ŚLIZGERY 2019 - WYNIKI
Re: ŚLIZGERY 2019 - WYNIKI
ale ty widziałeś wyniki?
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- sugarhill_notausgang
Jetlagz za nisko, z perspektywy czasu zdecydowane podium 2019
no bo się obiektywnie huja znają, dziadku, ponadto mają skłonności faszystowskiesugarhill_notausgang pisze: ↑17 lip 2020, 14:16 Beka to jest taka, że przychodzi 5 userów i się wafluje: my to się znamy a te 100 lamusów co głosowało to sie chuja znają hehe niech lepiej w tele tydzień głosują na telekamery hehehe.
a bonson na odwiecznym hejcie, bo jest najgorszym raperem ad 2020 obok łony i tego typa geja
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- sugarhill_notausgang
Na szczęście ty się obiektywnie świetnie znasz, więc załóż 100 kont i w przyszłym roku wreszcie będą obiektywnie prawidłowe wyniki.
nie jestem psychopatą, a to że obiektywnie bonson jest najgorszym polskim raperem, a soulpete producentem to fakt a nie opinia, sory
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Faktem jest, że żeby pisać takie wysrywy trzeba być albo hujowym trollem albo debilem, obie opcje są słabe dla piszącego xd
cztery żubry i dwie kurwy
masz prawo do takiej opinii, nie mam ci tego za złe
nie no ReStart, to jeszcze można jakoś tam zrozumieć, ale najnowsza płyta Bonsa nie powinna się znaleźć w top5 tegorocznych płyt już w momencie premiery. a przed nami jeszcze prawie pół roku.
a co do wyników z 2019, to oczywiście Jetlagz powinno być wyżej wiadoma sprawa.
a co do wyników z 2019, to oczywiście Jetlagz powinno być wyżej wiadoma sprawa.
Ja jako zagorzały truskul nigdy nie zrozumiałem fenomenu Bonsona, bity Soulpete mi się podobały, ale nie są jakieś genialne, bywają powtarzalne jednak dość mocno. Quiza, Patr00 czy Winyla Trzaski cenię jednak bardziej.
2019 strasznie biedny rok jak patrzę na wyniki
2019 strasznie biedny rok jak patrzę na wyniki