Sentino
Re: Sentino
ksiazenieporzadek zly bo liczyl na kolejny rzut stylowych podrob z croppa
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
bombastyczny pisze: ↑03 lut 2022, 23:21 Przecież po nim odrazu widać ze miał nie jedną operacje robioną i imo to już wyszło za poziom dbania o siebie i zaczyna to wyglądać karykaturalnie ze chłop 40 lat wyglada na jakiegoś ciepłego 20 latka
Co wy pierdolicie o jakichś operacjach XDD Po prostu schudł i zgolił zarost, dlatego wygląda młodziej.OmarStooleyman pisze: ↑04 lut 2022, 7:35 Może jeszcze z pokorą ma się zestarzeć xD? Tutaj Sentino również wyprzedza scenę o dekadę i wprowadza estetyczny drip. Tymi zębami to mnie po dziś rozpi*rdala
Lepiej by inwestował w wygląd niż w nosa, chłop chce coś tam jeszcze zamieszać na scenie to warto wyglądać świeżo a nie jak dziad
- Jasny
- Zbanowany
@Archeros Ja jedynie wyciągam wnioski na podstawie zdania tutejszych ekspertów, więc wypraszam sobie. Prędzej bym stawiał, że codziennie przyjmuje odżywkę białkowo-witaminową z dodatkiem spermidyny, ale się na nie znam to nie zajmuje stanowiska. Po prostu widzę, że gdy jestem przekonany, że niżej upaść się nie da, nagle Sentino puka od spodu i szczerzy zębiska, tak wiec jestem skłonny uwierzyć w najgorsze plotki o nim
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
-
bombastyczny
Przecież nie chodzi wyłącznie o te zdjęcie tylko o jego ogólny wygląd, zreszta jak myślisz że chłop który całe życie chlał i walił po nosie w wieku 40 lat wyglada tak jak on to pewnie tez wierzysz w te jego wszystkie historie o byciu gangsterem
- Jasny
- Zbanowany
Jedyne co on chlał to od kolegów z miękkiej i fazował po tynku ze ścian, więc nie jest to argumentem. Nikt poważny by mu niczego nie sprzedał, bo by jeszcze zawołał policję w odruchu
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
ofensywa ze strony tubylcow
A czemu ma tak nie wyglądać naturalnie? Zawsze wyglądał dobrze jak na swój wiek.bombastyczny pisze: ↑06 lut 2022, 2:41 Przecież nie chodzi wyłącznie o te zdjęcie tylko o jego ogólny wygląd, zreszta jak myślisz że chłop który całe życie chlał i walił po nosie w wieku 40 lat wyglada tak jak on
Seba ma nadludzką regeneracje, sam sobie produkuje nadmiar testosteronu, dlatego mu zazdroscicie wszyscy... sami majac ryje jak ziemniaki
Wiadomo, normalny chłop tak wygląda a Sentino to Photoshop i operacje, bo to po prostu niemożliwe, żeby być AZ TAK przystojnymbombastyczny pisze: ↑06 lut 2022, 2:41 Przecież nie chodzi wyłącznie o te zdjęcie tylko o jego ogólny wygląd, zreszta jak myślisz że chłop który całe życie chlał i walił po nosie w wieku 40 lat wyglada tak jak on to pewnie tez wierzysz w te jego wszystkie historie o byciu gangsterem
Spoiler

- Jasny
- Zbanowany
Próbowałem oppisać mordę Sentina, ale naprawdę brak mi słów
Najśmieszniejsze są te oczy, jaby się w pełni oczodoły nie wykstzałciły i zaczęły na nowo zarastać skórą
Ze Sebkiem dalej wszystko jest dobrze.bandzior93 pisze: ↑03 lut 2022, 21:50 @smirnoff opowiesz jak wyglądało Twoje zakończenie twojej współpracy z Sebastianem? Czytając twój post na sicarios odnosi się wrażenie, że zostałeś niekoleżeńsko potraktowany prez adminów tej grupy, mając na uwadze co zrobiłeś dla całego community.
Na Sicarios jako admin bylo mi za duzo stresu na koncu i jak mój post o tym konkursie na lepszy klip niz Powww byl usuniety bez powiadomienia, byl dobry moment zeby z tym zakonczyc.
- FruitOffTheWall
co sie kryje pod tym ,, było za duzo stresu" sebek was tam terroryzował czy co? Bo brzmi to komicznie że na grupie na fejsbuku było stresująco 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Przecież normalnie wygląda, co wy wymyślacie XD
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
Słabo ze strony innych adminów
- cloud
- chmura
Raffa, a dlaczego tak się sprułeś na grupce o krytyczne komentarze dot. klipu? Przecież wszyscy wiedzą, że to siara jak chuj, trochę ratowanie swojego wizerunku czy ocb?
Ludzie których trzeba banować, ludzie którzy miely problem bo byli banowani, itp. Po co mi to?FruitOffTheWall pisze: ↑06 lut 2022, 11:53 co sie kryje pod tym ,, było za duzo stresu" sebek was tam terroryzował czy co? Bo brzmi to komicznie że na grupie na fejsbuku było stresująco![]()
@cloud nigdy nie chodziło o krytyczne komentarze. Chodziło o mądrali co uwazali że w godzine by to lepiej zrobili i że klip miał wartość 60 PLN itd. Własnie widzę że reupload od kogoś ma 217k. A Mashup co ktoś siedział 60 godzin ma 4k.
- marco_pantani
bo pewnie sebek powiedzialby ze polska nie jest gotowa, wyprzedza polski hip hop o 5 lat i ma juz nas w dupie, wiec wraca do muzyki hiszpanskiej lub niemieckiej
zwracam honor
- Jasny
- Zbanowany
I że ludzie którzy mają pieniądze, to uważają, że wygląda zajebiście
- cloud
- chmura
Przecież klip wyglądał tak, jakby budżet był mniejszy niż 100 PLN, skąd to zdziwienie w takim razie?