Oliwka Brazil

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Re: Oliwka Brazil

Post autor: DJ_BOBO »

Oliwka, kocham Cię i jesteś piękna, ale nie startuj do Multiego bo ten chłopak zjadł zeby na trapie jak mefedroniarze
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

W sumie to dawać beef kurwa.

Dodano po 2 minutach 37 sekundach:
Young Multi odpowiada Oliwce Brazil!
- Mam za sobą trasę koncertową którą sam sobie organizowałem, a tobie label organizuje koncerty po jakichś wioskach, w których ludzie krzyczą ci, byś zeszła ze sceny. Nie wiem czy to jest sukces, ale może w twojej definicji tak.
Ciekawe jak poradziłabyś sobie gdyby label Ci wszystkiego nie ogarniał. Co by się stało, jakbyś na przykład musiała wysłać sama numer do mixu. Bo twoje stare rzeczy brzmią, jakbyś to nagrywała jakimś mikrofonem wypierdzianym za pięć złotych z Biedronki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Piękny byłby to beef
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

multi jedziesz z nia nie zatrzymuj sie
przeciez on by gruba rozjebal na free pewnie nawet
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
wst

Post autor: wst »

Dobrze, że jej krindżowe chrumkanie stało koło muzyki.
pieschrodingera

Post autor: pieschrodingera »

oldschool pisze: 17 maja 2022, 21:03 Bo twoje stare rzeczy brzmią, jakbyś to nagrywała jakimś mikrofonem wypierdzianym za pięć złotych z Biedronki.
xD

Dawać beef.
tbc
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Post autor: FruitOffTheWall »

ciekawe co na to muran
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

mamo nie trzeba sprzatac, multi pozamiatal
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

W sumie wyslanie numeru do mixu brzmi jak powazna operacja wymagajaca umiejetnosci, wiedzy i doswiadczenia
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

On tak tego nie powiedział, uderzył do tego, czy by w ogóle wiedziała do kogo podbić z mixem w branży, bo teraz wytwórnia robi to wszystko za nią. Kurwa kto pisze te streszczenia totalnie zmieniające sens wypowiedzi? Jakiś debil. Dziennikarstwo 2022

Z tym blokowaniem filmów reakcyjnych to jest faktycznie akcja niemiecka i w 100% stoję za Multim. To zwyczajny rodzaj cenzury i świadectwo braku jakiegokolwiek dystansu do swojej twórczości, która mówiąc krótko jest dość kontrowersyjna i zaczepna. Niech spierdala ze sceny jak ma tak reagować. Oczywiście gdyby dalej wchodzić w jej dupkę to nie byłoby żadnego problemu, ja perdole, płatki śniegu są już wszędzie.
hwjsk

Post autor: hwjsk »

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:18 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

kiedyś miałem bekę z Multiego, ale chłopak dziś robi fajne rzeczy i do ostatniej płytki często wracam, kibicuję w beefie, jeśli taki się pojawi, a byłoby fajnie, gdyby teraz się tak stało
zwracam honor
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Kiedyś gardziłem jang multi, teraz jest mi obojętny i delikatny props za to co robi na twitchu z ekipą YFL. Co do wieloryba, to niech już kurwa zamknie ten paskudny ryj.
Awatar użytkownika
Banan

Post autor: Banan »

Warto dodać, że to nie pierwsza taka sytuacja z którą spotyka się Multi nagrywający reakcje - spiął się Kubańczyk, spięła się Ruskiefajki, teraz Oliwka, coś słabe psychy mają ci wykonawcy współczesnej muzyki rozrywkowej, że nie są w stanie udźwignąć byle słów krytyki typa z internetu :(
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Trochę zabawne, że te wszystkie postaci łączy totalnie niehiphopowy background, a jednocześnie srają się do Multiego, że to przecież jutuber i co on się tam zna. Dla nich Multi to taki chochoł do bicia, wiecie, RAPUJĄCY STREAMER, NIGDY NIE BĘDZIE MUZYKIEM. Gdzie sami kurwa chwycili majka dopiero po dłuższym namyśle i zdobyciu odpowiednich kontaktów, a teraz palą jana, że to czysta pasja i zawsze kochali muzykę. Przecież o Multim można powiedzieć dokładnie to samo. Czyżby wygryzanie konkurencji? Zarzucanie komuś czegoś, co można zarzucić im dla większej zasłony dymnej?

Tak jak mówię, to są płatki śniegu żyjące w bańce toksycznej pozytywności. Gdy wyjdziesz z niej na chwilę i spotkasz się ze zwyczajną krytyką (niesłusznie nazywaną HEJTEM), to twój mózg jedyne co umie przetworzyć to sygnał zwrotny w postaci spłakania się i innych agresywnych podjazdów do krytykującego. Strasznie to słabe.

Multiemu należy się szacun za pewną konsekwencję. Wyłamał się w czasach, gdy takie ruchy spotykały się z ostrym ostracyzmem, sam miałem na początku trochę bekę, wiecie, ironiczne słuchanie Plecaka czy Daddyshoes (aż kurwa polubiłem ten utwór), ale chłopak ma jakiś tam plan na siebie i mimo spadku hajpu nadal trzyma się na powierzchni. Czego nie mogę z pewnością powiedzieć o takiej Oliwce, bo ona już zaczyna się trochę przejadać gawiedzi, a z tą psychą bez instant-gratyfikacji i fejmu może sobie szybko dać spokój z karierą rapera i przybrać kolejną, wykalkulowaną mordę.
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Post autor: SuperRapMaster »

Nie sądziłem, że to kiedyś powiem. Props dla Multiego!
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

ciekawe czy rychu peja się dołączy do beefu
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
Weles

Post autor: Weles »

To Oliwki Brazil czy Young Leosi ludzie słuchają na poważnie? Byłem pewny, że to wszystko jest nakręcane na zwałe :(
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

np. kolega nad Toba slucha

dla beki tez ciężko bo o ile mozna z nich miec beke to przy sluchaniu ciezko o zasmianie
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

warto wspomniec, ze Szpaku i Kubanczyk obesrali sie poteznego streamera i to samo stanie sie niebawem z niedoszla triple muffin choco floppa big booty white whore Oliwka Brazil, ktora nie poradzi sobie z hejtem od supporterow YFL. Tylko czekac na sprostowanie jej slow, ze nie to miala na mysli
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ODPOWIEDZ