Dinal
Re: Dinal
kiedyś chciałem pójść do opola na uczelnię na wykład wankeja, bo ziomki z nysy były niegdyś jego sajko i zajawiali, ale się kurczę nie zebrałem, ale chyba dalej wykłada
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- marmolad_k2
niszowe gówno, zapisuj na dysku póki wisi
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
wstępnie dogadani, a że tych wywiadów z Wankejem nie robi się codziennie, a macie jakieś konkretne pytania, to zapraszam. od razu mówię, że ogólnie to mam swoją wizję, więc może nie o wszystko się uda, itd, trochę jeszcze odpukuję, żeby się nie wysypało po drodze, bo bywało i tak, ale przyznam, że na razie jestem w strefie jarania
- Bunnymen77
Rozwala mnie ten jego akcent 
Był jeden kawałek Da Mastaz w którym nie rozumiem fragmentu tekstu (m.in. dlatego że wokal był obniżony efektem). Wankej pomóż! (chociaż nie wiem czy to akurat on nawijał):
Bitchez na ulicy mdleją
Myśląc, że je dotknę w rejon
Gie
Oh, yeah
<################ tutaj nie rozumiem ###########>
I zaleje tak cię pot
Że zatoniesz jak U-boot
Bitchez whut-whut, whut-whut
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
w którym roku powstała zwrotka na potentat? ciężko znaleźć informacje w necie na ten temat
jakie były największe inspiracje rapowe wankeja?
które rap płyty zasugerujesz swoim dzieciakom do sprawdzenia gdy podrosna?
jakie były największe inspiracje rapowe wankeja?
które rap płyty zasugerujesz swoim dzieciakom do sprawdzenia gdy podrosna?
jasny wracaj na forum
- marmolad_k2
CzekamJose pisze: ↑21 gru 2023, 8:25wstępnie dogadani, a że tych wywiadów z Wankejem nie robi się codziennie, a macie jakieś konkretne pytania, to zapraszam. od razu mówię, że ogólnie to mam swoją wizję, więc może nie o wszystko się uda, itd, trochę jeszcze odpukuję, żeby się nie wysypało po drodze, bo bywało i tak, ale przyznam, że na razie jestem w strefie jarania
biorąc pod uwagę fakt, że Wankej nie pamięta nazwy żółtej płyty, to lepiej chyba @urbekaletakinaserio oznaczyćLuxair pisze: ↑21 gru 2023, 11:29 Był jeden kawałek Da Mastaz w którym nie rozumiem fragmentu tekstu (m.in. dlatego że wokal był obniżony efektem). Wankej pomóż! (chociaż nie wiem czy to akurat on nawijał):
Bitchez na ulicy mdleją
Myśląc, że je dotknę w rejon
Gie
Oh, yeah
<################ tutaj nie rozumiem ###########>
I zaleje tak cię pot
Że zatoniesz jak U-boot
Bitchez whut-whut, whut-whut