Ich nawet ciężko niel ubic a chyba chciałbym, ale są tacy żadni ze gdyby nagle zniknęli to skapnalbym się po 10 latach ze coś Szwajcaria dawno nie grała z nikimTa Szwajcaria to jakis taki NPC zawsze jest. Ani to dobre ani słabe, często się jakoś prześlizgną dalej ale w sumie to kto tam gra poza szakirim i ebolo to ja nie wiem, wkurwiają mnie swoją nijakością
Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Moltisanti
Re: Euro 2024
@Clay dokładnie te same przemyślenia miałem dzisiaj, nawet w innym temacie napisałem posta
- ConeyIsland
To ja tak mam z kadrą Anglików. Jestem fanem LFC i całej ligi angielskiej, ale nigdy im nie kibicowałem na turniejach. Nawet jak pół LFC było w kadrze. Za mocny gen przegrywu, a teraz dodatkowo osoba trenera i ten styl.
Dobrze mi idzie na kicktippie. Szkoda, że w sts tak nie obstawiam.
Dobrze mi idzie na kicktippie. Szkoda, że w sts tak nie obstawiam.
ja mam tak z polska, wlochami i hiszpania i portugalia, no i niemcy jeszcze, no ogólnie nie lubię faworytów a w polskiej reprezentacji rzadko pojawiają się zawodnicy których darze sympatią
e: jeszcze czechami się brzydzę
a z innej beczki to dzisiaj chyba trzy remisy co? xd
e: jeszcze czechami się brzydzę
a z innej beczki to dzisiaj chyba trzy remisy co? xd
pojawiają sie bilety na polska austria na jutro
- ConeyIsland
ta serbia dramatyczna jest, za to skład mają dużo lepszy, słowacja też za wiele nie pokazała ale będa walczyć
tak to widzę, 1-1
tak to widzę, 1-1
- scam_sakawa
Ja gardzę Hiszpanią (RL9 jestem z Tobą) i z ogromną przyjemnością oglądałem upadek od najlepszej drużyny globu 2008-2012 do wpierdolu 1:5 od pięknych użytkowników marihuanen z Holandii.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
szkoda że na kicktippie jest ten typer a nie na stronie uefy - dużo więcej opcji na zdobywanie punktów jest, kto i jaka druzyna pierwsza strzeli bramke. tak to zapomniałem wczoraj wytypować dwóch meczów bo w pierwszej kolejności kleję sobie fantasy i typer w lidze sklejonej ze znajomymi
inna sprawa że samo typowanie idzie mi gigachujowo
Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
same meczyki poza tym o dziewiątej zapowiadają się na raczej nudki niestety, patrząc na dyspozycję ekip z tej grupy, ale i tak nie mam jak obejrzeć spotkania o trzeciej, a pierwsza polowe tych Słoweńców bym zobaczył w sumie dając benefit of a doubt. za to Anglicy mi obrzydli do reszty po meczu z żeby Bellingham na kapitanie mi punkty nabijał w fantasy
inna sprawa że samo typowanie idzie mi gigachujowo
Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
same meczyki poza tym o dziewiątej zapowiadają się na raczej nudki niestety, patrząc na dyspozycję ekip z tej grupy, ale i tak nie mam jak obejrzeć spotkania o trzeciej, a pierwsza polowe tych Słoweńców bym zobaczył w sumie dając benefit of a doubt. za to Anglicy mi obrzydli do reszty po meczu z żeby Bellingham na kapitanie mi punkty nabijał w fantasy
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Pewnie Hiszpania Włochy będzie najnudniejszy dziś, obu wystarczy remis, więc nie będą chcieli sobie zrobić krzywdy
Słowa prawdyscam_sakawa pisze: ↑20 cze 2024, 10:16 Ja gardzę Hiszpanią (RL9 jestem z Tobą) i z ogromną przyjemnością oglądałem upadek od najlepszej drużyny globu 2008-2012 do wpierdolu 1:5 od pięknych użytkowników marihuanen z Holandii.
raczej słowa jebanego przegrywa
Hiszpania i Holandia najlepsze ekipki zawsze, finał mundialu w 2010 był dla mnie spełnieniem piłkarskich marzeń i czekam ofc na powture
Southgate podobno zadowolony i dzisiaj Angole bez zmian
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Bierzcie bilety za 45 euro na jutro szybciutko bo są, mnie udało się powinąć i jest jaranko, a miałem już odpuścić sobie