Oliwka Brazil
Re: Oliwka Brazil
Oliwka, kocham Cię i jesteś piękna, ale nie startuj do Multiego bo ten chłopak zjadł zeby na trapie jak mefedroniarze
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
W sumie to dawać beef kurwa.
Dodano po 2 minutach 37 sekundach:
Dodano po 2 minutach 37 sekundach:
Young Multi odpowiada Oliwce Brazil!
- Mam za sobą trasę koncertową którą sam sobie organizowałem, a tobie label organizuje koncerty po jakichś wioskach, w których ludzie krzyczą ci, byś zeszła ze sceny. Nie wiem czy to jest sukces, ale może w twojej definicji tak.
Ciekawe jak poradziłabyś sobie gdyby label Ci wszystkiego nie ogarniał. Co by się stało, jakbyś na przykład musiała wysłać sama numer do mixu. Bo twoje stare rzeczy brzmią, jakbyś to nagrywała jakimś mikrofonem wypierdzianym za pięć złotych z Biedronki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Piękny byłby to beef
multi jedziesz z nia nie zatrzymuj sie
przeciez on by gruba rozjebal na free pewnie nawet
przeciez on by gruba rozjebal na free pewnie nawet
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Dobrze, że jej krindżowe chrumkanie stało koło muzyki.
-
pieschrodingera
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
ciekawe co na to muran
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
W sumie wyslanie numeru do mixu brzmi jak powazna operacja wymagajaca umiejetnosci, wiedzy i doswiadczenia
- OmarStooleyman
On tak tego nie powiedział, uderzył do tego, czy by w ogóle wiedziała do kogo podbić z mixem w branży, bo teraz wytwórnia robi to wszystko za nią. Kurwa kto pisze te streszczenia totalnie zmieniające sens wypowiedzi? Jakiś debil. Dziennikarstwo 2022
Z tym blokowaniem filmów reakcyjnych to jest faktycznie akcja niemiecka i w 100% stoję za Multim. To zwyczajny rodzaj cenzury i świadectwo braku jakiegokolwiek dystansu do swojej twórczości, która mówiąc krótko jest dość kontrowersyjna i zaczepna. Niech spierdala ze sceny jak ma tak reagować. Oczywiście gdyby dalej wchodzić w jej dupkę to nie byłoby żadnego problemu, ja perdole, płatki śniegu są już wszędzie.
Z tym blokowaniem filmów reakcyjnych to jest faktycznie akcja niemiecka i w 100% stoję za Multim. To zwyczajny rodzaj cenzury i świadectwo braku jakiegokolwiek dystansu do swojej twórczości, która mówiąc krótko jest dość kontrowersyjna i zaczepna. Niech spierdala ze sceny jak ma tak reagować. Oczywiście gdyby dalej wchodzić w jej dupkę to nie byłoby żadnego problemu, ja perdole, płatki śniegu są już wszędzie.
- marco_pantani
kiedyś miałem bekę z Multiego, ale chłopak dziś robi fajne rzeczy i do ostatniej płytki często wracam, kibicuję w beefie, jeśli taki się pojawi, a byłoby fajnie, gdyby teraz się tak stało
zwracam honor
Kiedyś gardziłem jang multi, teraz jest mi obojętny i delikatny props za to co robi na twitchu z ekipą YFL. Co do wieloryba, to niech już kurwa zamknie ten paskudny ryj.
Warto dodać, że to nie pierwsza taka sytuacja z którą spotyka się Multi nagrywający reakcje - spiął się Kubańczyk, spięła się Ruskiefajki, teraz Oliwka, coś słabe psychy mają ci wykonawcy współczesnej muzyki rozrywkowej, że nie są w stanie udźwignąć byle słów krytyki typa z internetu 
- OmarStooleyman
Trochę zabawne, że te wszystkie postaci łączy totalnie niehiphopowy background, a jednocześnie srają się do Multiego, że to przecież jutuber i co on się tam zna. Dla nich Multi to taki chochoł do bicia, wiecie, RAPUJĄCY STREAMER, NIGDY NIE BĘDZIE MUZYKIEM. Gdzie sami kurwa chwycili majka dopiero po dłuższym namyśle i zdobyciu odpowiednich kontaktów, a teraz palą jana, że to czysta pasja i zawsze kochali muzykę. Przecież o Multim można powiedzieć dokładnie to samo. Czyżby wygryzanie konkurencji? Zarzucanie komuś czegoś, co można zarzucić im dla większej zasłony dymnej?
Tak jak mówię, to są płatki śniegu żyjące w bańce toksycznej pozytywności. Gdy wyjdziesz z niej na chwilę i spotkasz się ze zwyczajną krytyką (niesłusznie nazywaną HEJTEM), to twój mózg jedyne co umie przetworzyć to sygnał zwrotny w postaci spłakania się i innych agresywnych podjazdów do krytykującego. Strasznie to słabe.
Multiemu należy się szacun za pewną konsekwencję. Wyłamał się w czasach, gdy takie ruchy spotykały się z ostrym ostracyzmem, sam miałem na początku trochę bekę, wiecie, ironiczne słuchanie Plecaka czy Daddyshoes (aż kurwa polubiłem ten utwór), ale chłopak ma jakiś tam plan na siebie i mimo spadku hajpu nadal trzyma się na powierzchni. Czego nie mogę z pewnością powiedzieć o takiej Oliwce, bo ona już zaczyna się trochę przejadać gawiedzi, a z tą psychą bez instant-gratyfikacji i fejmu może sobie szybko dać spokój z karierą rapera i przybrać kolejną, wykalkulowaną mordę.
Tak jak mówię, to są płatki śniegu żyjące w bańce toksycznej pozytywności. Gdy wyjdziesz z niej na chwilę i spotkasz się ze zwyczajną krytyką (niesłusznie nazywaną HEJTEM), to twój mózg jedyne co umie przetworzyć to sygnał zwrotny w postaci spłakania się i innych agresywnych podjazdów do krytykującego. Strasznie to słabe.
Multiemu należy się szacun za pewną konsekwencję. Wyłamał się w czasach, gdy takie ruchy spotykały się z ostrym ostracyzmem, sam miałem na początku trochę bekę, wiecie, ironiczne słuchanie Plecaka czy Daddyshoes (aż kurwa polubiłem ten utwór), ale chłopak ma jakiś tam plan na siebie i mimo spadku hajpu nadal trzyma się na powierzchni. Czego nie mogę z pewnością powiedzieć o takiej Oliwce, bo ona już zaczyna się trochę przejadać gawiedzi, a z tą psychą bez instant-gratyfikacji i fejmu może sobie szybko dać spokój z karierą rapera i przybrać kolejną, wykalkulowaną mordę.
- SuperRapMaster
Nie sądziłem, że to kiedyś powiem. Props dla Multiego!
ciekawe czy rychu peja się dołączy do beefu
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
To Oliwki Brazil czy Young Leosi ludzie słuchają na poważnie? Byłem pewny, że to wszystko jest nakręcane na zwałe 
np. kolega nad Toba slucha
dla beki tez ciężko bo o ile mozna z nich miec beke to przy sluchaniu ciezko o zasmianie
dla beki tez ciężko bo o ile mozna z nich miec beke to przy sluchaniu ciezko o zasmianie
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
warto wspomniec, ze Szpaku i Kubanczyk obesrali sie poteznego streamera i to samo stanie sie niebawem z niedoszla triple muffin choco floppa big booty white whore Oliwka Brazil, ktora nie poradzi sobie z hejtem od supporterow YFL. Tylko czekac na sprostowanie jej slow, ze nie to miala na mysli
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.