzenia, odchodzisz w tym okienku za hajs albo rok na trybunach :lol:
michajlow

Post autor: michajlow »

Janek na farcie. Pewnie finalnie dadza im walkę o tymczasowy, bo jednak za dużo było zamieszania ostatnio.
Marketingowo to tylko Alex, nie licząc Prochazki ofc, jest w stanie być mocno rozpoznawalnym mistrzem, ciekawe co Dana zrobi jeśli Janek połamie nogi 3 typkowi z rankingu :lol:
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Też mam nadzieję, że któryś z młodych Polaków w końcu w przyszłym sezonie wybije się w skokach. Fajnie byłoby, gdyby Habdas częściej zaczął punktować.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

:rotfl:
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

ehh zobaczyłbym jeszcze Zielińskiego w mocnej zachodniej lidze
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

na chuj im stary dziod
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Coś duże te odejścia z City się szykują

Gundo, Walker, pewnie Cancelo, coś krąży o Mahrezie do Arabów, może Sliva, Laporte

a z zastępstw na razie chyba tylko dopinają Gvardiola
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

za gundo przyszedł cova, walker to transfer pod koncepcje pepa, który odchodzi od typowych bocznych obrońców, laporte szklanka, grał głównie w pucharach (i to mało) i przegrywał rywalizacje z akanjim, akem, stonesem czy diazem. mahrez to dobry grajek ale też już młodszy nie będzie, i mam wrażenie że jednak pep wolałby postawić na kogoś innego w końcu tam, a póki szejkowie płacą za niego fajną kase to nie ma co się zastanawiać. z całego grona to tylko bernardo jest warty zatrzymania, ale on sam chyba nie wie czego chce, i chętnie by pewnie poszukał nowych wyzwań w np. barcelonie
Awatar użytkownika
Piters

A zapomniałem o Mateo, faktycznie.

Ogólnie nie mówię, że to super grajki (chociaż Mahrez moim zdaniem jest, ale nie pod taktyke łysego), ale wąsko się robi
zuperhero

Post autor: zuperhero »

man city serio zajebista polityka transferowa- sprzedają graczy którzy przez całe środowisko uznawani są za top ale jednocześnie są o krok przed 'starczym' zjazdem (vide sprzedaż mane przez liverpool). nie dość że koszą grube siano, to jeszcze pozbywają się potencjalnego problemu ze słabym zawodnikiem z gigantyczną pensją na x-letnim kontrakcie. oczywiście zawsze istnieje ryzyko że dany piłkarz okaże się długowieczny i da od siebie z 3-4-5 lat grania na najwyższym poziomie ale moim zdaniem i tak mądrze to ogarniają w tym city.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

już rok temu się wydawało wąsko i że nie dadzą rady to sobie trypleta jebnęli

Zresztą pewnie jeszcze ktoś tam wbije do City
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Mahrez i tak grzeje ławę głównie i rotacja, pewnie głównie żałują odejścia Gundo, no i jeśli Bernardo spierdoli to będzie przypał
pardon

Post autor: pardon »

widza ze lajba tonie, fartem lm wpadla i drugi raz taka historia sie nie zdarzy ode mnie props
Awatar użytkownika
Piters

City ma zajebistą politykę pod tym względem że nie trzymają nikogo na siłę. Zresztą praca z Guardiolą dla wielu jest chyba wypalająca

Jak się odpalą z kilkoma transferami jeszcze to jak najbardziej ma sens, zobaczymy
Kalom

Post autor: Kalom »

city też ma bardzo dobre zespoły młodzieżowe, że sobie zaraz załatają te luki jakimś harwood-belisem, tommy albo callumem doylem czy innym james mcatee, a rico lewis już w poprzednim sezonie coś pograł

kto w fma grywa ten się w cyrku nie śmieje wiedząc co tam siedzi w młodzieżówkach city
zuperhero

Post autor: zuperhero »

teoretycznie foden lub grealish mogą zagrać na pozycji kdb lub prawym skrzydle, jeśli byłaby taka potrzeba?
+j. alvarez też jest chyba spoko zapchajdziurą na większość pozycji z przodu cnie?
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

o chuj Mahrez ma 32 lata, miałem zakodowane w głowie że jakieś 28, 29 max :lol:
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

neks pisze: 14 lip 2023, 14:56 o chuj Mahrez ma 32 lata, miałem zakodowane w głowie że jakieś 28, 29 max
Ja całą pakę Lester kojarzę, że parę lat temu mistrza ugrali. Parę lat temu. W 2016. 7 lat temu :crazy:
ODPOWIEDZ