Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2024
No może i jest. Ale jaka jest szansa, że oni zagrają w takim zestawieniu? Przecież Southgate chyba niemal zawsze wystawia obok Rice'a jakiegoś drewniaka. Zdarzyło się inaczej w jakimś poważnym meczu?
- ConeyIsland
na papierze paka jak skurwesyn... byli ich tylko poukładał 
Niestety, Southgate to inna sprawa. Wyniki go bronią, ale potencjał ofensywny tego zespołu jest o wiele większy niż to co grają.
Jeszcze kurwa tego cienkiego Kalvina Phillipsa brakuje
Jeszcze kurwa tego cienkiego Kalvina Phillipsa brakuje
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- ConeyIsland
branthwaite powołony - fajniusio, lubię typa. Everton ładnie na nim zarobi latem, zwłaszcza że mają problemy finansowe.
anglia i zwycięstwo w wielkim turnieju
jak nie wygrali euro 2020, które było de facto u nich, to kiedy oni mają coś wygrać jeszcze z tym trenerem, przypomnijcie mi ile oni punktów zdobyli i meczów wygrali w ostatniej lidze narodów? węgrzy ich powieźli czwórką u siebie jakby to był jakis jebany 1953, a nie 2023
jeśli jest coś bardziej pewnego w piłce nożnej niż to, że polska da dupy to jest to, że anglia da dupy w pierwszym momencie kiedy pojawi się presja, także hold your horses
wpierdol po karnych jak zwykle, pewnie w ćwierćfinale
jeśli jest coś bardziej pewnego w piłce nożnej niż to, że polska da dupy to jest to, że anglia da dupy w pierwszym momencie kiedy pojawi się presja, także hold your horses
wpierdol po karnych jak zwykle, pewnie w ćwierćfinale
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Wiele dałbym za taki finał

Spoiler

ja chciałbym finał włochy-niemcy, i żeby makaroniarze dokopali szwabom jakieś piękne 4;1
jasny wracaj na forum
To nie na tym euro na pewno, Włosi są chujowi, Niemcy też.
Ten Owen dostał wtedy złotą piłkę w dużej mierze za ten mecz
najgorszy rok w piłce, taki flet ze złotą piłką 
Ten Owen dostał wtedy złotą piłkę w dużej mierze za ten mecz
Fajny to będzie turniej myślę, nadal tylko nie wiem czy lepiej jak my tam będziemy czy nie.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
fajny obrazek
ledwo się obejrzeliśmy a tu kolejna wielka impreza sportowa. no i dobrze. co do tego, że nie ma szans na finał włochy-niemcy - ja tam się wyzbyłem chłodnej kalkulacji w przypadku tego typu imprez. historia pokazuje, że jeśli przychodzi co do czego, to na takich turniejach zespoły grają zupełnie inną piłkę.
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
obstawiam, że polska przejdzie baraże, a nawet wyjdzie z grupy. mark my words folks!
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
obstawiam, że polska przejdzie baraże, a nawet wyjdzie z grupy. mark my words folks!
jasny wracaj na forum
może i tak ale i tak nie będzie się dało tego oglądać
czasami się budze w nocy z krzykiem, gdy śni mi się Polska - Meksyk, wolałbym siedzieć na polskim w gimbazie
czasami się budze w nocy z krzykiem, gdy śni mi się Polska - Meksyk, wolałbym siedzieć na polskim w gimbazie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
nie mgoe sie doczekać tego turnieju chłopy. euro i mundial (w mniejszym stopniu również kopa amerika - ale ona ma zawsze zjebane drabinki z powodu małej ilości państw) to jest esencja życia.
jasny wracaj na forum
bilety juz rozlosowane czy nie bylo losowan poki nie ma grup wszystkich zapelnionych przed barażem? pojechałby człowiek w sumie, niemiaszków mozna nie lubić ale jak chodzi o klimat na stadionach i organizacje to to euro ma potencjał by być tip top
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Były już dawno, ciężko było trafić cokolwiek, nie znam nikogo kto wylosował. Możliwe że jeszcze będzie jakaś pula dla tych z baraży.
Na ostatnim euro była opcja że po prostu czekało się w kolejce i można było sobie kupić bilety na mecze które się jeszcze ostaly. Tylk wtedy to było jakoś w styczniu/lutym, bo pamiętam że przed covidem
Na ostatnim euro była opcja że po prostu czekało się w kolejce i można było sobie kupić bilety na mecze które się jeszcze ostaly. Tylk wtedy to było jakoś w styczniu/lutym, bo pamiętam że przed covidem
Ostatnio zmieniony 18 mar 2024, 21:46 przez FLoo, łącznie zmieniany 3 razy.
no ale potencjalnie na polske już też?
to mi smutku narobiłeś, bo właśnie postanowiłem, że chuj, jadę xD
świadomość swojej ignorancji
jak polacy awansują to jeszcze będzie szansa wziąć udział w losowaniu no i ewentualnie ze strony uefy będzie można kupować ze zwrotów/wymiany
ja to się załamie psychicznie jak nie awansują na ten turniej bo zamierzam wszystkie mecze polaków zobaczyć na żywo
ja to się załamie psychicznie jak nie awansują na ten turniej bo zamierzam wszystkie mecze polaków zobaczyć na żywo
Ostatnio zmieniony 18 mar 2024, 21:46 przez wujot, łącznie zmieniany 1 raz.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
rozjeżdżamy te finlandie czy tam walie jak krowi placek. więcej wiary
jasny wracaj na forum
- ConeyIsland
Twaro dzisiaj mówił że podejrzewa że nasi w końcu zagrają dobry mecz, wysoka wygrana i elegancki styl. Być może właśnie z Estonią. Osobiście wolałbym by z Estonią zagrali jak zwykle czyli chujowo ale by to wystarczyło na wygraną. Ten lepszy występ z kolei niech zanotują z walio finlandio