[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
kertoip_

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: kertoip_ »

Jakby puścił Drimlajny 1-3 dni po dissie Mesa bez żadnych zapowiedzi zakończenia kariery oponenta i końcu beefu to bym propsował. Ten refren :rotfl:
to forum zmierzam ku końcowi
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Idealny dalszy przebieg:
- Mes nagrywa jakiś realnie dobry diss z przewózką, że Tede będzie chowany do wora
- dojeżdża Tedego na mieście i nagrywa to na instastory
- Tede zgłasza go na psy
- Mes dostaje wyrok i idzie na jakiś rok do więzienia (nie za długo, żeby mu nie wjechała inna forma, tylko dalej psycholandlord)
- Mes wychodzi z ciupy i nagrywa jakąś pojebaną płytę z dodatkiem jeszcze większego prawilniactwa i gwary więziennej
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Mam nadzieje ze mes ogladal lajwa i wie ze tede co nieco z prywaty wyciagnal, bo jak sam diss uslyszy to moglby uznac ze na takie gowno to pierdniecie w trabke starczy.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

oldschool pisze: 05 wrz 2025, 0:38 - Mes wychodzi z ciupy i nagrywa jakąś pojebaną płytę z dodatkiem jeszcze większego prawilniactwa i gwary więziennej
:rotfl:

Na feacie Murzyn ZDR i pomidor
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
mBron

Post autor: mBron »

czemu refren w 69 remix brzmi tak tragicznie? uszy bolą
ether

Post autor: ether »

Oportunistycznyebaka pisze: 05 wrz 2025, 0:30
Malloy pisze: 05 wrz 2025, 0:27
Oportunistycznyebaka pisze: 05 wrz 2025, 0:25 Panowie ja nie w temacie, o co chodzi z Pjusem i smsami? Wiem że coś na live, ale jakaś konkretna minuta?
Paodobno parę miesięcy przed śmiercią Pjusa Mes mu pisał w smsach że go zajebie
Co kurwa XD ma na to jakiś dowód? Przecież kurwa gdyby to było prawdą to Jacek mógłby zamknąć cały beef dosłownie jednym punchem
Dziwne, bo akurat pare miesięcy przed śmiercią to Pjus jako jedyny z dawnej alkopoligamii „opijal” z ekipa narodziny syna Mesa. Śmierdzi farmazonem
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 0:40 przez ether, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

oldschool pisze: 05 wrz 2025, 0:34 U Mesa to niekoniecznie, on sobie mógł ujebać, że nie potrzebuje wyciągać prywaty i realnie wierzy, że może rozjebać bez tego.
i co zabawne okazuje się, że ma rację, gdyby nie trzy tygodnie czekania na pierwszy diss, to on by jacka teraz dublował

jednak trzeba przyznać panu messerszmidtowi, że wybrał sobie ofiarę idealnie, prawdziwy jagermeister
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

oldschool pisze: 05 wrz 2025, 0:38 Mes wychodzi z ciupy i nagrywa jakąś pojebaną płytę z dodatkiem jeszcze większego prawilniactwa i gwary więziennej
Mój dziadek siedział w pierdlu już w 1937
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Ja się nie łudzę już co do dobrej odpowiedzi Tedego. Iluzoryczne szanse na to by były, gdyby Mes teraz wypuścił jakiś danse macabre , a publika by ogłosiła go zwycięzcą, to może wtedy Tede by kurwa zaczął wyciągać tę prywatę i ubierał to w jakieś zmyślne pancze, ale to jest cope over 9000, nie wierzę w taki przebieg wydarzeń.
Przewińcie sobie komentarze pod tymi trzema komorami śmierdzącymi albo na facebookowym profilu Glamrapu. Tede obwołany zwycięzcą
Awatar użytkownika
berlin

Post autor: berlin »

FruitOffTheWall pisze: 05 wrz 2025, 0:40 - Mes wychodzi z ciupy i nagrywa jakąś pojebaną płytę z dodatkiem jeszcze większego prawilniactwa i gwary więziennej
I idzie na siłkę robić planki z młodym Matczakiem.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Malloy pisze: 05 wrz 2025, 0:22 Jeśli teraz Mes też nagra 10 minut to było warto
Oby nie. Jak dla mnie to ten diss Tedego traci przez to a nie zyskuje, bo chciałem to parę razy przesłuchać a nuż coś jeszcze ciekawego wleci, ale już po drugim mi się centralnie nie chce nawet go tego wracać.
Awatar użytkownika
2rzyn

Przeciez z tym zabijaniem pjusa to pewnie byl sms typu:

"No prosze ziomeczku, musisz byc na tej imprezce. Zabije Cie jak nie przyjdziesz bro! Foril. Come on, bedzie najs"
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Tak właściwie, to ktoś może w ogóle zweryfikować te rewelacje Tedego na temat grożenia Pjusowi i niebieskiej karty?

Mes zaprzeczy, ale nikt mu nie uwierzy. Cała reszta osób zainteresowanych ma Mesa w dupie i najpewniej nie zabierze głosu.

To może być farmazon, nie ma jak sprawdzić.
Haqs

Post autor: Haqs »

oldschool pisze: 05 wrz 2025, 0:30 Jak ktoś chce dobre 10 minut dissu:

XDDDDDDDDDD
Jak to jest turbo chujowe XDD
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

chuj pisze: 05 wrz 2025, 0:37 -tede jak chce to jeszcze jest w stanie wykrzesać z siebie ostatki z charyzmy sprzed lat
no ostatki jak na śledziku w sowietach w 1933
Awatar użytkownika
Vixm

Post autor: Vixm »

a wystarczyło ze wieprzu zarapuje ze ma wyje wyje bane ma i by rozjebał kasztana, a sie bawi w jakieś 9 minutowe epopeje o dupie maryny
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 0:43
Malloy pisze: 05 wrz 2025, 0:22 Jeśli teraz Mes też nagra 10 minut to było warto
Oby nie. Jak dla mnie to ten diss Tedego traci przez to a nie zyskuje, bo chciałem to parę razy przesłuchać a nuż coś jeszcze ciekawego wleci, ale już po drugim mi się centralnie nie chce nawet go tego wracać.
Bo kawałki tedego nie mają repeat value a Mesa mają kosmiczny, chociaż może faktycznie 10 minut to za dużo, ale przynajmniej z 5 by się przydało
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
MillValley

Post autor: MillValley »

A to bajdurzenie z pierwszej części introdissu to że co, że niby nawiązanie do "Dwa psy przeżyły", bo dwa psy przeżyły?
Awatar użytkownika
2rzyn

Tede pierdoli ze nie czyta slizgawki bo tu za duzo propsow mes dostal i nie spinaloby mu sie to ogloszenie siebie zwyciezca z chujowym odbiorem tych dissow.

To jest jakis podrabianiec z aliexpres a nie tede jakiego znamy z beefow
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Malloy pisze: 05 wrz 2025, 0:46
gods bidness pisze: 05 wrz 2025, 0:43
Bo kawałki tedego nie mają repeat value a Mesa mają kosmiczny, chociaż może faktycznie 10 minut to za dużo, ale przynajmniej z 5 by się przydało
Dla mnie na odwrót, więcej razy wracałem do 88 Lajen albo Dedlajnow za samo to jak to jest nawinięte i nieprzekombinowane, wchodzi jak masło

Samice Psa katowałem dwa dni i mi się znudziło
ODPOWIEDZ