Fifa
Moderator: con shonery
Re: Fifa
Tak, a o co chodzi
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Napewno nie, wystarczy po prostu dwie bramki.
Myśle ze jest tak jak Pan Kapec mówi, trzeba zajebac loba nad bramkarzem a nie na pusto i wtedy zalicza
Myśle ze jest tak jak Pan Kapec mówi, trzeba zajebac loba nad bramkarzem a nie na pusto i wtedy zalicza
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
wiem, że nikogo, ale kurwa te skurwuyny oskryptowane SI jakieś jebane maddisony robią wiatraki i zygzaki z piłką przy nodze w biegu, i salta w locie, i kurwa nawet gola z rożnego nie moge strzelić
[s]piękna gra[/s]
[s]piękna gra[/s]
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

-
UlicaRzadzi
A po co chcesz gola z rożnego strzelić ? Jakieś zadanie ?
Sypie mi tą Barceloną, ostatnio Suarez, dzisiaj De Jong (niewymienny), Dembele, a w pierwszej paczce pojawił mi się ŚN Francja, ale Benzema. No nic, czekam może następny jakiś Messi czy coś. Z picków syf, ale z tych wymiennych to w 18 i 19 tyle mi nie nadropiło co w tej 20. Jeszcze jakieś 2 syfiaste informy wpadły, jeden wymienny. Trochę kart 84-85 i Fernandinho. Z 70 jakiś kart na liście transferowej z duplikatów i klub zawalony kartami.
Tak sobie przemyślałem i najprawdopodobniej wezmę Ferdinanda, wpadnie mi jakiś ŚO i jak zrobię wszystko to jeszcze Jay Jay jako super sub. Teraz dalej pomykam sobie Rudigerem i Gomezem i ciułam sobie tak coinsy. Myślę, że w kartach tych bardziej wartościowych jakieś 800-900k już wyleciało.
Sypie mi tą Barceloną, ostatnio Suarez, dzisiaj De Jong (niewymienny), Dembele, a w pierwszej paczce pojawił mi się ŚN Francja, ale Benzema. No nic, czekam może następny jakiś Messi czy coś. Z picków syf, ale z tych wymiennych to w 18 i 19 tyle mi nie nadropiło co w tej 20. Jeszcze jakieś 2 syfiaste informy wpadły, jeden wymienny. Trochę kart 84-85 i Fernandinho. Z 70 jakiś kart na liście transferowej z duplikatów i klub zawalony kartami.
Tak sobie przemyślałem i najprawdopodobniej wezmę Ferdinanda, wpadnie mi jakiś ŚO i jak zrobię wszystko to jeszcze Jay Jay jako super sub. Teraz dalej pomykam sobie Rudigerem i Gomezem i ciułam sobie tak coinsy. Myślę, że w kartach tych bardziej wartościowych jakieś 800-900k już wyleciało.
- bloodyhell
również polecam Lucasa, super karta to jest
Zaraz rozjebię tego pada o ściankę, przegrałem czwarty mecz przez to, że jakiś chuj po drugiej stronie rusza kablem od internetu i odpala w ten sposób ten jebany turbodelay. Nie grałem w fifę od edycji 2017, jak poradzić sobie z tym problemem? U mnie internetek jest prima sort i ogólnie wszystko online zapierdala jak złe, jak żyć? To problem typowo xboxowy czy to samo jest na pc i ps4?
Ostatnio zmieniony 24 paź 2019, 10:24 przez jankes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cz4rny1337
- Moderator
w sensie lagi czy rozlaczylo?
teraz jest chyba tak ze jak rozlaczy to obaj macie przegrana XD
teraz jest chyba tak ze jak rozlaczy to obaj macie przegrana XD

- Cz4rny1337
- Moderator
znaczy w sensie masz lag, a potem nagle przyspiesza?
Czy moze jednak gra jest taka wooooolnaaaa, klikasz a oni 3 dni do strzalu sie zbieraja?
jak to 1 to czy kablem do necika podlaczona konsolka czy wifi? Zmien na kabel
Jak to drugie to chyba bardziej problem serwerów EA i mam to kurwa regularnie na PS4, raz mecz jest ok, raz jest chujowo. Zabawne bylo w Weekend League, ze nie przegralem
Czy moze jednak gra jest taka wooooolnaaaa, klikasz a oni 3 dni do strzalu sie zbieraja?
jak to 1 to czy kablem do necika podlaczona konsolka czy wifi? Zmien na kabel
Jak to drugie to chyba bardziej problem serwerów EA i mam to kurwa regularnie na PS4, raz mecz jest ok, raz jest chujowo. Zabawne bylo w Weekend League, ze nie przegralem

- Ezio_Wroclaw
Mmm, nic nie warte nagrody w wymiennych, 8 liga, 450 pkt. Rankingowych, 3 rage quity zajebałem, bo linia obrony zasuwa prawie pod środek boiska, a potem tylko rajd bokiem i podanie do środka na praktycznie pustą, bo bramkarze wtedy się wylewaja.
Świetna gra.
Świetna gra.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Gram już jakiś czas i mogę powiedzieć, że gra nastawiona JAK NIGDY na zajebistych graczy. Miałem średni skład do dzisiaj i żeby wygrać naprawdę musiałem się namęczyć. Dzisiaj za nagrody udało mi się ulepszyć składzik i jest kompletnie inna zabawa i nawet porażka aż tak nie boli. Nie wydaję fifa pointsów, nie robię zbytnio SBC ani nie bawię się w żadne rynki więc jestem zawsze trochę w tyle, ale na ten moment składzik w końcu stał się grywalny i mogę wszystkim pokazać swojego skyla. No i momentami ta gra jest tak schematyczna, że głowa mała, śmiem stwierdzić, że 80% graczy gra tak samo i nawet nie próbują grać jakoś po swojemu. Wiadomo, że każdy chce wygrywać i zrobi wszystko żeby tego dokonać, ale jakoś mi się nie widzi kręcić przez 90 minut zawodnikiem w każde strony, albo napierdalać jakieś przypadkowe podania, bo Ci piłkarz wybiegnie nagle za 3 obrońców.