niepopularne / kontrowersyjne opinie o piłce nożnej (soccer)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: niepopularne / kontrowersyjne opinie o piłce nożnej (soccer)

Post autor: baqlashan »

dojebane są i tanie. tego się nie spodziewałem.
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No jak teraz kurwy chcą ze 400 zł za oryginalną koszulkę to niech się pierdolą cwele.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Rymekk

Post autor: Rymekk »

Już niestety nieco się na to znieczuliłem, ale kwintesencją spierdolenia VARu jest niesamowita wybiórczość. Jedną akcje to sprawdzą, innej nie, z jednej wyciągną konsekwencje, drugą puszczą płazem. Ile razy na powtórce w tv było widać, że powinnien być rożny, faul, cokolwiek, a VAR jest jakby go nie było. Będąc podejrzliwym aktualna technologia i jej zastosowanie, mimo bycia krokiem w dobrym kierunku jest jeszcze lepszym narzędziem do wszelakich sędziowskich machlojek.
Sędziowanie na MŚ aktualnie dobrze to pokazuje, sędzia główny ma w dupie sporo potencjalnych fauli, Var nic nie wynajduje. Wiadomo piłkarze naciągają, spoko, że odrobinę się na to przymyka oko, ale z drugiej strony gdzie są żółte kartki za symulke, dość rzadko się zdarza, a tych turlanek i pretensji bez liku.

Za ciągnięcie za koszulke powinna być zawsze żółta, a w niektórych sytuacjach czerwona od kopa. Frajerska zagrywka i nie trawię jak sam gram, a ktoś tak robi, na szczęście nie zdarza się to za często, ale gdzie mi tam tam do prosa, który walczy na śmierć i życie.
Awatar użytkownika
zlewam

Post autor: zlewam »

dlatego var na żądanie to must have i mocno sie zdziwie jak nie wprowadzą tego w ciagu kilku nastepnych lat
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

oldschool pisze: 22 cze 2026, 15:28 No jak teraz kurwy chcą ze 400 zł za oryginalną koszulkę to niech się pierdolą cwele.
400 xd niektóre to nawet i pod 700 podjeżdżają
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No ja mówiłem o tych najtańszych wersjach. Ale fakt, ta najbardziej prawdziwa to i za 700.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
porter

Post autor: porter »

zlewam pisze: 22 cze 2026, 16:57 dlatego var na żądanie to must have i mocno sie zdziwie jak nie wprowadzą tego w ciagu kilku nastepnych lat
Niby tak, ale nadal sędzia może podejść i odjebać numer jak ten, który nie podyktował karnego dla Francji w meczu z Senegalem
ODPOWIEDZ