Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2024
Jest pięknie, oby dziś Albania bezbramkowy remis i idziemy po swoje xD
Kto wie, może z dwoma punktami też by się udało awansować. Mecze pierwszej kolejki były zero-jedynkowe i to dobrze dla Polski. W drugiej wśród słabiaków najlepiej niech padają remisy, my robimy Austriaków i cyk autostradka do wyjścia z grupy xD
Kto wie, może z dwoma punktami też by się udało awansować. Mecze pierwszej kolejki były zero-jedynkowe i to dobrze dla Polski. W drugiej wśród słabiaków najlepiej niech padają remisy, my robimy Austriaków i cyk autostradka do wyjścia z grupy xD
do wyjścia z grupy MATEMATYCZNIE powinno wystarczyć zwycięstwo z Austrią, i max jakieś -2,-3 w bramkach na koniec, żeby tylko się nie skończyło jak z Argentyną i błaganiem o litość Francji
niestety nie mamy szans, nie widzieliście jak austria biegała? na jakiej intensywności, na jakiej agresji, jak oni biegali?!
huj, że jedną okazję stworzyli i francja powinni ich usadzić na pizdę trzy do zera, zobaczcie jak biegali i jak są w tym zdyscyplinowani!
może niech oni w lekkoatletykę pójdą, bo w graniu w piłkę to nic wybitnego nie pokazali, ale eksperci się podniecają, że robili kilometry latając jak żyd po pustym sklepie, polska też przebiegła więcej kilometrów niż holandia, a podobnego spuszczanka nie uświadczyłem nigdzie
huj, że jedną okazję stworzyli i francja powinni ich usadzić na pizdę trzy do zera, zobaczcie jak biegali i jak są w tym zdyscyplinowani!
może niech oni w lekkoatletykę pójdą, bo w graniu w piłkę to nic wybitnego nie pokazali, ale eksperci się podniecają, że robili kilometry latając jak żyd po pustym sklepie, polska też przebiegła więcej kilometrów niż holandia, a podobnego spuszczanka nie uświadczyłem nigdzie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
ale nie porównuj biegania Austrii do naszego
ktoś kupił i chciałby odsprzedać ze dwa/trzy? bo mnie wyjebało na ostatniej prostej
ale nasi stoperzy będą zesrani jak Austria podejdzie tak wysoko, taktyka 'laga na Robercika' wróci ze zdwojoną siłą
ale to chyba spersonalizowany link i jak nie dostlaiście @ to i tak nie kupujecie, ale no wrzucam bo mi wpadł w ręce
IT’S COMING HOME

zobaczymy, na razie to jest bardziej sztuka dla sztuki i potwierdzenie, żeby w piątek zagrać duży over na kartki
----
----
Mbappe z Holandia nie zagra, ale na Polskę może być gotowy, choć iinne źródła podają że wróci dopiero na fazę pucharowa. Dla nas chyba najgorsza opcja to strata punktów Francji z Holandia bez Mbappe. Oczywiście jeszcze gorsza opcja to nasza strata punktów z Austria 
w ogóle straciłem kilka minut, żeby dowiedzieć się czegoś socjologicznego o użytkownikach ślizgawki i sprawdzić, jakim krajom najbardziej życzymy huja do dupy w tym turnieju i podium wygląda następująco:
1) Ukraina - 6 kos
2-3) Niemcy i Albania - 4 kosy
przykre, że nie jesteśmy jeszcze świadomymi europejczykami i nie wspomagamy naszej drugiej reprezentacji po bolesnych porażkach (za portalem natemat.pl) :/ pozycja niemców jest oczywiście jak najbardziej zasłużona, ciekawe za to, że tak bardzo dissujemy ulubiony kierunek urlopowy polskiej klasy robotniczej, czyżby aż czterech z nas zostało ojebanych na siano podczas wakacji w albanii?
1) Ukraina - 6 kos
2-3) Niemcy i Albania - 4 kosy
przykre, że nie jesteśmy jeszcze świadomymi europejczykami i nie wspomagamy naszej drugiej reprezentacji po bolesnych porażkach (za portalem natemat.pl) :/ pozycja niemców jest oczywiście jak najbardziej zasłużona, ciekawe za to, że tak bardzo dissujemy ulubiony kierunek urlopowy polskiej klasy robotniczej, czyżby aż czterech z nas zostało ojebanych na siano podczas wakacji w albanii?
----
----
ukraina - zmeczenie wojna i zdejmowaniem butow w pociagach oraz gadaniem na glosniku w sklepie
niemcy - wiadomo nazistow jebac
albania - wygrali z nami w grupie eliminacji
niemcy - wiadomo nazistow jebac
albania - wygrali z nami w grupie eliminacji
mundialopsychoza
Kurwa, ale dobre Euro co Panowie. Może jakiś rekord goli padnie, praktycznie nie ma nudnych meczów
elegancko, Chorwaci i Albancy pewnie nie wygrają meczu w ostatniej kolejce i jedno miejsce trzecie mielibyśmy z głowy
wiadomo trzeba tylko ojebac BIEGAJĄCĄ Austrię, która nas zapewne ZABIEGA i zajebie pressingiem, ale nie ma co się bać tej bandy piłkarzy typu nie no
wiadomo trzeba tylko ojebac BIEGAJĄCĄ Austrię, która nas zapewne ZABIEGA i zajebie pressingiem, ale nie ma co się bać tej bandy piłkarzy typu nie no
Macie tak że nie przepadacie za jakąś drużyną ale nie potraficie tego w pełni uzasadnić?
Ja tak mam ze Szwajcarią od kiedy pamiętam, taka drużyna nawet mocna ale nie w czołówce, niby zawsze niedoceniana ale nawet jako drugi wybór do kibicowania to zawsze znajdzie się masa ciekawszych wyborów, a w ich miejsce jakby grała jakaś Bośnia to pewnie też chętniej bym obejrzał. Zawsze jak patrzę jakie mecze to ten z ich udziałem najszybciej bym skipnął. Jedyny fajny moment z nimi to ten szalejący kibic w meczu z Francją x lat temu. Patrzysz na ten skład i się zastanawiasz czy to reprezentacja czy klub, jacyś Albańczycy, Kosowianie, Hiszpan, Nigeryjczyk, Chilijczyk i Senegalczyk urodzony we Włoszech xD. Wiem że to może nie ma znaczenia, ale nie potrafię dokładnie zdefiniować dlaczego boli mnie Grosse Schweiz/Grande Suisse/Grande Svizzera.
A w zasadzie nie boli, zwyczajnie zero sympatii i pełna neutralność do tworu o kryptonimie Szwajcaria
Ja tak mam ze Szwajcarią od kiedy pamiętam, taka drużyna nawet mocna ale nie w czołówce, niby zawsze niedoceniana ale nawet jako drugi wybór do kibicowania to zawsze znajdzie się masa ciekawszych wyborów, a w ich miejsce jakby grała jakaś Bośnia to pewnie też chętniej bym obejrzał. Zawsze jak patrzę jakie mecze to ten z ich udziałem najszybciej bym skipnął. Jedyny fajny moment z nimi to ten szalejący kibic w meczu z Francją x lat temu. Patrzysz na ten skład i się zastanawiasz czy to reprezentacja czy klub, jacyś Albańczycy, Kosowianie, Hiszpan, Nigeryjczyk, Chilijczyk i Senegalczyk urodzony we Włoszech xD. Wiem że to może nie ma znaczenia, ale nie potrafię dokładnie zdefiniować dlaczego boli mnie Grosse Schweiz/Grande Suisse/Grande Svizzera.
A w zasadzie nie boli, zwyczajnie zero sympatii i pełna neutralność do tworu o kryptonimie Szwajcaria
absolutnie się zgadzam, reprezentacja powinna mieć jakis gen narodowościowy, a to jest po prostu zbieranina kundli z całego świata, drużyna klubowa spod nudnego do porzygu znaku modern football omyłkowo zaplątana w turniej kadr narodowych, jak tu w ogóle kibicować takiemu sztucznemu potworkowi, z premedytacją u mnie na samym końcu tieru hejtu
----
----