Propozycja niezamykania tematów jak Tede Mes

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
jajca

Re: Propozycja niezamykania tematów jak Tede Mes

Post autor: jajca »

przedszkolanek pisze: 22 paź 2025, 0:27 żeby w to wplątywać jakąś jajecznice to chyba trzeba mieć mózg ścięty
akurat to ze tede chuja wie o żarciu to drugi z głównych argumentów w beefie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Biorąc pod uwagę czasy GTW to akurat może dużo wiedzieć
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

jajca pisze: 22 paź 2025, 6:43
przedszkolanek pisze: 22 paź 2025, 0:27 żeby w to wplątywać jakąś jajecznice to chyba trzeba mieć mózg ścięty
akurat to ze tede chuja wie o żarciu to drugi z głównych argumentów w beefie
:bowdown: xDD

Ten temat jest potrzebny użytkownikom jak farba do włosów eminemowi

@przedszkolanek dobrze prawi
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Czak pisze: 22 paź 2025, 6:28 dyskusja o domniemanym rozpruciu się tedego zaczęła się od domniemanego rozprucia się tedego 4 lata przed beefem
i jest głównym argumentem w beefie, doskonale wiesz o co chodzi, bo aż tak głupi, żeby tego nie rozumieć nie jesteś, ale widzę, że starania o tytuł forumowego mistrza robienia kurwy z logiki ważniejsze niż elementarna uczciwość z dyskusji, ekwilibrystyka jak z cirque du soleil byle tylko publicznie oblodzić koledze, jak tak lubisz, to szczęść boże
Czak pisze: 22 paź 2025, 6:28 tak, zazdroszczę liczby postów poważny chłop po 30....
pytanie padło o przyczynę, bom ciekawy, ja na takie rzeczy nawet nie zwracam uwagi i chciałem wiedzieć, co cię to tak boli, po przemilczeniu wnioskuję, że brak argumentów to w sumie i taki chujowy ersatz coś jest warty, może się ktoś nabierze
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

przedszkolanek pisze: 22 paź 2025, 14:06 ekwilibrystyka jak z cirque du soleil byle tylko publicznie oblodzić koledze, jak tak lubisz, to szczęść boże
manipulujesz marnie, kutasi łbie, bo jako jeden z pierwszych zacząłem mówić o konieczności zamknięcia tematu, zanim moderacja przedsięwzięła jakiekolwiek działania
przedszkolanek pisze: 22 paź 2025, 14:06 jest głównym argumentem w beefie
no i ci tłumaczyłem tępaku że to niczego nie dowodzi, zresztą można spojrzeć w temat tedego, te prawie trzy ostatnie strony równie dobrze mogłyby się wydarzyć w 2021 roku, zaraz po aferze, beef spowodował, że ludzie sobie o tym przypomnieli ale nie ma powodu, żeby ta dyskusja się toczyła w temacie o beefie zamiast w temacie tedego, bo ludzie odnoszą się do zachowania tedego w sprawie zeznań a nie beefu
a liczba postów wspomniana bo temat był idealny do nabijania liczby postów i do niczego innego nie służył, tu też widzę trzeba prościej
no i nie pisałbym jakbyś tu nie wpadł jak najmądrzejszy członek forum który zaczyna żałośnie i bezpodstawnie zaczyna jechać ludziom, przecież w piątek jest premiera albumu mesa i chyba tego epitafium, można było zaproponować, że te posty dotyczące beefu z tematów obu stron poprzenosi się po otwarciu tematu beefowego, to raptem kilkanaście postów pewnie będzie, to nie, trzeba było zacząć skamleć jak mała, roztrzęsiona kurewka, więcej oglądaj na korytarzach zwyczajów 15-letnich dziewczynek to na pewno będzie lepiej z tobą
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Czak pisze: 22 paź 2025, 14:19 manipulujesz marnie, kutasi łbie, bo jako jeden z pierwszych zacząłem mówić o konieczności zamknięcia tematu, zanim moderacja przedsięwzięła jakiekolwiek działania
i co to ma do rzeczy, do obecnej sytuacji?
Czak pisze: 22 paź 2025, 14:19 no i ci tłumaczyłem tępaku że to niczego nie dowodzi, zresztą można spojrzeć w temat tedego, te prawie trzy ostatnie strony równie dobrze mogłyby się wydarzyć w 2021 roku, zaraz po aferze, beef spowodował, że ludzie sobie o tym przypomnieli ale nie ma powodu, żeby ta dyskusja się toczyła w temacie o beefie zamiast w temacie do tedego, bo ludzie odnoszą się do zachowania tedego w sprawie zeznań a nie beefu
ok, czyli jak pisałem już, o argumentach z beefu dyskutować w cv wykonawców, bardzo mądre
Czak pisze: 22 paź 2025, 14:19 a liczba postów wspomniana bo temat był idealny do nabijania liczby postów i do niczego innego nie służył, tu też widzę trzeba prościej
ale to w moim kontekście? bo aż sobie sprawdziłem i przez ostatni miesiąc 6 moich postów w tamtym temacie
Czak pisze: 22 paź 2025, 14:19 no i nie pisałbym jakbyś tu nie wpadł jak najmądrzejszy członek forum który zaczyna żałośnie i bezpodstawnie zaczyna jechać ludziom
weź sobie mielisę zaparz kolego, prześledź jak to wyglądało i wtedy może coś sensownego napisać, jak ktoś tu emocjonalnie reagował, to nie ja akurat
jedynie zwracałem uwagę na bezsensowność takich poczynań i ich szkodliwe skutki
Czak pisze: 22 paź 2025, 14:19 więcej oglądaj na korytarzach zwyczajów 15-letnich dziewczynek to na pewno będzie lepiej z tobą
a tego już mi się nawet nie chce komentować debilu, może zamiast robić jakieś projekcje z pizdy i komentować własne wyobrażenia w stanie emocjonalnego wzmożenia, przeczytałbyś i pomyślał co piszesz
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Ankieta:
Propozycja o zamykakanie tematów jak Propozycja niezamykania tematów jak Tede Mes
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Czak

przedszkolanek pisze: 22 paź 2025, 14:32 i co to ma do rzeczy, do obecnej sytuacji?
ja pierdolę, serio taki głupi jesteś? to, że wpadłem tu żeby dalej podtrzymać swoje stanowisko wobec osób o odmiennym zdaniu, żeby moderacja nie zmieniła swojej decyzji. to stało za moimi postami a nie chęć publicznego oblodzenia poza tym jakbym już chciał obladzać to nie wyciągałbym wyników drugiej ankiety imbecylu, to tak apropo kto manipuluje a kto nie
w punkcie o dyskusji nad zeznaniami tedego widzę nadal nie zrozumiałeś analogii z jajecznicą no już chuj w to trudno
a co do 15-latek to sam zacząłeś userów do nich porównywać, w dodatku często flexujesz się tym że lepiej wiesz od innych jakie są gusta muzyczne młodych ludzi aktualnie, więc musisz mieć wiedzę i obserwacje, nie wiem czemu sobie coś wkręciłeś na głowę jakieś chore jazdy
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Czak pisze: 22 paź 2025, 14:40 to, że wpadłem tu żeby dalej podtrzymać swoje stanowisko wobec osób o odmiennym zdaniu, żeby moderacja nie zmieniła swojej decyzji. to stało za moimi postami a nie chęć publicznego oblodzenia
widzę dalej nie rozumiesz xd chuj mnie obchodzą twoje intencję, widzę efekt działania i tyle mi wystarczy, a intencje to sobie miej jakie tam chcesz
Czak pisze: 22 paź 2025, 14:40 dyskusji nad zeznaniami tedego widzę nadal nie zrozumiałeś analogii z jajecznicą no już chuj w to trudno
przecież ci tłumaczę, że te twoje analogie to są chochoły wystrugane z pizdy, na tej zasadzie to można udowadniać wszystko wszystkim, żadnego to sensu nie ma
Czak pisze: 22 paź 2025, 14:40 a co do 15-latek to sam zacząłeś userów do nich porównywać
do zachowania nastolatków, nie widziałeś nigdy na oczy? nie wiesz co to jest nastoletnie zachowanie? już nie rób z siebie takiego retarda
Czak pisze: 22 paź 2025, 14:40 w dodatku często flexujesz się tym że lepiej wiesz, jakie są gusta muzyczne młodych ludzi aktualnie, więc musisz mieć wiedzę, nie wiem czemu sobie coś wkręciłeś na głowę jakieś chore jazdy
chore jazdy to akurat u ciebie są grane, ty kurwa wychodzisz z jakieś piwncy albo penthousu na 42? od czasów liceum żadnego nastolatka nie widziałeś na oczy? ani w socialach? nawet w rodzinie nie masz? kurwa typie xd
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

panowie chuck i beforeschoolek nie kłóćcie sie
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

wrubel pisze: 22 paź 2025, 14:48beforeschoolek
@oldschool przyjdz po mlodego
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Bizon Twoja Strata

Post autor: Bizon Twoja Strata »

Apeluję o spokój.

Ot po prostu moderacja skrewiła i brnie dalej.
Wątki można oczywiście blokować wedle uznania, power tripping to choroba zawodowa moderacji - nic nowego pod słońcem.

Kompromitujące jest wyłącznie nieuznanie wyników ankiety. Bo tamto, siamto - podparte jakimś tam wschodniawym cynizmem.

No ale trudno, niech się wstydzi ten, kto robi, a nie ten, kto widzi.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Masz okazję kolego napisać coś poza tematem Mes vs Tede, bo ci się jeszcze nie udało.

A temat przecież wróci niebawem, w piątek najpóźniej wraz z premierę EPki Tedego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Czemu wróci wraz z premierą EPki Tedego, skoro epka ma swój oddzielny temat w Płytach? Nie powinniśmy według obecnego rozumowania moderacji tam pisać?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Czak

może dlatego, że niektóre tracki na ep.itafium być może nie będą dotyczyć tematu beefu mes-tede? może będzie rozmowa o wysyłce, może o bitach, czemu tu się odpierdala jakieś zbiorowe prowo
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Czyli dyskusje na temat tracków związanych z beefem w temacie beefu, a o tych niebeefowych w temacie płyty, ok dzięki zrozumiałem, ma to sens
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

będę przeglądał twoje posty, czy czasami nie pomylisz się, jak napiszesz w temacie o beefie o kawałku z płyty to zgłoszenie do moderacji
Ostatnio zmieniony 22 paź 2025, 15:53 przez zemsta1camzata, łącznie zmieniany 1 raz.
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Burak prawda jest taka, że obojętnie co by się nie działo to i tak będzie źle, jak to zawsze na ślizgawce bywa.

Temat był odblokowany to był narzekania, że w temacie jest gówno i odechciewa się czytać. Nic się w beefie nie dzieje od dawna, więc został słusznie zablokowany to teraz nagle czemu jest zablokowany. Będzie odblokowany to na złość mamie sobie odmrozicie uszy i będziecie mieć problem, że coś jest nie tak.

Kończąc wielkim cytatem z Pomidora: nie srajcie sobie sami w majtki.

Pozdrawiam.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

demokratyczne wybory poprzez ankiety na forum są wiążące jedynie wtedy kiedy to wyniki pasują moderacji

taka wasza demokracja
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Zakładamy forumowy KOD - użytkownicy dla demokracji? KON-STY-TU-CJA! RE-GU-LA-MIN! ✌️
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Zablokowany