Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
ART

Re: Sentino

Post autor: ART »

nie bedzie banki tylko kutas, bylo 996k juz jest 993k bo miesiac od plytki poprzedniej mija
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Za rzadko płyty wydaje
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

ksiazenieporzadek zly bo liczyl na kolejny rzut stylowych podrob z croppa
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Archeros

Post autor: Archeros »

bombastyczny pisze: 03 lut 2022, 23:21 Przecież po nim odrazu widać ze miał nie jedną operacje robioną i imo to już wyszło za poziom dbania o siebie i zaczyna to wyglądać karykaturalnie ze chłop 40 lat wyglada na jakiegoś ciepłego 20 latka
Jasny pisze: 04 lut 2022, 3:52 Nieźle, czyli jest większym lamerem niż podejrzewałem, a miałem go za skończoną szmatę. Gość nawet zestarzeć z godnośćią się nie potrafi, mordę poprawia plastycznie i analogicznie wokal autotunem, totalny plastik
OmarStooleyman pisze: 04 lut 2022, 7:35 Może jeszcze z pokorą ma się zestarzeć xD? Tutaj Sentino również wyprzedza scenę o dekadę i wprowadza estetyczny drip. Tymi zębami to mnie po dziś rozpi*rdala

Lepiej by inwestował w wygląd niż w nosa, chłop chce coś tam jeszcze zamieszać na scenie to warto wyglądać świeżo a nie jak dziad
Co wy pierdolicie o jakichś operacjach XDD Po prostu schudł i zgolił zarost, dlatego wygląda młodziej.
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

Post autor: Jasny »

@Archeros Ja jedynie wyciągam wnioski na podstawie zdania tutejszych ekspertów, więc wypraszam sobie. Prędzej bym stawiał, że codziennie przyjmuje odżywkę białkowo-witaminową z dodatkiem spermidyny, ale się na nie znam to nie zajmuje stanowiska. Po prostu widzę, że gdy jestem przekonany, że niżej upaść się nie da, nagle Sentino puka od spodu i szczerzy zębiska, tak wiec jestem skłonny uwierzyć w najgorsze plotki o nim
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
bombastyczny

Post autor: bombastyczny »

Przecież nie chodzi wyłącznie o te zdjęcie tylko o jego ogólny wygląd, zreszta jak myślisz że chłop który całe życie chlał i walił po nosie w wieku 40 lat wyglada tak jak on to pewnie tez wierzysz w te jego wszystkie historie o byciu gangsterem
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

Jedyne co on chlał to od kolegów z miękkiej i fazował po tynku ze ścian, więc nie jest to argumentem. Nikt poważny by mu niczego nie sprzedał, bo by jeszcze zawołał policję w odruchu
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Awatar użytkownika
000

Post autor: 000 »

ofensywa ze strony tubylcow
Archeros

bombastyczny pisze: 06 lut 2022, 2:41 Przecież nie chodzi wyłącznie o te zdjęcie tylko o jego ogólny wygląd, zreszta jak myślisz że chłop który całe życie chlał i walił po nosie w wieku 40 lat wyglada tak jak on
A czemu ma tak nie wyglądać naturalnie? Zawsze wyglądał dobrze jak na swój wiek.
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

Seba ma nadludzką regeneracje, sam sobie produkuje nadmiar testosteronu, dlatego mu zazdroscicie wszyscy... sami majac ryje jak ziemniaki
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

bombastyczny pisze: 06 lut 2022, 2:41 Przecież nie chodzi wyłącznie o te zdjęcie tylko o jego ogólny wygląd, zreszta jak myślisz że chłop który całe życie chlał i walił po nosie w wieku 40 lat wyglada tak jak on to pewnie tez wierzysz w te jego wszystkie historie o byciu gangsterem
Wiadomo, normalny chłop tak wygląda a Sentino to Photoshop i operacje, bo to po prostu niemożliwe, żeby być AZ TAK przystojnym
Spoiler
Obrazek
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

:rotfl: :rotfl:
Próbowałem oppisać mordę Sentina, ale naprawdę brak mi słów
Najśmieszniejsze są te oczy, jaby się w pełni oczodoły nie wykstzałciły i zaczęły na nowo zarastać skórą

smirnoff

Post autor: smirnoff »

bandzior93 pisze: 03 lut 2022, 21:50 @smirnoff opowiesz jak wyglądało Twoje zakończenie twojej współpracy z Sebastianem? Czytając twój post na sicarios odnosi się wrażenie, że zostałeś niekoleżeńsko potraktowany prez adminów tej grupy, mając na uwadze co zrobiłeś dla całego community.
Ze Sebkiem dalej wszystko jest dobrze.
Na Sicarios jako admin bylo mi za duzo stresu na koncu i jak mój post o tym konkursie na lepszy klip niz Powww byl usuniety bez powiadomienia, byl dobry moment zeby z tym zakonczyc.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

co sie kryje pod tym ,, było za duzo stresu" sebek was tam terroryzował czy co? Bo brzmi to komicznie że na grupie na fejsbuku było stresująco :D
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Archeros

Jasny pisze: 06 lut 2022, 11:28 Próbowałem oppisać mordę Sentina, ale naprawdę brak mi słów
Najśmieszniejsze są te oczy, jaby się w pełni oczodoły nie wykstzałciły i zaczęły na nowo zarastać skórą
Przecież normalnie wygląda, co wy wymyślacie XD

Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
smirnoff pisze: 06 lut 2022, 11:37 post o tym konkursie na lepszy klip niz Powww byl usuniety bez powiadomienia
Słabo ze strony innych adminów
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

Raffa, a dlaczego tak się sprułeś na grupce o krytyczne komentarze dot. klipu? Przecież wszyscy wiedzą, że to siara jak chuj, trochę ratowanie swojego wizerunku czy ocb?
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
smirnoff

Post autor: smirnoff »

FruitOffTheWall pisze: 06 lut 2022, 11:53 co sie kryje pod tym ,, było za duzo stresu" sebek was tam terroryzował czy co? Bo brzmi to komicznie że na grupie na fejsbuku było stresująco :D
Ludzie których trzeba banować, ludzie którzy miely problem bo byli banowani, itp. Po co mi to?

@cloud nigdy nie chodziło o krytyczne komentarze. Chodziło o mądrali co uwazali że w godzine by to lepiej zrobili i że klip miał wartość 60 PLN itd. Własnie widzę że reupload od kogoś ma 217k. A Mashup co ktoś siedział 60 godzin ma 4k.
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

bo pewnie sebek powiedzialby ze polska nie jest gotowa, wyprzedza polski hip hop o 5 lat i ma juz nas w dupie, wiec wraca do muzyki hiszpanskiej lub niemieckiej
zwracam honor
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

I że ludzie którzy mają pieniądze, to uważają, że wygląda zajebiście

Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

smirnoff pisze: 06 lut 2022, 12:48 Chodziło o mądrali co uwazali że w godzine by to lepiej zrobili i że klip miał wartość 60 PLN itd.
Przecież klip wyglądał tak, jakby budżet był mniejszy niż 100 PLN, skąd to zdziwienie w takim razie?
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
ODPOWIEDZ