Była już ta opcja
Marzec/kwiecień będą bilety dla tych z baraży
March/April 2024
Play-offs & ticket sales
Tickets go on sale to fans of the three teams that qualify through the UEFA EURO 2024 qualifying play-offs.
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Była już ta opcja
March/April 2024
Play-offs & ticket sales
Tickets go on sale to fans of the three teams that qualify through the UEFA EURO 2024 qualifying play-offs.
właśnie tu jest ten dylemat, bo niby się nie da oglądać, ale z drugiej strony bez nas to już aż tak nie kręci. Każdy normalny wie, że Probierz to pała i oby jak najkrócej ten buc był trenerem, a jako przeciwwaga że może już więcej Lewy i na pewno Szczęsny w kadrze nie zagrają, no to jednak chyba kibicować. Z jednej chujowo, że ekspertem od piłki jak gramy to są absolutnie wszyscy w tym kraju, a z drugiej to fajne jak są puste ulice bo wszyscy oglądają i drą pizdę przed tv.
Portal otwierali o 11, czekałem w kolejce z 3h xd bilety dosłownie na parę meczów praktycznie tylko 1 kategorii. Dostępne były głównie na mecze Portugalii, Słowenii i Słowacji + faza pucharowa. Wyskoczył mi nawet mecz Francja - zwycięzca naszych baraży, ale tylko jeden do kupienia, i jak pomyślałem że sam miałbym jechać np na Francja - Walia za 400e to odpuściłem.FLoo pisze:Na ostatnim euro była opcja że po prostu czekało się w kolejce i można było sobie kupić bilety na mecze które się jeszcze ostaly. Tylk wtedy to było jakoś w styczniu/lutym, bo pamiętam że przed covidem