Fazi

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
LWD

Re: Fazi

Post autor: LWD »

masz rację, jednak ja pomieszałem
chodziło mi o ten post i Paluch tam się pojawia bez związku z z tym co jest pisane o Uszolu
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

KillerCroc pisze: 12 gru 2019, 15:10 Wilku też swoich czasów musiał w WWA opłacać ludzi żeby Wściekły Wilku Demon Zła nie zmienił się w Bezzębnego Wilka Demona Zła
Nie do końca było tak
Według zeznań osób z tzw. gangu obcinaczy palcówc hcieli wymusić od Wilka płacenie im 30% udziałów jego firmy na co on się nie zgodził za co zebrał srogi wpierdol.
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Ma ktoś całe to instastory? Niektóre momenty piękne
#freefromage

GVMBLER
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

plumpik pisze: 12 gru 2019, 19:50 kurwa umre tutaj %-). co jeden to lepszy, miałem nic nie pisać, ale po tym poście wyżej gdzie gość sugeruje, że paluch płaci taki haracz huj wie komu, że nie ma za co mieszkania sobie urządzić %-) (na marginesie co to znaczy 'że jest becelowany'? mądryś ty? becelować- płacić, opłacać, napisałeś, że poznańska cosa nostra opłaca palucha)
wyjdźcie z domów a nie tu kurwa z ekip chuligańskich robocie wielkie mafie. Świat kibolski i przestępczy się przenika a gdzieniegdzie nawet równa się sobie, ale to nie dzikie lata 90te. Tak samo z tym szczecinem i "ekipą" Pogoni. Czym ? KSZO Ostrowiec by ich najebało w lesie a wy się rozpisujecie, kto nie ma wjazdu i co komu kazali robić :D. Taki grubasek czy Sage znają w SCZ normalnych grubasów, którzy nawet nie wiedzą gdzie stadion w mieście a wy tu mieszacie ekipę kabaretową.
nie chce offtopu robić, ale nie pierdol farmazonów, bo fakt było u nas słabo, trzeba to przyznać, ale ostatnio jest coraz lepiej jeżeli chodzi o ekipe, z resztą nasze ostatnie ustawki z HSV Hamburg i FC Basel są wygrane na luźno.
Sage na mecze nie śmiga, ale jest bardzo szanowany w Szczecinie.
frontkick

Post autor: frontkick »

Co to za bandytyzm na forumku
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

No [mention]MalinowyJogurt[/mention] poleciał na grubo. :lol:
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Co to w ogóle znaczy ta "czopka" ?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Gruba czopka jest wtedy gdy leżę na sklocie w kontenerze z 25-ma Rumunami gorzała leci 10-ocio l. Bongo się kopci na psie kurwa dredy pierdolniety jamajczyk mu zrobił ?! I chuj. Jakiś chyba ?? Węgier ssie mi palca u nogi ??!

Tym jest czopka
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
bortwick
Zbanowany

Post autor: bortwick »

Mylicie sprawy Uszol stanął po stronie Decksa i cisnął Peji ale on nie jest już żadnym liderem to po pierwsze po drugie rozmowę z Peją to miał Paluch i zresztą mam screen z rozmowy mojej z Decksem gdzie napisał że jemu nie wypada na ich ustawkę iść.

Nie chcę się w ten temat zagłębiać ale to forum ma tendencję do wyolbrzymiania pewnych rzeczy dajmy spokój Fazi jest w takim stanie że branie na poważnie jego słów jest niepoważne a że Paluch jest zajebiście ustawiony mówiłem od dawna i nikt o zdrowych zmysłach nie szuka beefu z nim bo plecy ma i można pierdolić sobie że jest średnim marketingowcem ale na ilu polach on się ustawił to głowa mała i żyłka do biznesu jest.

A gadanie że środowisko kibolskie nie lubi przewozki jest śmieszne bo akurat Paluch robi to zawsze w granicach dobrego smaku i nie tylko na bragga się skupia.
24.07.2019 - 16.12.2019
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Luxair pisze: 12 gru 2019, 22:28 Co to w ogóle znaczy ta "czopka" ?
ja to czaje jako coś w stylu 'pojebana akcja', zamiennik do 'korba'
starymarych

Post autor: starymarych »

Znając życie Fazi za jakiś czas będzie się wycofywać ze swoich słów. Nie pierwszy i, zapewne, nie ostatni raz. Zresztą jego postawa to idealny przykład, że używki w nadmiarze szkodzą. Paluch nie jest Bóg wie jakim lujem w Poznaniu, ale swoją pozycję ma. Pomijam już fakt, że najebany/przećpany Fazi żyje jeszcze latami 90. Poznań sporo się zmienił przez ten czas i gdyby nie dziwne akcje Faziego to siedziałby spokojnie w Poznaniu, faktycznie coś znacząc. Jakiś czas temu wirtualny świat żył spiną pomiędzy Peją a Paluchem, nie mając świadomości że na wielu płaszczyznach panowie poruszają się w tych samych kręgach. Stąd też nie będzie również większego brania brudów na linii Peja - Decks (nie licząc drobnych uszczypliwości tego pierwszego). Chyba, że Rysiowi ponownie przepalą się styki, ale to już będzie działać na jego niekorzyść.

Porównanie Faziego do Daria z serialu HBO jest trochę na wyrost. Obecnie pozostają mu internetowe czopki, które częściowo musi co jakiś czas prostować. Idealny przykład to Szczecin. Pierwotnie, u Pakola, jazda "po całości", z której szybko się wycofał (dla swojego spokoju). Po latach strzały w Sobotę, który wypadł z pewnych kręgów.

Kolejna kwestia to poruszanie w tym temacie wątków kibicowskich. Panowie (i panie?), jeśli Wasza wiedza opiera się głównie na wątpliwej jakości przekazie internetowym czy opcji "na mieście mówili" to wskazane byłoby nie wypowiadać się. Sporo wątków, które tu poruszono jest tak śmieszna, że aż :lol:. Jeśli chcecie się bawić w farmazony to pozostańcie przy polskim rapie.

Zawsze mnie zastanawia, że tego typu akcje nakręcają całe rzesze internetowych stulejarzy, których całe życie skupia się na wirtualnym świecie. Kiedyś przed monitorem, obecnie w smartfonie. Wyjdźcie czasami do ludzi, poróbcie coś pożytecznego w życiu, zamiast nakręcać się tego typu aferkami, jak małpki w zoo.
bortwick
Zbanowany

Post autor: bortwick »

starymarych pisze: 13 gru 2019, 9:41 Znając życie Fazi za jakiś czas będzie się wycofywać ze swoich słów. Nie pierwszy i, zapewne, nie ostatni raz. Zresztą jego postawa to idealny przykład, że używki w nadmiarze szkodzą. Paluch nie jest Bóg wie jakim lujem w Poznaniu, ale swoją pozycję ma. Pomijam już fakt, że najebany/przećpany Fazi żyje jeszcze latami 90. Poznań sporo się zmienił przez ten czas i gdyby nie dziwne akcje Faziego to siedziałby spokojnie w Poznaniu, faktycznie coś znacząc. Jakiś czas temu wirtualny świat żył spiną pomiędzy Peją a Paluchem, nie mając świadomości że na wielu płaszczyznach panowie poruszają się w tych samych kręgach. Stąd też nie będzie również większego brania brudów na linii Peja - Decks (nie licząc drobnych uszczypliwości tego pierwszego). Chyba, że Rysiowi ponownie przepalą się styki, ale to już będzie działać na jego niekorzyść.

Porównanie Faziego do Daria z serialu HBO jest trochę na wyrost. Obecnie pozostają mu internetowe czopki, które częściowo musi co jakiś czas prostować. Idealny przykład to Szczecin. Pierwotnie, u Pakola, jazda "po całości", z której szybko się wycofał (dla swojego spokoju). Po latach strzały w Sobotę, który wypadł z pewnych kręgów.

Kolejna kwestia to poruszanie w tym temacie wątków kibicowskich. Panowie (i panie?), jeśli Wasza wiedza opiera się głównie na wątpliwej jakości przekazie internetowym czy opcji "na mieście mówili" to wskazane byłoby nie wypowiadać się. Sporo wątków, które tu poruszono jest tak śmieszna, że aż :lol:. Jeśli chcecie się bawić w farmazony to pozostańcie przy polskim rapie.

Zawsze mnie zastanawia, że tego typu akcje nakręcają całe rzesze internetowych stulejarzy, których całe życie skupia się na wirtualnym świecie. Kiedyś przed monitorem, obecnie w smartfonie. Wyjdźcie czasami do ludzi, poróbcie coś pożytecznego w życiu, zamiast nakręcać się tego typu aferkami, jak małpki w zoo.
:bowdown: Tyle w temacie
24.07.2019 - 16.12.2019
Awatar użytkownika
sychy

Post autor: sychy »

Tak się robi zasięgi :evil:
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Czy dobrze widze czy na story faziego jest GSP
Gruba czopka :DDD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
BGT88

Post autor: BGT88 »

Fazi z gpsem ida na na polowanie na tranzystory w Sopocie :rotfl: :rotfl:
svlv96

Post autor: svlv96 »

Fazi ładnie poleciał, szkoda, że zalicza taki zjazd jako człowiek, bo tu chyba odwyk jest potrzebny.
Co do Palucha i tych kibiców to no beczka jak dla mnie i nie wydaje mi się, że musi on płacić jakiś hajs, poza tym nigdy nie cisnal swoich więc niby dlaczego miałby coś płacić? Bo do czegoś tam doszedł? Ma hajs ma jakąś przewozke, ale bez przesady. Peja też zawsze był z Lechem więc jakieś tam rozmowy to chuj, a Fazi na ten moment to chyba zbyt wiele na scenie nie znaczy.
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

starymarych pisze: 13 gru 2019, 9:41Zawsze mnie zastanawia, że tego typu akcje nakręcają całe rzesze internetowych stulejarzy, których całe życie skupia się na wirtualnym świecie. Kiedyś przed monitorem, obecnie w smartfonie. Wyjdźcie czasami do ludzi, poróbcie coś pożytecznego w życiu, zamiast nakręcać się tego typu aferkami, jak małpki w zoo.
Ciekawe czemu z takim nastawieniem, zamiast "porobić w życiu coś pożytecznego" specjalnie się tu zarejestrowałeś z takim kumatym nickiem, żeby się wpisać. Chyba się nakręciłeś tą aferką jak małpka w zoo :lol:
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
starymarych

Post autor: starymarych »

azar pisze: 13 gru 2019, 14:28
starymarych pisze: 13 gru 2019, 9:41Zawsze mnie zastanawia, że tego typu akcje nakręcają całe rzesze internetowych stulejarzy, których całe życie skupia się na wirtualnym świecie. Kiedyś przed monitorem, obecnie w smartfonie. Wyjdźcie czasami do ludzi, poróbcie coś pożytecznego w życiu, zamiast nakręcać się tego typu aferkami, jak małpki w zoo.
Ciekawe czemu z takim nastawieniem, zamiast "porobić w życiu coś pożytecznego" specjalnie się tu zarejestrowałeś z takim kumatym nickiem, żeby się wpisać. Chyba się nakręciłeś tą aferką jak małpka w zoo :lol:
Po prostu jestem wyczulony jeśli ktoś pisze bzdury w tematach, o których nie ma pojęcia (szczególnie Poznań czy Kolejorz). A trochę tego było w tym temacie. Kwestia nicku - ruszysz głową to szybko złapiesz ocb. Tyle z mojej strony.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

dobra koniec tej licytacji na to kto jest bardziej kumaty, wracamy do tematu

aktualnie w Gdańsku rozpoczęła się akcja "wytniemy łby każdemu tranzwystetowi" sponsorowana przez Faziego, GSP, jakiegoś typa z makaronem na głowie, nazistów oraz Lechię, trzymajcie się tam
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

dajcie jakieś video a nie tylko gadanie
mołpy są kozackie
ODPOWIEDZ