Euro 2024

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Globe

Re: Euro 2024

Post autor: Globe »

Eleganacko wszystko :rotfl:
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Obrazek

jest dobrze :lol:
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Jest pięknie, oby dziś Albania bezbramkowy remis i idziemy po swoje xD
Kto wie, może z dwoma punktami też by się udało awansować. Mecze pierwszej kolejki były zero-jedynkowe i to dobrze dla Polski. W drugiej wśród słabiaków najlepiej niech padają remisy, my robimy Austriaków i cyk autostradka do wyjścia z grupy xD
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

mario995 pisze: 19 cze 2024, 10:52 autostradka do finału
poprawiłem
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

do wyjścia z grupy MATEMATYCZNIE powinno wystarczyć zwycięstwo z Austrią, i max jakieś -2,-3 w bramkach na koniec, żeby tylko się nie skończyło jak z Argentyną i błaganiem o litość Francji
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

niestety nie mamy szans, nie widzieliście jak austria biegała? na jakiej intensywności, na jakiej agresji, jak oni biegali?!

huj, że jedną okazję stworzyli i francja powinni ich usadzić na pizdę trzy do zera, zobaczcie jak biegali i jak są w tym zdyscyplinowani!

może niech oni w lekkoatletykę pójdą, bo w graniu w piłkę to nic wybitnego nie pokazali, ale eksperci się podniecają, że robili kilometry latając jak żyd po pustym sklepie, polska też przebiegła więcej kilometrów niż holandia, a podobnego spuszczanka nie uświadczyłem nigdzie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

ale nie porównuj biegania Austrii do naszego

lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

ktoś kupił i chciałby odsprzedać ze dwa/trzy? bo mnie wyjebało na ostatniej prostej
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

ale nasi stoperzy będą zesrani jak Austria podejdzie tak wysoko, taktyka 'laga na Robercika' wróci ze zdwojoną siłą
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

ale to chyba spersonalizowany link i jak nie dostlaiście @ to i tak nie kupujecie, ale no wrzucam bo mi wpadł w ręce
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
sztyc

Prez pisze: 19 cze 2024, 13:40 ale nie porównuj biegania Austrii do naszego
zobaczymy, na razie to jest bardziej sztuka dla sztuki i potwierdzenie, żeby w piątek zagrać duży over na kartki
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Mbappe z Holandia nie zagra, ale na Polskę może być gotowy, choć iinne źródła podają że wróci dopiero na fazę pucharowa. Dla nas chyba najgorsza opcja to strata punktów Francji z Holandia bez Mbappe. Oczywiście jeszcze gorsza opcja to nasza strata punktów z Austria :lol:
Awatar użytkownika
sztyc

w ogóle straciłem kilka minut, żeby dowiedzieć się czegoś socjologicznego o użytkownikach ślizgawki i sprawdzić, jakim krajom najbardziej życzymy huja do dupy w tym turnieju i podium wygląda następująco:

1) Ukraina - 6 kos
2-3) Niemcy i Albania - 4 kosy

przykre, że nie jesteśmy jeszcze świadomymi europejczykami i nie wspomagamy naszej drugiej reprezentacji po bolesnych porażkach (za portalem natemat.pl) :/ pozycja niemców jest oczywiście jak najbardziej zasłużona, ciekawe za to, że tak bardzo dissujemy ulubiony kierunek urlopowy polskiej klasy robotniczej, czyżby aż czterech z nas zostało ojebanych na siano podczas wakacji w albanii?
----
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

ukraina - zmeczenie wojna i zdejmowaniem butow w pociagach oraz gadaniem na glosniku w sklepie
niemcy - wiadomo nazistow jebac
albania - wygrali z nami w grupie eliminacji
mundialopsychoza
Deyker

Post autor: Deyker »

Kurwa, ale dobre Euro co Panowie. Może jakiś rekord goli padnie, praktycznie nie ma nudnych meczów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

elegancko, Chorwaci i Albancy pewnie nie wygrają meczu w ostatniej kolejce i jedno miejsce trzecie mielibyśmy z głowy

wiadomo trzeba tylko ojebac BIEGAJĄCĄ Austrię, która nas zapewne ZABIEGA i zajebie pressingiem, ale nie ma co się bać tej bandy piłkarzy typu nie no
Karol

Post autor: Karol »

FLoo pisze: 19 cze 2024, 14:45 ale to chyba spersonalizowany link i jak nie dostlaiście @ to i tak nie kupujecie, ale no wrzucam bo mi wpadł w ręce
czyli uefa losowo wysyła maile z dostępem do kupna biletów?
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Macie tak że nie przepadacie za jakąś drużyną ale nie potraficie tego w pełni uzasadnić?

Ja tak mam ze Szwajcarią od kiedy pamiętam, taka drużyna nawet mocna ale nie w czołówce, niby zawsze niedoceniana ale nawet jako drugi wybór do kibicowania to zawsze znajdzie się masa ciekawszych wyborów, a w ich miejsce jakby grała jakaś Bośnia to pewnie też chętniej bym obejrzał. Zawsze jak patrzę jakie mecze to ten z ich udziałem najszybciej bym skipnął. Jedyny fajny moment z nimi to ten szalejący kibic w meczu z Francją x lat temu. Patrzysz na ten skład i się zastanawiasz czy to reprezentacja czy klub, jacyś Albańczycy, Kosowianie, Hiszpan, Nigeryjczyk, Chilijczyk i Senegalczyk urodzony we Włoszech xD. Wiem że to może nie ma znaczenia, ale nie potrafię dokładnie zdefiniować dlaczego boli mnie Grosse Schweiz/Grande Suisse/Grande Svizzera.

A w zasadzie nie boli, zwyczajnie zero sympatii i pełna neutralność do tworu o kryptonimie Szwajcaria
Awatar użytkownika
sztyc

absolutnie się zgadzam, reprezentacja powinna mieć jakis gen narodowościowy, a to jest po prostu zbieranina kundli z całego świata, drużyna klubowa spod nudnego do porzygu znaku modern football omyłkowo zaplątana w turniej kadr narodowych, jak tu w ogóle kibicować takiemu sztucznemu potworkowi, z premedytacją u mnie na samym końcu tieru hejtu
----
ODPOWIEDZ