Fazi
- zemsta1kadluba
Re: Fazi
Nie do końca było takKillerCroc pisze: ↑12 gru 2019, 15:10 Wilku też swoich czasów musiał w WWA opłacać ludzi żeby Wściekły Wilku Demon Zła nie zmienił się w Bezzębnego Wilka Demona Zła
Według zeznań osób z tzw. gangu obcinaczy palcówc hcieli wymusić od Wilka płacenie im 30% udziałów jego firmy na co on się nie zgodził za co zebrał srogi wpierdol.
mołpy są kozackie
-
MalinowyJogurt
nie chce offtopu robić, ale nie pierdol farmazonów, bo fakt było u nas słabo, trzeba to przyznać, ale ostatnio jest coraz lepiej jeżeli chodzi o ekipe, z resztą nasze ostatnie ustawki z HSV Hamburg i FC Basel są wygrane na luźno.plumpik pisze: ↑12 gru 2019, 19:50 kurwa umre tutaj %-). co jeden to lepszy, miałem nic nie pisać, ale po tym poście wyżej gdzie gość sugeruje, że paluch płaci taki haracz huj wie komu, że nie ma za co mieszkania sobie urządzić %-) (na marginesie co to znaczy 'że jest becelowany'? mądryś ty? becelować- płacić, opłacać, napisałeś, że poznańska cosa nostra opłaca palucha)
wyjdźcie z domów a nie tu kurwa z ekip chuligańskich robocie wielkie mafie. Świat kibolski i przestępczy się przenika a gdzieniegdzie nawet równa się sobie, ale to nie dzikie lata 90te. Tak samo z tym szczecinem i "ekipą" Pogoni. Czym ? KSZO Ostrowiec by ich najebało w lesie a wy się rozpisujecie, kto nie ma wjazdu i co komu kazali robić. Taki grubasek czy Sage znają w SCZ normalnych grubasów, którzy nawet nie wiedzą gdzie stadion w mieście a wy tu mieszacie ekipę kabaretową.
Sage na mecze nie śmiga, ale jest bardzo szanowany w Szczecinie.
- Moltisanti
Gruba czopka jest wtedy gdy leżę na sklocie w kontenerze z 25-ma Rumunami gorzała leci 10-ocio l. Bongo się kopci na psie kurwa dredy pierdolniety jamajczyk mu zrobił ?! I chuj. Jakiś chyba ?? Węgier ssie mi palca u nogi ??!
Tym jest czopka
Tym jest czopka
Mylicie sprawy Uszol stanął po stronie Decksa i cisnął Peji ale on nie jest już żadnym liderem to po pierwsze po drugie rozmowę z Peją to miał Paluch i zresztą mam screen z rozmowy mojej z Decksem gdzie napisał że jemu nie wypada na ich ustawkę iść.
Nie chcę się w ten temat zagłębiać ale to forum ma tendencję do wyolbrzymiania pewnych rzeczy dajmy spokój Fazi jest w takim stanie że branie na poważnie jego słów jest niepoważne a że Paluch jest zajebiście ustawiony mówiłem od dawna i nikt o zdrowych zmysłach nie szuka beefu z nim bo plecy ma i można pierdolić sobie że jest średnim marketingowcem ale na ilu polach on się ustawił to głowa mała i żyłka do biznesu jest.
A gadanie że środowisko kibolskie nie lubi przewozki jest śmieszne bo akurat Paluch robi to zawsze w granicach dobrego smaku i nie tylko na bragga się skupia.
Nie chcę się w ten temat zagłębiać ale to forum ma tendencję do wyolbrzymiania pewnych rzeczy dajmy spokój Fazi jest w takim stanie że branie na poważnie jego słów jest niepoważne a że Paluch jest zajebiście ustawiony mówiłem od dawna i nikt o zdrowych zmysłach nie szuka beefu z nim bo plecy ma i można pierdolić sobie że jest średnim marketingowcem ale na ilu polach on się ustawił to głowa mała i żyłka do biznesu jest.
A gadanie że środowisko kibolskie nie lubi przewozki jest śmieszne bo akurat Paluch robi to zawsze w granicach dobrego smaku i nie tylko na bragga się skupia.
24.07.2019 - 16.12.2019
-
starymarych
Znając życie Fazi za jakiś czas będzie się wycofywać ze swoich słów. Nie pierwszy i, zapewne, nie ostatni raz. Zresztą jego postawa to idealny przykład, że używki w nadmiarze szkodzą. Paluch nie jest Bóg wie jakim lujem w Poznaniu, ale swoją pozycję ma. Pomijam już fakt, że najebany/przećpany Fazi żyje jeszcze latami 90. Poznań sporo się zmienił przez ten czas i gdyby nie dziwne akcje Faziego to siedziałby spokojnie w Poznaniu, faktycznie coś znacząc. Jakiś czas temu wirtualny świat żył spiną pomiędzy Peją a Paluchem, nie mając świadomości że na wielu płaszczyznach panowie poruszają się w tych samych kręgach. Stąd też nie będzie również większego brania brudów na linii Peja - Decks (nie licząc drobnych uszczypliwości tego pierwszego). Chyba, że Rysiowi ponownie przepalą się styki, ale to już będzie działać na jego niekorzyść.
Porównanie Faziego do Daria z serialu HBO jest trochę na wyrost. Obecnie pozostają mu internetowe czopki, które częściowo musi co jakiś czas prostować. Idealny przykład to Szczecin. Pierwotnie, u Pakola, jazda "po całości", z której szybko się wycofał (dla swojego spokoju). Po latach strzały w Sobotę, który wypadł z pewnych kręgów.
Kolejna kwestia to poruszanie w tym temacie wątków kibicowskich. Panowie (i panie?), jeśli Wasza wiedza opiera się głównie na wątpliwej jakości przekazie internetowym czy opcji "na mieście mówili" to wskazane byłoby nie wypowiadać się. Sporo wątków, które tu poruszono jest tak śmieszna, że aż
. Jeśli chcecie się bawić w farmazony to pozostańcie przy polskim rapie.
Zawsze mnie zastanawia, że tego typu akcje nakręcają całe rzesze internetowych stulejarzy, których całe życie skupia się na wirtualnym świecie. Kiedyś przed monitorem, obecnie w smartfonie. Wyjdźcie czasami do ludzi, poróbcie coś pożytecznego w życiu, zamiast nakręcać się tego typu aferkami, jak małpki w zoo.
Porównanie Faziego do Daria z serialu HBO jest trochę na wyrost. Obecnie pozostają mu internetowe czopki, które częściowo musi co jakiś czas prostować. Idealny przykład to Szczecin. Pierwotnie, u Pakola, jazda "po całości", z której szybko się wycofał (dla swojego spokoju). Po latach strzały w Sobotę, który wypadł z pewnych kręgów.
Kolejna kwestia to poruszanie w tym temacie wątków kibicowskich. Panowie (i panie?), jeśli Wasza wiedza opiera się głównie na wątpliwej jakości przekazie internetowym czy opcji "na mieście mówili" to wskazane byłoby nie wypowiadać się. Sporo wątków, które tu poruszono jest tak śmieszna, że aż
Zawsze mnie zastanawia, że tego typu akcje nakręcają całe rzesze internetowych stulejarzy, których całe życie skupia się na wirtualnym świecie. Kiedyś przed monitorem, obecnie w smartfonie. Wyjdźcie czasami do ludzi, poróbcie coś pożytecznego w życiu, zamiast nakręcać się tego typu aferkami, jak małpki w zoo.
starymarych pisze: ↑13 gru 2019, 9:41 Znając życie Fazi za jakiś czas będzie się wycofywać ze swoich słów. Nie pierwszy i, zapewne, nie ostatni raz. Zresztą jego postawa to idealny przykład, że używki w nadmiarze szkodzą. Paluch nie jest Bóg wie jakim lujem w Poznaniu, ale swoją pozycję ma. Pomijam już fakt, że najebany/przećpany Fazi żyje jeszcze latami 90. Poznań sporo się zmienił przez ten czas i gdyby nie dziwne akcje Faziego to siedziałby spokojnie w Poznaniu, faktycznie coś znacząc. Jakiś czas temu wirtualny świat żył spiną pomiędzy Peją a Paluchem, nie mając świadomości że na wielu płaszczyznach panowie poruszają się w tych samych kręgach. Stąd też nie będzie również większego brania brudów na linii Peja - Decks (nie licząc drobnych uszczypliwości tego pierwszego). Chyba, że Rysiowi ponownie przepalą się styki, ale to już będzie działać na jego niekorzyść.
Kolejna kwestia to poruszanie w tym temacie wątków kibicowskich. Panowie (i panie?), jeśli Wasza wiedza opiera się głównie na wątpliwej jakości przekazie internetowym czy opcji "na mieście mówili" to wskazane byłoby nie wypowiadać się. Sporo wątków, które tu poruszono jest tak śmieszna, że aż. Jeśli chcecie się bawić w farmazony to pozostańcie przy polskim rapie.
24.07.2019 - 16.12.2019
- FruitOffTheWall
Czy dobrze widze czy na story faziego jest GSP
Gruba czopka :DDD
Gruba czopka :DDD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Fazi ładnie poleciał, szkoda, że zalicza taki zjazd jako człowiek, bo tu chyba odwyk jest potrzebny.
Co do Palucha i tych kibiców to no beczka jak dla mnie i nie wydaje mi się, że musi on płacić jakiś hajs, poza tym nigdy nie cisnal swoich więc niby dlaczego miałby coś płacić? Bo do czegoś tam doszedł? Ma hajs ma jakąś przewozke, ale bez przesady. Peja też zawsze był z Lechem więc jakieś tam rozmowy to chuj, a Fazi na ten moment to chyba zbyt wiele na scenie nie znaczy.
Co do Palucha i tych kibiców to no beczka jak dla mnie i nie wydaje mi się, że musi on płacić jakiś hajs, poza tym nigdy nie cisnal swoich więc niby dlaczego miałby coś płacić? Bo do czegoś tam doszedł? Ma hajs ma jakąś przewozke, ale bez przesady. Peja też zawsze był z Lechem więc jakieś tam rozmowy to chuj, a Fazi na ten moment to chyba zbyt wiele na scenie nie znaczy.
Ciekawe czemu z takim nastawieniem, zamiast "porobić w życiu coś pożytecznego" specjalnie się tu zarejestrowałeś z takim kumatym nickiem, żeby się wpisać. Chyba się nakręciłeś tą aferką jak małpka w zoostarymarych pisze: ↑13 gru 2019, 9:41Zawsze mnie zastanawia, że tego typu akcje nakręcają całe rzesze internetowych stulejarzy, których całe życie skupia się na wirtualnym świecie. Kiedyś przed monitorem, obecnie w smartfonie. Wyjdźcie czasami do ludzi, poróbcie coś pożytecznego w życiu, zamiast nakręcać się tego typu aferkami, jak małpki w zoo.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
-
starymarych
Po prostu jestem wyczulony jeśli ktoś pisze bzdury w tematach, o których nie ma pojęcia (szczególnie Poznań czy Kolejorz). A trochę tego było w tym temacie. Kwestia nicku - ruszysz głową to szybko złapiesz ocb. Tyle z mojej strony.azar pisze: ↑13 gru 2019, 14:28Ciekawe czemu z takim nastawieniem, zamiast "porobić w życiu coś pożytecznego" specjalnie się tu zarejestrowałeś z takim kumatym nickiem, żeby się wpisać. Chyba się nakręciłeś tą aferką jak małpka w zoostarymarych pisze: ↑13 gru 2019, 9:41Zawsze mnie zastanawia, że tego typu akcje nakręcają całe rzesze internetowych stulejarzy, których całe życie skupia się na wirtualnym świecie. Kiedyś przed monitorem, obecnie w smartfonie. Wyjdźcie czasami do ludzi, poróbcie coś pożytecznego w życiu, zamiast nakręcać się tego typu aferkami, jak małpki w zoo.![]()
dobra koniec tej licytacji na to kto jest bardziej kumaty, wracamy do tematu
aktualnie w Gdańsku rozpoczęła się akcja "wytniemy łby każdemu tranzwystetowi" sponsorowana przez Faziego, GSP, jakiegoś typa z makaronem na głowie, nazistów oraz Lechię, trzymajcie się tam
aktualnie w Gdańsku rozpoczęła się akcja "wytniemy łby każdemu tranzwystetowi" sponsorowana przez Faziego, GSP, jakiegoś typa z makaronem na głowie, nazistów oraz Lechię, trzymajcie się tam
trójkąt bermudzki wola mokotów
- zemsta1kadluba