Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Blazfm

Re: Fifa

Post autor: Blazfm »

Tak, a o co chodzi
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
suraks

Post autor: suraks »

z tych swapow legend wzialem sobie guardiole na spd no i taki sobie przecinak typowy ale nie chcialo mi sie czekac na kolejne wyzwania ktore beda pewnie za miesiac a spd akurat potrzebowalem
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

Blazfm pisze: 16 paź 2019, 23:37 Tak, a o co chodzi
Bo mi się to nie chce zaliczyć, to mają być dwie bramki i nie może być więcej?
Walnąłem win 3:0 w ostatnim meczu i specjalnie zrobiłem sweata na pustą i walnąłem strzał z LB i mi tego nie zaliczyło :mad:
a ten expik by się przydał
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Co zrobiłeś?

Jak to była podcinka na pustą bramkę, to spróbowałbym przelobować bramkarza, wtedy pewnie zaliczy. Ja to zrobiłem w pierwszym lepszym meczu.
ppmm91

Post autor: ppmm91 »

Też mi to wpadło bez problemu, może trzeba było strzelić dwa gole jednym zawodnikiem w tym jedną podcinką.
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

Napewno nie, wystarczy po prostu dwie bramki.

Myśle ze jest tak jak Pan Kapec mówi, trzeba zajebac loba nad bramkarzem a nie na pusto i wtedy zalicza
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

No to tak spróbuję, choć ciężko będzie bo za każdym razem w bramkę nie trafiają w takich sytuacjach XDD

Dziękuję za rzetelne odpowiedzi :joint:
edit.: zrobione, tak jak Pan kapec powiedział
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

wiem, że nikogo, ale kurwa te skurwuyny oskryptowane SI jakieś jebane maddisony robią wiatraki i zygzaki z piłką przy nodze w biegu, i salta w locie, i kurwa nawet gola z rożnego nie moge strzelić

[s]piękna gra[/s]
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
UlicaRzadzi

Post autor: UlicaRzadzi »

A po co chcesz gola z rożnego strzelić ? Jakieś zadanie ?
Sypie mi tą Barceloną, ostatnio Suarez, dzisiaj De Jong (niewymienny), Dembele, a w pierwszej paczce pojawił mi się ŚN Francja, ale Benzema. No nic, czekam może następny jakiś Messi czy coś. Z picków syf, ale z tych wymiennych to w 18 i 19 tyle mi nie nadropiło co w tej 20. Jeszcze jakieś 2 syfiaste informy wpadły, jeden wymienny. Trochę kart 84-85 i Fernandinho. Z 70 jakiś kart na liście transferowej z duplikatów i klub zawalony kartami.
Tak sobie przemyślałem i najprawdopodobniej wezmę Ferdinanda, wpadnie mi jakiś ŚO i jak zrobię wszystko to jeszcze Jay Jay jako super sub. Teraz dalej pomykam sobie Rudigerem i Gomezem i ciułam sobie tak coinsy. Myślę, że w kartach tych bardziej wartościowych jakieś 800-900k już wyleciało.
Miker

Post autor: Miker »

Kogo polecacie na CAM z PL tak do 50k?
Yatzeek

Post autor: Yatzeek »

Ja używałem Lucasa przez jakiś czas na cam za Rashfordem. Przekocur
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

również polecam Lucasa, super karta to jest
jankes

Post autor: jankes »

Zaraz rozjebię tego pada o ściankę, przegrałem czwarty mecz przez to, że jakiś chuj po drugiej stronie rusza kablem od internetu i odpala w ten sposób ten jebany turbodelay. Nie grałem w fifę od edycji 2017, jak poradzić sobie z tym problemem? U mnie internetek jest prima sort i ogólnie wszystko online zapierdala jak złe, jak żyć? To problem typowo xboxowy czy to samo jest na pc i ps4?
Ostatnio zmieniony 24 paź 2019, 10:24 przez jankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

w sensie lagi czy rozlaczylo?

teraz jest chyba tak ze jak rozlaczy to obaj macie przegrana XD
Obrazek
jankes

Post autor: jankes »

No ten taki lag z turbodelayem
Awatar użytkownika
makaron

Post autor: makaron »

A grasz na kablu czy na wifi? U mnie był problem z tym przyspieszeniem jak grałem na wifi. Teraz śmigam na kablu i ten turbodelay zniknął.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Ja gram na kablu od zawsze i z takim turbodelayem spotkałem się jeden raz. Zarówno ja jak i Makaron na Xie.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

znaczy w sensie masz lag, a potem nagle przyspiesza?

Czy moze jednak gra jest taka wooooolnaaaa, klikasz a oni 3 dni do strzalu sie zbieraja?

jak to 1 to czy kablem do necika podlaczona konsolka czy wifi? Zmien na kabel

Jak to drugie to chyba bardziej problem serwerów EA i mam to kurwa regularnie na PS4, raz mecz jest ok, raz jest chujowo. Zabawne bylo w Weekend League, ze nie przegralem
Obrazek
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Post autor: Ezio_Wroclaw »

Mmm, nic nie warte nagrody w wymiennych, 8 liga, 450 pkt. Rankingowych, 3 rage quity zajebałem, bo linia obrony zasuwa prawie pod środek boiska, a potem tylko rajd bokiem i podanie do środka na praktycznie pustą, bo bramkarze wtedy się wylewaja.

Świetna gra.
Obrazek

Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
daveyo

Post autor: daveyo »

Gram już jakiś czas i mogę powiedzieć, że gra nastawiona JAK NIGDY na zajebistych graczy. Miałem średni skład do dzisiaj i żeby wygrać naprawdę musiałem się namęczyć. Dzisiaj za nagrody udało mi się ulepszyć składzik i jest kompletnie inna zabawa i nawet porażka aż tak nie boli. Nie wydaję fifa pointsów, nie robię zbytnio SBC ani nie bawię się w żadne rynki więc jestem zawsze trochę w tyle, ale na ten moment składzik w końcu stał się grywalny i mogę wszystkim pokazać swojego skyla. No i momentami ta gra jest tak schematyczna, że głowa mała, śmiem stwierdzić, że 80% graczy gra tak samo i nawet nie próbują grać jakoś po swojemu. Wiadomo, że każdy chce wygrywać i zrobi wszystko żeby tego dokonać, ale jakoś mi się nie widzi kręcić przez 90 minut zawodnikiem w każde strony, albo napierdalać jakieś przypadkowe podania, bo Ci piłkarz wybiegnie nagle za 3 obrońców. :twisted:
ODPOWIEDZ