ŚLIZGERY 2019 - WYNIKI
Re: ŚLIZGERY 2019 - WYNIKI
https://www.facebook.com/slizgawkaforum ... __tn__=K-R
chcieliście posta z wynikami to teraz zróbcie wielki hałas, może nawet jakiś raper podziekuje
chcieliście posta z wynikami to teraz zróbcie wielki hałas, może nawet jakiś raper podziekuje
- przedszkolanek
piękna robota, propsy
Mam wrażenie, że Pro8l3m wyrobił sobie taki hajp, że nie ważne co nagra to i tak czołówka wpadnie. Cieszy drugie miejsce Knapa chociaż słabo, że wyprzedził go Oskar z zaledwie jednym projektem przy sześciu Kuby. To, że Malik jest wyżej od Aviego, Vixena czy chociażby Undy to jest jakieś nieporozumienie. A i Magiera powinien być wyżej, chyba nikt nie wyprodukował więcej numerów w 2019.
Pamiętaj, że Chanson de Geste wrócił na scenę przy swojej aferze z aresztowaniem i to w dobrym stylu. Każdy czekał wtedy na rozwiązanie jego sprawy, każdy był ciekaw też kiedy go ponownie usłyszymy. Hype był niemiłosierny, bo sytuacja bezprecedensowa na naszym pozbawionym dużych ilości hustlerki rynku. Poza tym to był dobry kurwa track, gdyby zrobił comeback na poziomie "On przyszedł tylko" lub tego nowego wysrywu na składankę QueQuality to zapewniam cię, że każdy by tu go za to jebał.

Żabson przed Igim, takie rzeczy to tylko na ślizgu.
1 miejsce Problem
3 miejsce Sokół
to jest dopiero beka
3 miejsce Sokół
to jest dopiero beka
jezus maria weźcie tego nie przypominajcie XD
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
właśnie spojrzałem na czat z live'a:
przeproscie daveyo
DAVE NAROBIŁ FEJK KONT
chyba tylko dejwjo na to glosowal
dejwjo
dla mnie żart to jest bonsoul na drugim miejscu, no ale elektorat bonsoula niedługo wymrze jak zwolennicy sld więc wyjebane
z top 10 tylko żabson na propsie
z top 10 tylko żabson na propsie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Póki co to mamy sporo dobrych płyt, ale żadnego killera. P83 i Bonsona wpisze dużo osób na bank, nie zdziwię się zupełnie jak będą w TOP 5 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Najbardziej to śmieszy 2 miejsce w kawałku roku Kaz Bałagane / APmg - Chanson de Geste - 27
Jako naczelny fan Bonsona podpisuje się w 100%
Chociaż jest Lipiec, a ja ledwo skleiłbym 5 słuchalnych płyt z tego roku i to tylko przez zaliczenie osobno ZL3 i ZL0, kolejny chujowy rok. Polski rap od jakiegoś czasu tylko pojedyńczymi numerami stoi, chujowe płyty przeplatają pojedyńcze sztosy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- KillerCroc
Do dziś sobie pluje w brodę że nie sfałszowałem głosowania na album roku bo ten Melodramat zasługiwał na top 3 a tam jakiś Sokół o którym notabene 3/4 tego forum pisało że album bez żadnego repeat value
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
miałem przygotowany dłuższy post, bo to jest taka bk, że aż niepojęte, ale szkoda strzępić ryja, po prostu przed następnym głosowaniem zmieńcie babci hasło na kompie
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
- KillerCroc
Ogólnie przemysł muzyczny pchany teraz streamingami mocno się nastawia na single i pojedyncze kawałki
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- sugarhill_notausgang
Beka to jest taka, że przychodzi 5 userów i się wafluje: my to się znamy a te 100 lamusów co głosowało to sie chuja znają hehe niech lepiej w tele tydzień głosują na telekamery hehehe.