[serial][HBO] Harry Potter (2026)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Harry Potter
serialu jeszcze nie ma a pół ślizgawki już spłakane o murzyniątka
co was to boli
Jakiej logiki
Kurwa
To jest harry potter mordo
Kurwa
To jest harry potter mordo
może po prostu już widzieli wiedźmina i pierścienie władzy i nasuwa się wniosek, jaka chujnia jest robiona jak produkcja skupia się na pierdoleniu o jakichś tam murzynach, którzy chuj kogokolwiek obchodzą w tym świecie tak naprawdę i ludzie chcą oglądać dobre seriale
Idris Elba by Tu wchuj pasowal
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
A kogo to boli? Beka tylko ze jest info ' halo robimy serial hari pota co bedzie idealna adaptacja ksiazki" a juz nastepne info to oczywiscie ' dokurwimy czarnuchow i pedałow- różnorodność skurwysyny'
Brak logiki jest w tym ze zmarnuja miliony jak nie miliardy dolców żeby zrobić coś co nikomu nie jest potrzebne, bo hp sam w sobie już w czasach kiedy wychodził był schronieniem i odskocznią dla wielu ludzi w tamtych czasach uwazanych za wyrzutków społecznych i byłby tak widziany dalej gdyby nie pare znudzonych zyciem osob które rozbuchały tweety rowling wyrazające wątpliwosci kazdego trzezwo myslacego czlowieka i ktorych myslenie jest na tyle ograniczone ze potrzebuja protagonisty latajacego w lateksowych szelkach z chujem na wierzchu zeby ponownie uznaly uniwersum za poprawne, co hbo uznalo pewnie za dobra okazje zeby dostarczyc contentu i przy okazji zarobic pare $$, nie wierze w to ze ktos tak po prostu wpadl na pomysl zeby zrobic nowa wersje czegos co jest juz tak na maksa dobre
yebac ten serial, jest tyle rzeczy ktore mogli zekranizowac zamiast tego albo mogli mi dac te piniondze
yebac ten serial, jest tyle rzeczy ktore mogli zekranizowac zamiast tego albo mogli mi dac te piniondze
Hmm, a może po prostu Hogwarts Legacy wypaliło, a zniechęceni Fantastycznymi Zwierzętami stwierdzili, że zrobią coś najprostszego i zarobią kasę póki jest okazja zarobić na kolejnym pokoleniu, którego reprezentanci jak wychodziły filmy mogli się jeszcze nawet nie narodzić?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
RIVALDO111
- Zbanowany
W Holly dramatycznie skończyły się pomysły.HP to kolejny piękny przykład i dlatego jest to robione.
Dlatego już bym wolał czarnego Harrego Pottera który trafia do trudnej dzielnicy i zostaje wytrenowany na Mike Tysona przy pomocy eliksirów i różdżek niż oglądać to samo.
Dlatego już bym wolał czarnego Harrego Pottera który trafia do trudnej dzielnicy i zostaje wytrenowany na Mike Tysona przy pomocy eliksirów i różdżek niż oglądać to samo.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Jak nie bedzie czarnuchow I transow to sie wkurwie 
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Szkoda że po raz kolejny odtwarzają historię, która została w mojej opinii dobrze odwzorowana. Chciałbym zamiast tego zobaczyć historię huncwotów i ogólnie świecie czarodziejów podczas I wojny czarodziejów.Bylby to idealny prequel całej historii i oprowadzenie po początkach organizacji walczącej z Voldemortem.
Jak wyżej userzy stwierdzili, jest to nostalgiczny skok na kasę, a o robienie na siłę obsady zróżnicowanej rasowo nawet nie chce komentować, bo czytając książki można doskonale stwierdzić kto jak wygladał. Szkoda gadać trzeba po prostu zobaczyć co stworzą.
Jak wyżej userzy stwierdzili, jest to nostalgiczny skok na kasę, a o robienie na siłę obsady zróżnicowanej rasowo nawet nie chce komentować, bo czytając książki można doskonale stwierdzić kto jak wygladał. Szkoda gadać trzeba po prostu zobaczyć co stworzą.
- piernikowyskoczek
to żyje? bo my tu już scenariusze zdążyliśmy rozpisać
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Żyje tylko, przez strajk Hollywood wszystko stoi.
Na szczęście obsada HOTD składa się z gildii europejskiej i wszystko idzie z godnie z planem. Chyba jedyny wielki mainstreamowy serial który dziś ,,żyje" i jest krecony
Na szczęście obsada HOTD składa się z gildii europejskiej i wszystko idzie z godnie z planem. Chyba jedyny wielki mainstreamowy serial który dziś ,,żyje" i jest krecony
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
To stoi czy jest kręcony
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Spoiler
-
genocidegeneral
Hermiona Gonzales, chinga a tu madre, pendejo
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
widziałem zestawienie głównych aktorów, można odnieść wrażenie, że próbowali znaleźć dość podobnych do tych z filmów, Hermiona nawet spoko, taka nie za ciemna, zresztą w książce jej karnacja nie była określona, ale no co z tym Snapem odpierdolili to nie mam pytań ani ochoty tego oglądać