niepopularne / kontrowersyjne opinie o piłce nożnej (soccer)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: niepopularne / kontrowersyjne opinie o piłce nożnej (soccer)
No jak teraz kurwy chcą ze 400 zł za oryginalną koszulkę to niech się pierdolą cwele.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Już niestety nieco się na to znieczuliłem, ale kwintesencją spierdolenia VARu jest niesamowita wybiórczość. Jedną akcje to sprawdzą, innej nie, z jednej wyciągną konsekwencje, drugą puszczą płazem. Ile razy na powtórce w tv było widać, że powinnien być rożny, faul, cokolwiek, a VAR jest jakby go nie było. Będąc podejrzliwym aktualna technologia i jej zastosowanie, mimo bycia krokiem w dobrym kierunku jest jeszcze lepszym narzędziem do wszelakich sędziowskich machlojek.
Sędziowanie na MŚ aktualnie dobrze to pokazuje, sędzia główny ma w dupie sporo potencjalnych fauli, Var nic nie wynajduje. Wiadomo piłkarze naciągają, spoko, że odrobinę się na to przymyka oko, ale z drugiej strony gdzie są żółte kartki za symulke, dość rzadko się zdarza, a tych turlanek i pretensji bez liku.
Za ciągnięcie za koszulke powinna być zawsze żółta, a w niektórych sytuacjach czerwona od kopa. Frajerska zagrywka i nie trawię jak sam gram, a ktoś tak robi, na szczęście nie zdarza się to za często, ale gdzie mi tam tam do prosa, który walczy na śmierć i życie.
Sędziowanie na MŚ aktualnie dobrze to pokazuje, sędzia główny ma w dupie sporo potencjalnych fauli, Var nic nie wynajduje. Wiadomo piłkarze naciągają, spoko, że odrobinę się na to przymyka oko, ale z drugiej strony gdzie są żółte kartki za symulke, dość rzadko się zdarza, a tych turlanek i pretensji bez liku.
Za ciągnięcie za koszulke powinna być zawsze żółta, a w niektórych sytuacjach czerwona od kopa. Frajerska zagrywka i nie trawię jak sam gram, a ktoś tak robi, na szczęście nie zdarza się to za często, ale gdzie mi tam tam do prosa, który walczy na śmierć i życie.
dlatego var na żądanie to must have i mocno sie zdziwie jak nie wprowadzą tego w ciagu kilku nastepnych lat
-
Bisclavret
No ja mówiłem o tych najtańszych wersjach. Ale fakt, ta najbardziej prawdziwa to i za 700.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji